Reklama

Panická porucha 4

Dandy (Čt, 25. 8. 2005 - 15:08)

Ahoj miss, zdá se mi to, nebo jsi tu poslední dobou nějak málo?Práce v knihkupectví by se mi líbila...ale určitě ne v Careffouru:-(( Ale ta recepční na plastice zní taky zajímavě...časem by se to mohlo hodit:-))) Ale zrovna ty to potřebovat nebudeš.Evi R. když by Ti to moc nevadilo, tak mě by to taky zajímalo...

Dandy (Čt, 25. 8. 2005 - 14:08)

Ahoj Jituš, vítám Tě mezi námi. Myslím, že jsi tady správně. Mám téměř stejné pocity jako, jenom se nebojím smrti v tom smyslu jako vy, já se naopak zas bojím že třeba z těch pocitů někde omdlím a ztrapním se:-(( Zkus zajít za doktorkou...pravděpodobně Tě pošle i na krev...někdy jsou podobné příznaky u onemocnění štítné žlázy...tím jsme asi prošly všechny. Já jsem to taky nikomu neřekla, kromě manžela. I k té doktorce jsem se styděla jít, protože jsem o tomto problému nevěděla a říkala jsem si, co nějakou doktorku zajímá, že mám depku nebo co. Ale pak se ta úzkost vracela častějc a já jsem se dostala do stavu kdy jsem měla strach ze strachu jestli mi rozumíš. A tak jsem se dopátrala těchto stránek a dozvěděla se, že to není jen můj problém a že se s tím dá něco dělat. Tento chat mě nakopl jít k té doktorce (stačí obvodní). Určitě Ti i poradí co dělat v případě, že chceš miminko. Jen se k tomu odhodlat. Na mě se doktorka vůbec nedívala jako na hypochondra nebo tak nějak...vypadala jako když naprosto ví o čem mluvím, tak mě napadlo, že je takových lidí asi mnohem víc, jenom o tom nikdo asi moc nemluví.

Miss (Čt, 25. 8. 2005 - 14:08)

Čavky,ako sami tu máte? Ja padám unavou neviem spavat v noci, každu noc sa prebudím so šialenou uzkostou a strachom, vobec mi nezabera ten Aurorix:(asi na najbližšej kontrole budem pýtat ine AD.Život s panikou je tu stale ach jo. Dneska som nastupila do novej prace, ale uz teraz s ami v nej nechce robit, je to predajna s knihami v Carrefouri, milion ludi a tie nestastne neonky;(((neon mi sposobuje pp a derealizaciu fuj, podmienky su blbe treba pracovat každý den smeny su od 9.00 - 15.00 a od 15.00-21.00 aj soboty a aj nedele, ani jeden den volna, to nezvladnem, ja chcem vikendy byt s drahým, do prčic, co mam robit? Stale cakam, že ma vezmu na tu plasticku chirurgiu ako recepcnu.Písali ste tu o velmi zaujimavej teme "napojenia sa na ludi", mna ezoterika, psychotronika, parapsychologia a tieto ezotericke vecicky zaujimaju od cca 12 rokov a cim dalej tým viac zistujem že veci medzi nebom a zemou existuju. mam doma tarotove karty a sem tam si vyvestim ak sa neviem v niecom rozhodnut.Evi R. napis mi prosim ta na mail ked budes mat cas nieco o tom ako sa na teba ti ludia napajali a teba oberali o energiu, ako si to zistila ako si to pocitovala a tak, neraz ma napadlo ci to tak nie je aj v mojom pripade že ma niekot ja neviem uriekol alebo co:(Vyvolených sa snažim sledovat celkom ma to bavi, vcera sme na to mrkli spriatelom, robia si tam teda srandicky:)vcera ked vyhral ten ciganik, moderator mu povedal, že sa na nho teši najviac Vladko:)homosexual, ale mne je celkom sympaticky. Kto je vam z vyvolených najsympatickejši?? Reginu vcera pekne ohovarali Honza s Petrom:)že je blbá a tupá:))ale to vidno že ona sa tam vylucne prisla predvadzat, ale vsak o tom reality show je..ale neviem ci takým sposobom vyhra asi nie. Vcera jej dali spolubyvajuci pekne zabrat vycitali jej že prd robi:))no uvidime, ako to pojde dalej, este kolkých maju vybrat? U nas sa to rozbehne v nedelu tak neviem ako budem 2 realitky stihat u nas aj v Cechach:)Jitka to co popisujes, amm aj ja vecne mam strach zo smrti, zo zošalenia, strasne tak život straca na hodnote:((, pp to byt može ja som zaradena medzi pp a mam detto + nejake stavy omdletia navyse.

