Reklama

Panická porucha 4

Edita (So, 27. 8. 2005 - 22:08)

Dituš, tak jedeme prý Neusiedler See. Neznáte to jezero někdo? Doufám, že to tam bude hezké. Ještě jsem chtěla všem doporučit Bertiny lázně v Třeboni, tam být pár dnů, tak je ze mě nový člověk. Zkuste mrknout na www.berta.cz. Prolítla jsem příspěvky o nešťastných láskách... jojo, zažili jsme asi všichni a někteří z nás si koledují neustále, ale to na veřejný chat nepatří - přeberte si to, jak chcete :-)))

Dandy (So, 27. 8. 2005 - 22:08)

Jen tak přemýšlím, je tady někdo , kdo proplouval životem naprosto hladce a přesto na něj sedla PP? Napadá mě, jestli je to opravdu tak zákeřné, že to skočí na každého anebo jen na ty co si něčím prošli. Nemůžu soudit podle sebe, protože jsem neproplouvala lehce. Jen by mě zajímalo, jestli je to důsledek něčeho nebo i jen tak.

Albert (So, 27. 8. 2005 - 22:08)

Počasí v Chorvatku bylo přesně pro mě - teploty do 26-28 ve stínu, teď tam je a bude trochu tepleji cca 30, myslím v Dalmácii, my jsme byli v Brele. Předpověď na týden dopředu je na www.wetteronline.de - Europa - Sud - Kroatia, tyto stránky jsou nejlepší, čučím inetu již roky :-) Satelitní fotky tamtéž, ovšem hledejte je pod Satelliten, Italien.

Dandy (So, 27. 8. 2005 - 22:08)

Ahoj Katarínka, na internetu jsem našla tu Cestu pokojného bojovníka. Ještě jsem ji ale nečetla, v práci si to vytisknu:-))) Ty už jsi to četla osobně?

Katarína (So, 27. 8. 2005 - 22:08)

Ahoj Evko S., ty naše melancholičko smutná, ty by si chcela počuť môj príbeh ??? ten by ťa dorazil úplne, a to si na triko nevezmem : - )))))Dandy, dík za mailíky. Mať tak silu tej maminy .....:- (Inak keby niekto chcel vedieť, vybrala som si č. 5

DITUŠA (So, 27. 8. 2005 - 21:08)

Edit, nejedete do Zell am See ? Pokud ano , je tam překrásně, dokonce i na podzim! Šťastnou cestu...a gute Reise:-)

Edita (So, 27. 8. 2005 - 21:08)

Těch příspěvků je tady tolik, že je asi dneska nepřečtu :-) Dandy, do Rakouska jedeme na dovču k nějakému jezeru, co vymyslel Honza, ale mám obavu, aby tam nebyly zrovna záplavy. Jinak musím říct, že Třeboň je krásné městečko, má asi nějakou pozitivní energii (možná proto jsou tam lázně). Celý týden jsem se tam cítila výborně, jen asi dvakrát menší motanice, ale dalo se to zvládnout. Taky stále vzpomínám na minisrazík v Hradci. Hradec je taky krásné město a přátelé z doktorky mi dodali energii ještě na další dny. Byla bych ráda, kdybych mohla ještě další spolupanikáře poznat osobně.

DITUŠA (So, 27. 8. 2005 - 21:08)

Ahoj Alberte, tak gratuluju ke zdárné dovolené a návratu. Mě to čeká za týden...jaké bylo počasí?

Dandy (So, 27. 8. 2005 - 21:08)

Ahoj Romane, koukám, že Ti ta dovolená v Chorvatsku taky udělala náramně dobře:-)))Já mám APO SERTRAL cca 50 dní (dnes dobírám první krabičku). Občas beru jako berličku Lexaurin. Ale v Chorvatsku jsem jen na začátku vzala 1/2 Lex a pak nic, a nepřišly žádný depky, ataky, a navíc bylo mi tam krásně. Normálně jsem se cítila v pohodě a vyrovnaně...to tady neznám. Klidně jsem šla několikrát sama do města, nebo navečer k moři a bylo to fajn. Jakoby i ty starosti zůstaly tady v Česku.No jo, ale už jsem zase tady:-((( Tak ať Ti ta pozitivní nálada vydrží mnohem dýl:-)))

Dandy (So, 27. 8. 2005 - 21:08)

Ahoj Editko, jak bylo v Třeboni? A do Rakouska jedeš kam? Na dovču?

Albert (So, 27. 8. 2005 - 21:08)

Zdravím všechny paničata :-). Byl jsem osm dní v Chrvatsku a tady je přes 600 příspěvků - nad moje síly a čas to přečíst... Ve zkratce - beru 6 týdnů Apo-sertral, občas k tomu kousek Frontinu. Cesta tam (řídil jsem svoje auto) byla trošku nervózní, menší atak přišel před Mikulovem, po něm menší (střední) deprese, že to nezvládnu, kousek Frontinu, pak už klid a až na místě pak nervozita a únava, trochu Frontinu znova. Druhý den nic moc trochu klepot co bude dál, kolísání nálad od jsem uplně v pohodě a vše vydržím až po úzkost. Třetí, čtvrtý a další dny úzkost jen vyjímečně, stabilizace, výlety ovšem poze s Frontinem v kapse (pro sichr), poslední den mě nerozhodilo příliš ani to, že před naše auto někdo, zaparkoval a nelze odjet nikam, což by mi normálně způsobilo smrt :-) Cesta zpět super, klid vevnitř ničím nenarušován, ani dešťem v Rakousku, týdenní relax dělá divy, sám bych to nikomu nevěřil. Kolísání stavů zmizelo, po cetě nejsem ani unavený, pouze nepatrné automaticky naskakující obvavy - stereotyp v myšlení, který musím vykořenit :-)Jsem se nějak rozepsal, tak se mějte navždy bezpanikově ...

