Reklama

Neurol

Lenka N (Ne, 22. 8. 2010 - 17:08)

neurol beru tak 7-9 denně a...Hérakovníík:Tak to je síla promiň ale to už je né na ambuantní léčbu ale už jako ležák.Ale dle mého úsdudku si už neuvědomuješ následky svého počínání a proto by jsi stím měl urychleně něco dělat,pokud ti teda ještě záleží na životě a lepším.Ten tvůj nyní je bídný a směřuje k sebezničení.

hérakovníík (Ne, 22. 8. 2010 - 13:08)

neurol beru tak 7-9 denně a nato tak 3piva a sem kántry...takžebertevšechnopico

pavlína (Pá, 20. 8. 2010 - 01:08)

prodám rivotril,lexaurin,xanax,oxazepam,neurol,stilnox,hypnogen,zolsana,....
[email protected]

Petra (Čt, 19. 8. 2010 - 08:08)

Jako bych se viděl asi před...Přesně můj případ. Jenom v mém případě to bylo AD Deprex a Lexaurin. Taky mám tu "berličku" někde v kabelce a to už mi dává lepší pocit a jistotu, co kdyby ... Držte se všichni, dá se to zvládnout.

Radon (Po, 16. 8. 2010 - 16:08)

Beru už rok a půl jeden...Já bych si o tom promluvil s lékařem, který mně ty AD předepsal a po domluvě s ním bych je změnil. AD je velká spousta a často se musí "hledat", než některá "sednou". A pak pomaloučku začít vysazovat Neurol. Neurol neznám, mám XANAX a vím, že XANAX 0,25 mg jde ještě rozpůlit. Takže když jsem já vysazoval XNX, tak hezky po půlečkách, jednou vzit, jednou třeba vynechat, pak si zase vzít, atd. a takhle pomalounku s tím přestat. (Ale pro všechny případy Neurol mít pořád u sebe, "ono" se to rádo vrací).
0,25 mg Neurolu denně je malá dávka - viz příbalový letáček a doporučené užívání - ale bez něho by to bylo ale lepší....

Tomáš (Po, 16. 8. 2010 - 10:08)

Beru už rok a půl jeden Neurol /o,25/ souběžně s AD Remood. Když ten Neurol vysadím, tak je mě hned blbě. Je to tím, že jsem na něj zvyklý nebo mě jen nezabrala AD?

Natura (Po, 16. 8. 2010 - 08:08)

Jím až 5 neurolů...No, jestli se toho chceš zbavit, tak prostě musíš sytematicky vysazovat. Vlastně nemáš jinou možnost.

Rozvrhni si plán, ubírej každý týdem čtvrtku léku. je to na dlouho... Ale fakt to chce systém, jestli už to bereš takhle moc a denně.

Radon (Ne, 15. 8. 2010 - 22:08)

myslím, že bez detoxu to...S tím detoxem to nemohu posoudit, vlastní zkušenost nemám, ale rozhodně si myslím, že při odborné pomoci se to vyřešit dá. Musí ale Karlos777 chtít a někam zajít.

Jakubovi (Ne, 15. 8. 2010 - 22:08)

Ahojte,
nevím zda trpím...Jako bych se viděl asi před 5-ti lety. Stejný průběh. Nakonec Ti nic nenajdou, předepíšou Ti AD (nyní některá můžou předepisovat i obvodní lékaři). Budeš je brát souběžně s Neurolem a až se budeš cítit líp, Neurol začneš pomalu vysazovat a pak budeš brát jen AD, třeba rok a půl. A pak je po domluve s lekarem zacnes taky omezovat a zkusíš to i bez AD. A Neurol budeš mít stále někde "při ruce", tak, jak ho správní panikáři u sebe nosí. Já už ho nosím asi 5 let. Je to taková "berlička", která Tě uklidní už jem tím, že víš, že Ti pomůže, když budeš potřebovat.
A ještě něco : říkala mně doktorka, že když chci, aby ten Neurol (u mě XANAX) zabral rychleji, že si ho mám nechat rozpustit pod jazykem, tak, jak to dělají "srdcaři". Že tam jsou nějaké žlázy a nějak se ta léčivá látka dostane rychleji tam, kam má.
Takže žádné obavy, má to stále víc a víc lidí, stres, atd.
Hlavní věc je to řešit u patřičného lékaře, jinak si dost vytrpíš. A nemusíš se za nic stydět, je to nemoc, tak jako ostatní nemoci.

Pepa (Ne, 15. 8. 2010 - 22:08)

Myslím, že z toho lze...myslím, že bez detoxu to nepůjde, mám to za sebou, bral jsem 4 mg denně asi 2 roky, bylo to náročné. Bez psychiatra bych to nezvládl.

Karlosovi777 (Ne, 15. 8. 2010 - 22:08)

Jím až 5 neurolů...Myslím, že z toho lze vycouvat, ale budeš k tomu potřebovat odbornou pomoc, bude Ti muset pomoci nějaký psychiatr, který Ti předepíše nějaká antidepresiva a budeš je brát souběžně s tím Neurolem. A ten budeš potom pomalinku vysazovat, až budeš nakonec brát jenom ty AD.
Jdi k obvodnímu lékaři a on Tě k příslušnému lékaři pošle.

