Reklama

ALS - amyotrofní laterální skleróza

paja (Pá, 17. 11. 2006 - 12:11)

to zni jako reklama. neni to ZAPPER.cz?

veronika (Pá, 17. 11. 2006 - 12:11)

další citace z knihy":ve všech případech sklerozy byla v mozku a míše odhalena bakterie Shigella(pochází z mléčných výrobků),ta produkuje tox.látky škodící mozku i míše.Všichni velcí paraziti mají své vlastní bakterie a viry, a možná právě tyto bakterie a viry vedou k patogením reakcím mozku, tedy k zánětu a jizvení vnějších obalů mozkových buněk a nervových vláken. Je však možné, že vinníci jsou samotní paraziti. Mozek se zoufale snží tato poškození napravit, ale je neustále napadán novými dávkami rozpouštědel, Shigell, a dalších parazitu a patogenů." Dále se tu píše o škodlivosti rtuti, kterou má většina nemocných také těle.Důležite ale je, že k odtranení techto bakterii existuje velice jednoduchy přístoj.V knize je přesný návod na jeho sestavení, nebo se dá i koupit. Funguje na principu vysílání frekvence kolem 400kHz do tela(drzite 2 válecky-7 minut) coz je pro telo naprosto neskodne, ale pro parazity je tahle frekvence smrtelna.
Dale z knihy: Pokud se nemoc, projevující se třesem a ztrátou citliviosti, nerozvinula příliš mnoho, je možné ji vyléčit." Jsou tady popsány konktrétní případy lidí co se touhle metodou uzdravily. Kniha me velmi zaujala a mylím že jejím přečtním nemáte co stratit.Doporučuji rozhodně všem

No comment!!! (Pá, 17. 11. 2006 - 12:11)

jo, haranti se chtějí "iba zábávat" tak pak z nudy hulí trávu, a všechno, a skončí u cigaret, které postupně z nich udělají dementy.....můj táta hele v 62 letech je tak prolezlý tím smradem, že se k němu nemůžu přiblížit, a vypadá jak vetchý 80-ti letý stařec, celý hnědý od nikotinu, protože tělo to nasává taky, a má v sobě tak 30 kilo dehtu za těch 50 let, co hulí (zhruba od 10-ti let). Jo a je tak zhnilý a unavený, že sotva ráno vstane, jeh chrčí, smrká hnědý humus, a je mi z něho zle!Chcete taky tak dopadnout???Nejlepší je hulit a hulit a HULIT DALE!!!!!! jo, haranti se chtějí "iba zábávat" tak pak z nudy hulí trávu, a všechno, a skončí u cigaret, které postupně z nich udělají dementy.....můj táta hele v 62 letech je tak prolezlý tím smradem, že se k němu nemůžu přiblížit, a vypadá jak vetchý 80-ti letý stařec, celý hnědý od nikotinu, protože tělo to nasává taky, a má v sobě tak 30 kilo dehtu za těch 50 let, co hulí (zhruba od 10-ti let). Jo a je tak zhnilý a unavený, že sotva ráno vstane, jeh chrčí, smrká hnědý humus, a je mi z něho zle!Chcete taky tak dopadnout???Nejlepší je hulit a hulit a HULIT DALE!!!!!! jo, haranti se chtějí "iba zábávat" tak pak z nudy hulí trávu, a všechno, a skončí u cigaret, které postupně z nich udělají dementy.....můj táta hele v 62 letech je tak prolezlý tím smradem, že se k němu nemůžu přiblížit, a vypadá jak vetchý 80-ti letý stařec, celý hnědý od nikotinu, protože tělo to nasává taky, a má v sobě tak 30 kilo dehtu za těch 50 let, co hulí (zhruba od 10-ti let). Jo a je tak zhnilý a unavený, že sotva ráno vstane, jeh chrčí, smrká hnědý humus, a je mi z něho zle!Chcete taky tak dopadnout???Nejlepší je hulit a hulit a HULIT DALE!!!!!! jo, haranti se chtějí "iba zábávat" tak pak z nudy hulí trávu, a všechno, a skončí u cigaret, které postupně z nich udělají dementy.....můj táta hele v 62 letech je tak prolezlý tím smradem, že se k němu nemůžu přiblížit, a vypadá jak vetchý 80-ti letý stařec, celý hnědý od nikotinu, protože tělo to nasává taky, a má v sobě tak 30 kilo dehtu za těch 50 let, co hulí (zhruba od 10-ti let). Jo a je tak zhnilý a unavený, že sotva ráno vstane, jeh chrčí, smrká hnědý humus, a je mi z něho zle!Chcete taky tak dopadnout???Nejlepší je hulit a hulit a HULIT DALE!!!!!!