Edita (So, 27. 8. 2005 - 21:08)

ahoj lidi,k přišla jsem se na vás podívat. Dneska jsme přijeli z Třeboně a v pondělí pokračujeme do Rakouska. Jdu si vás přečíst, ale asi vás nestihnu přečíst úplně. Jinak musím říct, že pokud by byl srazík okolo 10.9., tak by byla reálná šance, že bych se k vám připojila¨:-)

Dandy (So, 27. 8. 2005 - 20:08)

Ahoj Evi, ne vlastní výtvor....kéž by. To je Shakespeare. Dostala jsem od kolegy jeho Sonety, za to, že jsem jako jediná uhodla hádanku:-)))Mě teď navečer taky trochu chytá melancholie, jen nevím proč. Pro změnu si dávám dvojku červeného (víc nesnesu:-((( Tak na zdraví!!!Když se budeš chtít podělit, tak napiš co Tě trápí.

Eva S. (So, 27. 8. 2005 - 20:08)

Dandy,krásná básnička :-)) Vlastní výtvor.Mám hodně melancholickou náladu, šahá po mě depka, popíjím dvojku bíleho a řeším problém, který asi nedopadne dobře. Ale zase na druhou stranu nevím co je dobře a co špatně. Asi tomu nerozumíte,ale já to teď nechci víc rozvádět.

Dandy (So, 27. 8. 2005 - 18:08)

Jak slabý herec, který na jevištijat hrúzou oněmí a neví dál,či jako vztekloun, jehož vztek se tříští,že je ho příliš, aniž ránu dal, tak já v svém uděšení zapomínámmilostnou odříkávat chvalořeč,dusím se láskou a jen ruce spínám,jak cit mě rdousí, jenž se mění v křeč.Mé pohledy nech tedy výřečnosti,němými mluvčími nech prsou být,jež za tvé slitování více prosínež více slovy vícemluvný cit.Úst němých uč se číst řeč přenejtišší!Očima zasvěcenci lásky slyší.No není to krásné?

Eva S. (So, 27. 8. 2005 - 17:08)

Evinko R.,já jsem teď měla motavo několik posledních dní, už jsem z toho začínala být nešťastná a přemýšlela, co s tím.Ahoj Kesonko1, taky Tě zdravím zase mezi náma!Taky zdravím Martinku a Radečka, ať se vám daří dobře a žádné očkování vás nestraší.Kataríno,přečetla jsem si Tvůj příběh, taky jsi to holka neměla lehké a prošla sis pěkným trápením. Kdy to bylo, jak je to dlouho, co se Ti to stalo? Ty bydlíš pořád ještě s rodiči? Je dobře,že vám to doma klape a máš v nich velkou oporu.

Eva S. (So, 27. 8. 2005 - 17:08)

hezkou sobotu! Přišla jsem se za váma podívat a zkontrolovat,co tady provádíte. Já jsem měla dnes opět doma pracovní sobotu,před chvilkou jsem skončila. Venku je krásně teploučko (pro mě ideální teplota),takže se cítím celkem dobře.

DITUŠA (So, 27. 8. 2005 - 15:08)

Dandey, já si vzpomněla v noci, že mám maso v lednici a čuchla k němu...bylo už na čase ho upéct. takže jsem do 3 pekla maso a hlídala ho:-). Večer ho zavaříme. Dneska mě vytočila dcerunka k nepříčetnosti , chovala se na ulici a v supermarketu jak ....škoda mluvit. Byly jsme se projet na 3kolce, na houpajdách, skluzavce, na zmrzce a pak mě tak zlobila a dělala naschvály, že lidi jen škaredě koukali.To byla teda expozice! Já mám v kšeftech dělat co sama se sebou a ještě takový situace! Pak jsem ji šupla do pelechu, zvýšila hlas a usla i beze mě! Ohřála jsem nám s mužem jídlo, on odjel do pr..áce a já doted pošukala něco po bytě, resp. uklid kuchyně. Dítě se vzbudilo, takže ohřát jí jídlo, zas uklidit , pov.prádlo a ještě jednu pračku zapnout.I řepný salát jsem stihla. Co mi zbývalo, když byla řepa už uvařená:-( Ted se chystáme na zahradu, zas cesta do kopce a peče slunko. Nejradš bych chrápala jak zabitá. Ale chci i na vzduch, takže příroda vyhrála.Draha je bezva holka, má se většinou dobře. Natrhala mi na zahradě kytici, to mi udělalo radost, mám ji naaranžovanou na bílém stole v obýváku v jídelním koutku a je to balzám pro očka.papa---

Dandy (So, 27. 8. 2005 - 14:08)

Kami, taky držím pěsti. Ono to nějak dopadne. Teď už se zbytečně nestresuj a užívej krásného sluníčkového dne.

Dandy (So, 27. 8. 2005 - 14:08)

Evíku R. řekni mi prosím Tě kdy ty spíš? Spíš vůbec?O těch netopýrech...to asi není žádná pověst, ale taky už jsem slyšela to, že se občas někomu zapletou do vlasů a vždycky ,když nějaký poletujou, tak z toho mám strach.Cukatůra a škubatůra , to jsou hezké slova. Tak to jste mě uklidnili, že v tom zase nejedu sama.Chjo...to je fakt na houby, občas.Ale taky jsem si uvědomila, co tady už někdo psal...proti "zdravejm" máme jednu výhodu, užíváme si ten pocit, kdy je nám fajn. Dřív jsem to brala tak nějak jako samozřejmost a teď když je mi hodně dobře, a já si to uvědomím, tak z toho mám velkou radost a ten pocit si doslova vychutnávám:-)))

Reklama

Přidat komentář