
Jedním z dobře prokázaných účinků konzumace jablek je snížení rizika rakoviny tlustého střeva. Čím více jablek budete jíst, tím méně pravděpodobněji se u vás rozvine toto potenciálně smrtelné onemocnění. 5 studií potvrzuje tento vztah, zároveň se v databázi Greenmedinfo nalézá více než 50 dalších zdravotních účinků konzumace jablek a produktů z jablek (např. jablečný ocet).
Užitek z konzumace jablek a jablečných produktů byl zaznamenám při následujících zdravotních potížích:
Stárnutí organismu
Alergie
Alopecie (padání vlasů)
Průjem
Inzulinová rezistence
Rakovina jater
Onemocnění způsobené radiací
Stafylokoková infekce
Zdroj: Greenmedinfo.com
Příjde vám tento článek zajímavý? Pošlete ho dál!
Diskuze ke článku
Přidat komentář
Související produkty na 001shop.cz:
Související články:
Zařazení na fórum:
Komentáře (5)
- odpovědět
Led 09, 2013- odpovědět
Led 09, 2013- odpovědět
Led 09, 2013- odpovědět
Led 09, 2013- odpovědět
Led 10, 2013Přidat komentář