veronika (Pá, 17. 11. 2006 - 12:11)

Chtěla bych vám doporučit knihu Revoluce v léčení nemocí http://knihy.abz.cz/prodej/revoluce-v-leceni-nemoci. V knize jsou popsány zajímavé názory na vznik nemoci- nemoci vznikaji z důvodu přítomnosti parazitů v lidském těle. Je zde pří popsána i ALS.
Z hnihy

Alča (Ne, 12. 11. 2006 - 10:11)

Libore, o energetických dráhách a jejich čištění by ses více mohl dozvědět zadání odkazu sahadža jóga, ta vlastně ve své podstatě pracuje jen s těmito dráhami (čakrami). Děkuji moc za upřesnění té nemocnice a na jakém principu se tam léčí.

Alča (Ne, 12. 11. 2006 - 10:11)

Pájo,když si ve vyhledávači Seznam dáš pojem Rilutek, tak hned 1.odkaz je popis účinků a negativ o Riluteku z materiálu VZP. Význam užívání Riluteku je u každého individuální, znám člověka, který když zkusil užívání v doporučovaných látkách, tak se jeho stav zhoršil, houpal se s ním celý svět, nemám ale informace o tom (protože dotyčný si proto snížil dávku na minimum, tzn.že to na něj nepůsobí ani pozitivně, ani negativně), jestli by si tělo na tento přípravek postupně zvyklo.

Libor (So, 11. 11. 2006 - 22:11)

Špitál Red Cross Huaihua požaduje od pacientů ALS cca.90 USD na den léčby. Jsou však ochotni slevit. Princip léčby neznám, ale dostupné zdroje naznačují, že se jedná o zprůchodnění ucpaných a nefunkčních energetických drah. Energetické dráhy sice nevím, co konkrétně znamenají, ale vím, že to nelze vidět a nedá se to osahat.

paja (So, 11. 11. 2006 - 21:11)

alčo, jaké jsou neg. ucinky riluteku

Alča (So, 11. 11. 2006 - 18:11)

najde se někdo, kdo ví na jakém principu a jakou technikou pracuje ta nemocnice v Číně,jaké výsledky jsou, kolik to stojí a má někdo zkušenosti se sahadja jogou a ALS,zda je to dobré a zda to někomu pomáhá?

Alča (So, 11. 11. 2006 - 18:11)

Rilutek neléči, ale jen brzdí,příp.i zastavuje průběh onemocnění,ale když jsem bere dlouhodobě, tak má negativ.účinky,jedná se skutečně o prodloužení života a od určité hodnoty snížené kapacity plic ho už nikdo nehradí ani nepředepisuje, už to nemá význam, protože by se dýchání ještě víc při jeho užívání zhoršilo. Pro PLS není určen,ale je možné,že se zkouší dávat, protože nic lepšího zatím neexistuje.

Maky (So, 11. 11. 2006 - 16:11)

Podle mých informací z internetu je Rilutek předepisován i v případě PLS.

