Reklama

Panická porucha 4

Dandy (Út, 30. 8. 2005 - 20:08)

Katy, moc pěkný. Hned si to opíšu:-))

eva.rokytova (Út, 30. 8. 2005 - 20:08)

Niko (Dandynko), přihazuju něco do placu:***"Ačkoliv nic už nepřivolá nazpěthodinu třpytu v trávě,tu květů slávu....... My tesknit nebudeme,však hledat sílu v tom,co nám zbývá..." ***Mažu od 21 na koncert Blue Effectu a Radima Hladíka... Musím slyšet live Čajovnu!!! :-)Je to ale ve Vagonu na Národní, v lochu, tak se bojím, bojím, bojím :-((

Nika (Út, 30. 8. 2005 - 19:08)

Kataríno to je nadherný a bohužel pravdivý a tak je to i s náma.

Dandy (Út, 30. 8. 2005 - 19:08)

Evi K. to je sranda, taky jsem dnes dětem vyhrožovala Regínou:-)))

Katarína (Út, 30. 8. 2005 - 19:08)

Niečo pre rozídených, práve sa rozchádzajúcich, s uboleným srdiečkom pre lásku a pre našu Dandy ktorá má rada múdrosť : - )

Nika (Út, 30. 8. 2005 - 19:08)

Miss ta odvaha se ostříhat - nosila jsem hodne dlouho vlasy po pás,behem zs jsem pomalu zkracovala a v prváku na střední jsem byla na ježka.takže teď jsem se jen vrátila k tomu, co mi bylo nejpříjemnější. jsem vzdycky totiž zvědavá, co mi vytvoří a zatím to dopadlo vzdycky dobře.

Romana (Út, 30. 8. 2005 - 18:08)

Pajko, já už nic nekontroluju, někdy jednou někdy vůbec, žádné jiné obsese nemám, nebojím se bacilů, uklízení beru jako nutné zlo a podle toho to u nás někdy i vypadá, jen ten strach o děti...Asi jsem na nich moc závislá, jsou pro mě úplně všechno, sice si dělám školu, ale nechci potom dělat kariéru, jen chodit do práce a hlavně se věnovat dětem, kdyby moje manželství nebylo na cestě k rozpadu, hned bych chtěla ještě pár dětí :-)Já už ani po ničem jiném netoužím, jen ať jsou kluci zdraví a to jsou, takže se mám relativně dobře, nic mě netrápí, jsem v pohodě, jen ty myšlenky ...Doufám, že i Tobě je líp.

Nika (Út, 30. 8. 2005 - 18:08)

ahoj. no tak jsem uplne na dne, protoze s pritelem je to furt dokola - hadky vyčitky vsechno dělam spatne a tak jsem si dneska rekla dost. Nebudu rozebirat důvod ale proste jsem to skoncila. Jestli definitivne, tak z my strany jo a pokud on se bude chtit vratit, tak se bude muset hodne dlouho snazit on. On si totiž myslí, že je dokonalej, že mě nemůže na nem nic vadit atd. takže ted tady bulim ale takhle mi bude lip.za čas určitě. Tome, tak jsme tu 2rozeslí a doufam, že z toho taky nebudu mít ataky. Jo a stím slavením - no sraz byl zatím jen jeden oficiální, já tam sice nebyla ale nemyslim, že by se tam nejak popijel alkohol ve velkym(no i když nevim nevim:-))))já to myslela tak, že když bysme se tam sesli, tak bych oslavila narozky a to můze bejt i bez alkoholu. Jinak nevim,ale já s AD alkohol občas konzumuju minimálně, a nic to se mnou nidky neudělalo.

Pajka (Út, 30. 8. 2005 - 17:08)

Tome, tohle Tě přebolí, ale chce to čas a s tím pak přijde i láska. Psals o sportování, maximálně se hýbej, netrč doma a snaž se myšlenky na výčitky a vzpomínky vytlačovat, jak jen to půjde. Taky si můžeš dávat úkoly, že třeba každý den prožiješ nějakou hezkou aspoň chvilku, zaregistruješ pěknou věc, úkaz, projev, detail, hledej pozitiva, zaměř se na ně, musíš, kvůli sobě. A za každý pokrok se pochval a odměň. Destrukce a sebelítost nesjou řešení. Půjde to pomalounku, ale rozhodně se pokrok dostaví. O tom jsem skálopevně přesvědčena. Uvidíš. Dívej se před sebe a ne dozadu! A měj se rád. Ty se teď totiý nemáš vůbec rád...Romano, víš to je těžký, někdy (často) se vracím taky kontrolovat, jak je co vypnuto a v pořádku. Kde je hranice mezi opatrností, pečlivostí a obsesí? Mně to nepřipadá tak jasné, nelze to snadno škatulkovat. Možná mám i osbsesi, ale říkám jí opatrnost a nic proti ní neužívám. Nakonec vždycky odejdu v klidu, že vše je ok. Jestli se zbytkem dne proklepeš strachy aúzkostí, žes něco dobře nezajistila, pak se stáváš otrokem negativní emoce a už je to zřejmě patologické. Ale jak Tě znám, máš v tom jasno, že?

