Nebezpečná tvorba hlenu
Většina moderních jídel a potravin je už uvařena nebo tepelně zpracovaná, sterilovaná, mražená, znovu ohřívaná atd. a jejich enzymy jsou už zničené. Proteinové řetězce a mastné kyseliny jsou tedy těsně shluknuty a neobsahují žádné samotrávicí enzymy. Přijímáme proteiny a tuky a snažíme se je v žaludku odbourat; ale bez enzymů a jiných faktorů, které jsou při rozkládání těchto látek podstatné.
Místo aby byly tyto denaturované částečky potravy v žaludku správně stráveny, dostávají se dál do tenkého střeva nerozložené (nestrávené) a odtud do krevního oběhu pomocí činnosti mikroorganismů jako candida, E. coli atd., které umožňují nestráveným proteinům proniknout do krve. Tak se zhroutí nejen bariéra filtru mezi střevem a krví, ale i imunitní dozor.
Obzvlášť takové zdravotní potíže jako kolitida, syndrom podrážděného střeva, enterokolitida a břišní potíže jsou náznakem, že ve střevě, zvláště v tenkém střevě, je značný zánět i velké množství hlenových usazenin, infikovaných patogeny a jinými toxiny.
Vytvoří se pseudostřevní stěna, ve skutečnosti silná vrstva hlenu a vláknitého materiálu, která je vytvořená z živých a mrtvých baktérií, hub a enterovirů. Jakmile odumřou, vždycky nezmizí, ale zůstávají jako mrtvá hmota; pak zvápenatí a ztvrdnou, čímž vytvoří obložení z pseudotkání nalepené na skutečné střevní stěně. Zde se dobře daří velkému počtu nepříjemných mikroorganismů.
Arterioskleróza, roztroušená skleróza, mukopolysacharidové onemocnění, cysty atd., jsou různá stadia téhož procesu hromadění hlenu a toxinů v různých tělesných orgánech a systémech.
Dodáním enzymů např. formou čerstvého zeleninového salátu ke každému koncentrovanému jídlu můžeme napomoci trávicímu procesu a omezit tvorbu hlenu.
Komentáře
Nedá se udělat nějaká odbočka a smrkat jako dříve? Trvá to už asi rok.
díky
Tam najdete řešení problému.
Mám přesně ty samé problémy jako ty, akorát mě nebolí v krku. Několikrát jsem navštívila odbornou lékařku - ORL. Dělala mi několik vyšetření (včetně nepříjemných "drátků" do nosu"). Výsledkem byly vždy kortikodové nosní kapky, po kterých mě pálil krk a bylo blbě. Pak jsem tam šla s tím, že mě okolí upozorňuje na nepříjemný zápach z úst. U zubaře vše v pořádku. Její reakce - okamžitě vytrhnout krční mandle - máte je ve špatném stavu! Byla jsem v šoku - léčím se u ní a ona bez jakéhokoliv předchozího varování a upozornění na špatné mandle toto. Já jako laik přece nemohu poznat, co mi způsobuje mé problémy. Naštěstí jsem dostala doporučení na jiného lékaře, který mi vysvětlit, že mé bolesti okolo uší, kterými jsem také trpěla, jsou zvětšené uzliny právě od mandlí. Snaží se mi léčit, i když nevím, s jakým výsledkem. Já sama si koupila produkty čínské medicíny Herbs.
Je dobré dobré si vysledovat po čem zahlenění vzniká, u mne je zahlenění i prudká aleg. reakce na některé potraviny. pokud si dám křen, tak se mi začnou v krku tvořit přímo knedlíky hustého hlenu.
Se sliznicemi jsem měla potíže i před ostraněním mandlí.
nemáte někdo zkušenosti s punkcí nosních dutin?,Prý je to moc bolestivé!!!Budu ráda za každou odpověd.
I.
Přeji Ti,Ivetko,brzké uzdravení a ještě jednou: NEBOJ SE!.
Ještě jednou díky!!
I.
vyzkoušela jsem lektvar od vás,tak snad mi to pomůže.Chtěla jsem se zeptat,nevíte ,jestli ho můžou pít i děti?Dcerka má 2 roky.
I.
- Odpovědět
Pošli odkaz