Eva S. (Čt, 25. 8. 2005 - 14:08)

Ahoj Jitko! Je dobře,že ses nám přišla svěřit,je tady spousta chytrých lidiček a určitě to s Tebou rozeberou a poradí Ti. Objevují se Ti "vtíravé myšlenky",soustředíš se na ně,vynervuješ se a pak je Ti zle,že? Je možné,že jsi teď nějak citlivější nebo máš nějaké stresovější období a začaly se Ti vracet staré problémy.Zkus nemyslet na starý špatný zkušenosti,ať se tím zbytečně nestresuješ. Co se týká otěhotnění a AD,určitě Ti někdo odepíše,holky to tady taky rozebíraly.Drž se a klidně piš,když budeš chtít.

Ibri (Čt, 25. 8. 2005 - 14:08)

Jituš, myslím že to PP asi bude. Můj příběh je podobný tvému,taky strach ze smrti. Vyvolaný pravděpodobně úmrtím tatínka.Zemřel v dubnu od té doby jsem brala antidepresiva Citalec a v tuto chvíli je vysazuju,protože chci stejně jako ty otěhotnět. Máš pravdu v tom, že léky na uklidnění ti v těhotenství nikdo nenapíše,ale naproti tomu některá AD nejsou v těho kontraindikována,takže se můžou brát. Jenže selský rozum říká, že je lepší nebrat nic. Takže doufám a věřím,že bude platit to co tu kdysi napsala Pajka, že období těhotenství produkuje endorfiny, tudíž na nás nějaká ta PP nemůže. Nic se neboj a s chutí do toho, půl je hotovo. Taky si často říkám co bude přeba po porodu, takovéto poporodní blues, ale pak jen mávnu rukou a holt nějak bylo, nějak bude. A v nejhorším případě tu jsou zase AD. TAkže držím palce a nemeškej s miminkem.

Jitka (Čt, 25. 8. 2005 - 14:08)

Ahoj vsichni, nevim, jestli jsem tu spravne Ale potrebovala bych asi pomoc nebo se aslespon sverit. Ani nevim, jestli mam PP. Asi spis ne, když to tak procitam. Ale v soucasne době jsem trochu labilni. Ted me zrovna trapi takova uzkost. A dokonce vim proc, ale k tomu se dostanu.Kdysi asi před 10 ti lety se mi stala neprijemna věc. Nechci to moc rozvadet. Jednalo se o to,ze jsem diky nejakemu nedorozumeni myslela, ze muzu umrit. Z toho hrozneho strachu jsem najednou byla tak nervozni, ze mi busilo srdce, bylo vedro nemohla jsem spat a dostala samozrejme depresi. Dostala jsem nejake kapky a ono to asi po 3 mesicich preslo a ja se s tou skutecnosti vyrovnala. Pak jsem zila i nejake roky v pohode. Jenze jsem do dneska nezapomnela ten strasny pocit te nervozity, toho strachu, který me pronasledoval. Dnes se ho bojim vic a on se tim padem projevuje casteji. Snazim se to hazet za hlavu a on zmizi. Jenze obcas se ho bojim tolik, ze me drzi a vycerpava. Jednoduse je to takovy vnitrni masochismus. Nekdy si pripadam v pohode, na pocit si vzpomenu a reknu si, ty me nedostanes a on za chvili zmizi. A nekdy to proste nezvladam a citim, jak si na ne ta nervozni uzkost seda. Je to fakt hnus. Nevim, jestli někdo znate vubec něco podobneho? Myslim tim, ze si ho sami vyvolate?Ta uzkost me ted chytla poradne, protože je mi 32 a rada bych mela dite. Mam s kym. Mam vlastne kde nakonec i bydlet. Jenze - Mam ted hrozny strach, ze me prepadne ta uzkost, a to samozrejme během tehotenstvi a ze tim padem potratim a nebo, ze to dite bude nejak retardovane. Taky me napadlo, ze bych brala nejake leky na uklidneni ( na predpis samozrejme), jenze si myslim, ze to tomu plodu rozhodne neprospiva. Nebo jste nektera brala leky během tehotenstvi? Opravdu si ted pripadam jako silenec. A asi vam to prijde nenormalni. Mne taky. Jenze ja si nejak zatím nemuzu pomoci. Je to jako když třeba nejake divce rikate, ze se pro ni jeji pritel nehodi, protože je to hajzl. Ona to taky vi, ale porad se s nim chodi a miluje ho i když ji zranuje. Pripadam si jak na kolotoci. Jsem schopna byt třeba napr tyden v pohode a byt vyrovnana, protože ublizuju jen sama sobe. Nikdo mi neublizuje, tak proc si tak ublizuju sama? Jenze za tyden je to tu třeba zase. A tak se to po te tricitce nejak hodne projevilo a ja se bojim, ze zestarnu bez deti. Omlouvam se, ze jsem se tak rozepsala, ale potrebovala jsem to nekam sverit. Nikdo to v podstate netusi a ja to zadne kamaradce rikat nechci. Na první pohled vypadam v pohode a nikdo by vubec neveril, jak se uziram. Ještě jednou prominte, ze vas tim obtezuju. Jestli budete mit chut mi k tomu něco napsat, budu strasne moc rada. Mejte se holky fajn a budte porad takova skvela particka, jak je tomu doted.p.s. doufam, ze je to alespon trosku srozumitelne.