Miss (Út, 30. 8. 2005 - 17:08)

Nika ta fotka je skvela, podla mna ti to pristane no ja by som odvahu na tak kratky zostrih teda nemala:)co ta to napadlo?:)ja si svoje vlasy len každý den kontrolujem ci rastu nech su dlhe, som teraz po lete uplne blond prave pozeram že by sa zišlo doplnit melir odrasta to nejako rýchlo, mam nejake aktualne foto z jazera kde bývam tak možem popripade daco zaslat.Inak blahoželam k VŠ a aj Kamči, vy ste ale šikulky, obdivujem vasu odhodlanost a nelenivost, mne sa studovat už nechce:))Evi R. diky za striptera, len skoda že to najhlavnejsie puzzle sa nedalo odkrýt:)kde nastal error?:)))Nakoniec som zavolala kamoske vycapili sme sa vonku na stolicky a popijali multivitamin a jedli rumove pralinky a kecali, lepsie ako Vademecum medici a trapenie sa nad tým co mi asi tak može byt, diky že si ma vyhnala vonku:))zajtra pojdeme j jazeram, alebo možno na natačanie noveho klipu tak už sa tesim, hlavne nesediet doma medzi styrmi stenami a dumat o problemoch, lebo to je najhorsie, zajtra ma byt este teplejsie ako dnes, tak si fakt užime posledne teple dni leta!

Romana (Út, 30. 8. 2005 - 17:08)

Pajko, tak to je u kluků podobný, jsou jako nebe a dudy a to jsou dvojčata, o Románkovi jsem psala, Tomášek ten je opatrný, bázlivější, rozumnější, sice je to malej vzteklík, ale jinak klidný, toho by ani nenapadlo dát něco do pusy aniž by se zeptal, ten ty borůvky ani netrhá, radši sedí u mě na lavičce a chce vyprávět nebo počítat, on je takový koumák, už umí sčítat a odčítat a to ho to nikdo neučil, to Románek ani čísla neumí pojmenovat, když je vidí a přitom vzhledově si podobní jsou.Ale máš pravdu, hlavně že jsou zdraví, dneska už jsem zase dobrá.A ty obsese, u mě už to asi jsou, já jsem je už totiž před pár lety měla, psala jsem to tu, pořád dokola jsem kontrolovala sporák, třeba 100 krát za sebou- ne za den, ale za sebou, vracela jsem se kvůli tomu od vchodu, z garáže pořád dokola. Potom mi nebylo pár let vůbec nic, snad kromě slabší úzkosti no a po pár letech se mi to vrátilo v této podobě.

tom (Út, 30. 8. 2005 - 16:08)

PAJKA- ahoj jak se mám odpoutat z toho stavu nejde to jsem plný výčitek že jsme se rozešli mojí vinou a ted sám trpím vždyt já se ted podívám na jinou ženskou a hned je tady ataka strach no hrozný uplně se sám sebe bojím takže nový vztah nevím já si nedovedu představit s někým být to jsou další strachy natož se zamilovat to ani už neumím když jsem zalezlej pro depky doma tak není žádná šance se seznámit je to začarovanej kruh už nevím jak z něho a pěkně mě to deptá aspon že se tady vyzpovídám díky že jste zatím zítra počtu hned ráno

tom (Út, 30. 8. 2005 - 16:08)

NIKA-ahoj dík za pomoc jenže já se jen těžko odpoutávám od svých PP adepek je to čím dál horší a nejhorší je ta samota to mě ubíjí ale s vámi je fajn alespon po netu v praci doma ho nemám mě je 30 a lítám v tom už dýl ale moc jsem to neřešil až ted co se to zhoršilo koukám že jezdíte někam na srazy to je pěkný ale už se bojím a nikam nejedu jen ta představa jak slavíte vždyt s AD se nemá pít mě pomáhá dost sport to je dobrý zatím se měj pádím domů

Nika (Út, 30. 8. 2005 - 16:08)

ten termín fakt dobrej - 28.9. totiž slavim narozky tak bych to oslavila s váma pěkně předčasně se všema:-)))))musím zkouknout co bude a hlavne jeslti nebudu v práci:-(

Pajka (Út, 30. 8. 2005 - 15:08)

Romano, to je v pohodě, měla jsem podobné strachy a úzkosti o děti jako Ty, jen jsem je nenazývala obsese, ale považovala je za něco, co k mateřství patří. Nelze vše uhlídat, lze vysvětlovat a upozorňovat s nadějí, že vše dobře dopadne, víc nezmůžeš. Můj vnuk je opatrný chlapec, je mu 10, jeho pětiletá sestra je bez zábran, ničeho a nikoho se nebojí, do všeho jde naprosto bez zábran a vesele, věčně spokojené dobře naladěné stvořeníčko, o které se všichni bojíme, protože je na svůj věk příliš dětská, taky hyperaktivní, neutuchající studnice energie. Nevím, jestli se bojíme v normě, ale rozhodně dávám přednost bujnému zdraví před nemocnou neschopností na očích a pod kontrolou. A jen doufám, že všichni potomci projdou životem fit.