Karlosovi (Ne, 15. 8. 2010 - 17:08)

5 Neurolů denně, tak to je síla((Za jak dlouho jsi se k tomu dopracoval, na co jsi to bral a hlavně který kretén ti to psal?
Možná by se ti to podařilo přerazit AD ale sám to asi nezvládneš.Obávám se, že i když půjdeš na detox, budeš v tom už uvrtaný do smrti anebo už nebudeš nikdy jak před braním.

karlos777 (Ne, 15. 8. 2010 - 16:08)

Jím až 5 neurolů denně.(1mg)
Když vysadím,nemohu se ani najíst.Poradí mi někdo ,co s tím? Má někdo podobné zkušenosti? Díky Karlos777

Natura (So, 14. 8. 2010 - 10:08)

3 mg Lexaurin se vyrovná...:-)
No jo, překlepla jsem se, jistě, že jsem chtěla napsat 0,25mg, ona je šestka hned vedle, víš. :-)
Jinak to byl můj hrubý odhad, princip mého sdělení byl ten, že při stejné gramáži účinné látky (u Lexíku Bromazepam, u Neurolu Alprozolam) je Lexaurin celkově několikanásobně slabší.
Ale to porovnávání stejně nejde tak přesně odhadnout (nevím, kde Ty jsi k takovému závěru o srovnání došel), když každý BZD působí trochu jiným mechanismem.

Jinak konzumentka Lexaurinu nejsem.
Mám zkušenost jen s Rivotrilem a Neurolem. V docela vysokých dávkách, svého času...
:-)

Natuře (So, 14. 8. 2010 - 10:08)

3 mg Lexaurin se vyrovná silou účinnosti 0,5 neurolu a né O,25./0,26 neexistuje/
Naturo, máš v tom hokej, asi jsi konzumentka Lexaurinu a je to tvoje přání??

Natura (So, 14. 8. 2010 - 10:08)

Jakube, podle mě máš PP...Riko,
jen poznámka k tomu přepočtu BZD.
Je to přesně naopak, Lexaurin je ve stejné síle v mg mnohem slabší, než Neurol.
Takže 3mg Lexaurin je asi jako O,26 mg Neurolu. Není to proto, že vy lexík byl snad méně účinný. Jen působí jiným mechanismem. Měl by méně uspávat. Nevím, nezkoušela jsem.

Jinak stavy panické ataky jsou děsivé, a jako první pomoc je ten benzák ideální. To souhlasím. V tu chvíli fakt nepomůže vůbec nic jiného.
Ostatně, když si zavoláš při atace záchranku a oni vyloučí infarkt, tak Ti obvykle píchnou Diazepam, a takhle působí do tří minut.
Klasický prášek asi tak za půl hodiny...:-(

Rika (Pá, 13. 8. 2010 - 12:08)

Jakube, podle mě máš PP jak z učebnice. Taky jsem si tím prošla. Trvalo to dva roky, byla to hrůza. Právě proto ti Neurol pomáhá - kdybys měl např. nemocné srdce, tak se ti po něm neuleví. 0,25 je minimální dávka, nemusíš mít strach, já jsem při záchvatech brávala i tři 3mg lexauriny (to bych tipla že je tak cca 6 jedničkových neurolů v přepočtu). Závislosti jsem se samozřejmě bála, ale ty stavy byly tak hrozné, že jsem se prostě naládovat musela. Bez toho bych nebyla schopná NIČEHO. Bylo to pro mě o to horší, že máme v rodině genetické srdeční onemocnění (babička, mamka), já vždycky při záchvatu měla arytmie, vynechávání, modraly mi ruce a nabíhaly žíly.... Ale žádné organické poškození mi nikdy doktoři vyšetřením nezjistili.

lada (Čt, 12. 8. 2010 - 20:08)

Ahojky,chtěla bych se zeptat...Pomuže ti odvar z makovic!Pak vydržiš dlouho nespat!!!

vincenzina (St, 11. 8. 2010 - 15:08)

No, tam mně chtějí poslat...tak Ti držím palce, ať to dobře dopadne a možná by to chtělo neschopenku

Jakub (St, 11. 8. 2010 - 13:08)

Jakube, chybí mi tu hlavně...No, tam mně chtějí poslat až po všech těch vyšetřeních, aby vyloučili organicitu. Snažím se soustředit na to, aby mi v hlavě jeli jen racionální myšlenky. Moc mi to pomáhá odvracet ty ''záchvaty''. Ve spojení s neurolem samozřejmě. No a budu čekat, jak se to bude vyvíjet. Chystám se k praktickému lékaři předat papíry s angiografie, tak snad bych se mohl zmínit o psychiatrickém vyšetření. Třeba pak nebudu muset na ně tak dlouho čekat.

Reklama

Přidat komentář