Eva z Krk (Čt, 25. 8. 2005 - 13:08)

Evi, kocour dostal jako prvni.Mlsoun, jeste ze si nevybira znacku konzervy.Odchazim se grilovat na zahradu, sviti slunicko, treba jeste chytnu nejakej bronz.Preju krasny pracovni den.

Eva S. (Čt, 25. 8. 2005 - 13:08)

Evi Rokytko - pozdravuj všchny na minisrazíku! Ti se mají, sedí si někde v pospůdce a my trčíme v práci :-((Krakonoško - dalas najíst chudákovi hladovýmu kocourovi???

Eva z Krk (Čt, 25. 8. 2005 - 13:08)

Jsem zpatky z nakupu.Dnes je desaty den po operaci vymeny krcni plotny a ja jsem zvladla nakupy, frontu u pokladny, lekarnu.Manzela jsem mela jako nosice a ridice, no ale nejsem dobra?Krk sice trochu protestuje, ale da si rict.Nejvetsi radost mel kocour, dostal konzervu.No holky a ja jdu na ty skvarky.Kdyz si predstavim, co jsem vsechno zvladla tak brzy po te oparaci, hned me ten den pripada lepsi.Rokytko posilam ti trosku energie z Krkonos.Stejne ty "normalni" lidi jsou o dost ochuzeny.Jakou nam udela radost jeden dobre zvladnutej nakup.

eva rokytova (Čt, 25. 8. 2005 - 13:08)

Moji nejnejnejmilejší!!! :-)))Tak vás mám všechny moooc pozdravovat od Anie Aničkovitý, Editky, Niky a Romana, kteří t.č. sedí v útulné hospůdce v Jindřichově Hradci. Ti se maj!!!!!! :-))) Anička mi v sms poslala pusu, tak jsem jí odepsala, že jen doufám, že si ji dáme vbrzku LIVE... :-)))))

Dandy (Čt, 25. 8. 2005 - 13:08)

Včera mi bylo taky trochu ouzko. Nemile mě to překvapilo, protože celá dovolená a ještě i ty 2 dny tady byly v pohodě, tak jsem získala nějaký takový pocit, že je zase dobře a doufala, že jsem tou dovolenou, sluníčkem a mořem načerpala síly na delší dobu...a ono ejhle. Zvládla jsem to sice, ještě to nebylo na prášek, ale příjemný to taky nebylo. Nedovedu si představit, jak přežiju celý ten podzim a zimu:-(Mimochodem včera jsem šla kolem knihy, tak jsem do ní zase vlezla, a zjistila jsem, že zas mají 3 nové knížky od autorů, které kupuji...ale každá přes 200,-.A já bych je tak chtěla:-) Budu muset napsat Ježíškovi:-)))

Dandy (Čt, 25. 8. 2005 - 12:08)

Katarínko, mail došel. Ďakujem. Zatím na to taky nebyl čas, ale už se těším. Navíc slovenština se mi strašně moc líbí, tak si to užiju:-)))

jindra (Čt, 25. 8. 2005 - 12:08)

Ahoj Judito, tak tos mě tedy dala!!! Tobě se zdá můj sen!!! Hned jak to půjde, zjistím, co znamená a pak Ti napíšu. Doufám, že se Ti nezdají i ty moje ostatní:-)))))!!!!!!!!!!!!Kluk nic neřeší, já zatím taky ne, taky si vymyslel, že by šel na jazykovou školu, někam do Lazarský do Prahy, tak až se vrátíme z dovolené, uvidí se.Ahojky!!