Jiřina (Út, 30. 8. 2005 - 15:08)

Zdravím Vás moc všechny nestačím čísta chtěla jsem se zeptat Kesonky 1 ty jsi užívala společně Neurol a Lexaurin?

eva rokytova (Út, 30. 8. 2005 - 14:08)

Ájo, seš šikulka!!!! :-))... Já, kromě rozhledny, beru vše. Ten hospital se ti opravdu povedl - je vidět, že na nás doopravdy myslíš, díky!! :-))

Ája (Út, 30. 8. 2005 - 14:08)

Ted mi utkvěl, na očích tvůj poslední příspěvěk. No musím ti oponovat, není to tak. Asi před rokem jsem se zmítala v panice od ataky k atace, a ještě ted jsou pořád dny kdy jsem nahoře a kdy dole, ale mám prostě pocit,že už jsem se za ty dva roky s tím naučila víc pracovat a prostě žít. Změnit trochu myšlení, pomoci si bylinkami a alternativní medicínou a holt daňí za to je,že se do spousty věcí, který by mi ji určitě způsobily prostě nepouštím, což je taky dosti omezující. Dovolená v zahraničí pro mě zatím nepřipadá v úvahu, ač mám řidičák tak sem nikdy neřídila, a jako panikář se to ted učit na cizím autě, taky by byl velký boj a stres, a plno dalších věcí, neustále domýšlím situace do krajnosti a snažím se být připravená.atd,atd.Takže prosím tě nevěš hlavu,taky plno věcí pořád nemůžu, ale positivní je to,že jich můžu o polovinu víc než vloni.zastávám názor,že člověk se tím asi musí protrpět k určitému poznání a projít si dlouhou cestu.Nevím ted ale co ti přesně púorřadit, protože nic o tobě nevím, stihle jsem přečíst jen tvůj poslední příspěvěk. Nicméně choď aspoň sem, tady se hodně dozvíš, jak na ni Pepinu jednu věrnou.Hodně štěstí v boji Ája.

Ája (Út, 30. 8. 2005 - 14:08)

Ahoj přátelé, nebyla jsem tu 4 dny, takže nestíhám číst.Nicméně mám info o srazu pro závazné zájemce.Termín: víkend 24-25.9.Lomnička má plno,takže jsem ještě pátrala v Tišnově,protože je to hned u vlaku, v tom žďáře(hotel Grunt viz.www) je to na druhým konci města. Překopíruju co mi odpověděli,přičemz ptala jsem se asi na 5 dvoulůžkových pokojů.*************************************http://hotel.tisnov.cz/Dobrý denPokoje jsou dvouluzkové s príslusenstvím a TV, Ve Vámi poptáveném termínu volné pokoje najdemeCena pokoje je pres vikend upravena. Jeden dvouluzkový pokoj stojí 800,-Kc a 100Kc snídane, nebo tzv. kredit na cerpání (obed, vecere) Osoba a noc 500,-Kc. Pri obsazení predpokládaným poctem Vám poskytnu 10% slevuJsme schopni Vám nabídnout sportovní , nebo jiné kulturní vyzití napr. v pátek zivá hudba, cca 2 km peintball, petangue, opékání selete, tisnovská rozhledna, kone, Porta Coeli kláster, atd.Pekný denMiloslav Stanek----- Original Message ----- From: Sent: Monday, August 29, 2005 11:53 PMSubject: Objednavka pokoje pro hotel Kvetnice************************************Rozhodněte se svižně,kdo má vážně zájem, ať to můžem objednat. Pokud by se někdo rozhodl ještě na poslední chvíli, že chce jet, a v hotelu by nebylo volno, myslím,že by se v okolí ubytování pro pár určitě našlo.Je to klidné malé městečko,na trase Pha-Brno, pro panikáře informace, je tam i Hospital:-)). Pěkná rozhledna, rezervace Květnice, Porta coeli..atd.Prosím kdo by chtěl určitě v tomto termínu jet, ať mi dá vědět, jestli přijede v pátek nebo v sobotu, a kolik chce lůžek(tzn. jestli přijede s nějakým doprovodem). Pokoje jsou dvoulůžkové,takže byste se museli buď s někým domluvit s kým chcete být na pokoji, nebo si ho zaplatit sólo.Nestíhám číst diskuzi, takže na email mě, případně Evince R. a ona mi dá vědět.Pokud za žádnou cenu do Tišnova kromě Evči R. nikdo nechcete, a určitě byste jeli do toho ždáru, dejte včas vědět.Snad nám ten srazík konečně vyjde,s pozdravem Ája.

Romana (Út, 30. 8. 2005 - 13:08)

Pajko ještě něco, moooc díky za reakci a za podporu, já jsem totiž ke všemu takový trdlo, že potřebuju vědět, že se to stalo i někomu jinýmu,že nejsem sama, nemyslím teď obsese, Ty je naštěstí asi nemáš, ale myslím ten příklad co jsi uvedla, to mi fakt pomáhá.Jsi moc fajn

Reklama

Přidat komentář