Eva S. (Čt, 25. 8. 2005 - 12:08)

Evi Krakonoško,jsi dobrá,že už vyrážíš mezi lidi. Už se cítíš dobře?? A prosím Tě,netrap chudáka kocoura hladem a dej mu napapat.Evi R., Ty jsi měla ale včera den!! Doufám,že večer a v noci už Tě nic hrozného nepotkalo? Jak píšeš, že to dušení je psychického rázu, je to možné a asi jsem to tak měla. Že by můj další projev mé drahé PP?Regina ve Vyvolených?? Taky se na to občas dívám, jsem zvědavá, jak se to tam bude vyvíjet. Reginu už tam všichni prokoukli a dost jí to dávají najevo, myslím,že se bude krotit.Ale nechci zase trávit každý večer u Vyvolených.Niko a Dandy, já jsem taky čtecí maniak, čtu pořád a hodně,ale už není tolik volného času, jako třeba když jsem chodila do školy. Čtu všechno možné

Eva S. (Čt, 25. 8. 2005 - 12:08)

Ahoj Kataríno,mail mi včera přišel.Díky,přečtu si to hned jak budu mít volnou chvilku.Včera jsem měla nějaký blbý den,motala se mi hlava,měla jsem nějakou špatnou rovnováhu a párkrát jsem myslela,když jsem stála,že spadnu. Navíc se mi teď přidal můj oblíbený PMS,takže se necítím nic moc. Dnes zase od rána jezdila kolem rychlá a pořád houkala,nevím,co se děje,je špatný tlak nebo co??

Katarína (Čt, 25. 8. 2005 - 10:08)

Dandy a Evko S., prišiel vám ten Bach? , ja som si ho posielala z jednej adresy na druhú a neprešlo to.

Kamča (Čt, 25. 8. 2005 - 10:08)

Krásné ránko, kamarádí.Teda já nemůžu být pár dní v pohodě. To je hrozný, pořád mi něco je. To, že už mi měsíc hnisá zub, na to si už celkem zvykám, jenže mi otekly uzliny a docela to bolí, navíc celou noc lítám čůrat a bolí mě bříško. By mě zajímalo kde jsem nastydla. A to jedeme večer na bowling. To by ještě šlo, ale zítra máme jet ke kámošce na chatu na noc, což myslím asi nebude nejlepší. Zítra mám jedny příjmačky, tak na mě myslete :-) jdu se učit, protože jsem tomu ještě moc nedala, zatím páček :-)

Ája (Čt, 25. 8. 2005 - 10:08)

Dneska Vám to děcka nějak vázne.Z té Lomničky mi bohužel ještě neodepsali jak to tam vypadá s termínem a volnem. Večer jedu na tři dny marodit na chaloupku,takže nebudu na příjmu, ale kdyby do večera email přišel dám vám vědět.Zatím se měj te krásně a bez atak.

Dandy (Čt, 25. 8. 2005 - 09:08)

Eviku z Krk, teda ty mi děláš chutě....ježíš já bych si tak něco dala. To je zvláštní, že mám vždycky největší chutě, když jsem v práci a nic nemám po ruce:-))) Už abych šla na sváču....

Dandy (Čt, 25. 8. 2005 - 09:08)

Leníku, to je bezva, že se Ti ozval. Tvá telepatie je skvělá...občas by se mi taky hodila:-)))Evičko Rokytko znáš básničku Muž od J.W.? Je strašně smutná ale moc pěkná, mám pocit jakoby mi mluvila z duše.Když mi umřeli babička s dědou, kteří si myslím, mě v životě nejvíc ovlivnili, taky jsem v duchu prosila osud ať jim dá ještě aspoň rok z mýho života. Uvědomila jsem si kolik bych jim toho chtěla ještě říct...jenomže člověk žije s představou, že má na všechno pořád dost času:-(((

Reklama

Přidat komentář