Maky (So, 11. 11. 2006 - 16:11)

Rilutek a "zabírání" to je i u ALS kapitola sama o sobě. Studie, na základě které byl Rilutek schálen pro léčbu ALS, prý prokázala prodloužení života v průměru o tři měsíce. Následovaly studie další, které snad prokázaly o něco víc. Skutečností je, že u velké spousty pacientů se po předepsání Rilutku progrese vyvíjí stejnou rychlostí dál. Podle fóra DGM velká část pacientů od tohoto léku dobrovolně upouští, protože zázrak se nekoná. A to je v Německu Rilutek plně hrazen pojišťovnou. Snad jiným pacientům zabírá lépe, protože i ty tři měsíce coby průměr musely vzniknout na základě nějakého výpočtu.
Na jedné straně je to lék, který určitý účinek ukázal. Na druhé straně se však nejednalo o žádný revuluční průlom. Netroufám si zhodnotit, jak moc až jde v případě Rilutku o život.

Libor (So, 11. 11. 2006 - 15:11)

Zabírá v případě PLS Rilutek podobně jako na ALS?

Alča (So, 11. 11. 2006 - 13:11)

Mila Markéto3, myslim si, že máte chybně stanovenou diagnózu, tzn.že nemáte ALS ale
PLS (primár.later.sklerózu), protože kdyby tomu tak bylo, tak už dávno nechodíte, nemluvíte a dýcháte pomocí podpůrného přístroje. Skutečně Vám zjistili úbytek motoneuronů předních rohů míšních,jader motor.hlavových nervů, zánik motor.kortikospínální dráhy... nebo "jen" onemocnění horních motorických neuronů (PLS), tuto nemoc má totiž můj bratr a má podobně plíživější a pomalejší průběh jak popisujete vy. Nechci Vám brát neději, ale ALS je daleko, daleko agresivnější a homeopatika by to tímto způsobem nedokázala v žádném případě zbrzdit. PLS končí stejně jako ALS ale za delší časový úsek ...

lida (So, 11. 11. 2006 - 00:11)

Lenko, jak mu nemoc zjistily a jak je na tom tatínek teď, musí to být velmi náročné pro něj i pro vás. Ráda bych popřála, aby bylo líp, vím, že u této nemoci to moc nejde, tak alespoň držím pěsti a přeju hodně síly

lida (So, 11. 11. 2006 - 00:11)

Je to jen hyenismus a my mlčíme jak stádo ovcí, pokud je člověk zdravý, nic neřeší, teprve až onemocní sám, nebo někdo z jeho blízkých, tak si to uvědomí, náš stát se nestará o normální lidi, my jsme pleps i když jsme léta poctivě pracovali, odváděli daně a teď, když jme nemocní, máme platit takové položky, které nejsme schopni. Tady se mají dobře jen ti, co jsou bohatí, my můžeme klidně zemřít, nikdo to neřeší. Promiňte, že jsem se tak rozčílila, ale je to strašné, tady totiž už jde o život!!!

Libor (St, 8. 11. 2006 - 12:11)

sorry, ale tu adresu na ten kongres ještě jednou, protože nevím, jak ostatním, ale mě ji prohlížeč ji zobrazil zkomoleně:

http://www.mndassociation.org/research/international_symposium..
../17th_international_symposium_on_alsmnd/index.html

ty 2 tečky na konci prvního a na začátku druhého je třeba vynechat.

Libor (St, 8. 11. 2006 - 12:11)

Pokud ten program najdu na Astře, natočím ho na kazetu.

Více o tom kongresu (ale v angličtině) na http://www.mndassociation.org/research/international_symposium/17th_international_symposium_on_alsmnd/index.html

Pavla (St, 8. 11. 2006 - 11:11)

Chtěla jsem vás všechny poprosit kdo bojujete s ALS.Dozvěděla jsem se od tatínkovi neuroložky, že v prosinci tohoto roku má v Japonsku probíhat kongres zaměřený na ALS. Zeptejte se prosím svých lékařů, zda se někdo z nich do Japonska nechystá.Naše lékařka ne. Důvod je nedostatek financí.

Maky (St, 8. 11. 2006 - 10:11)

Dobrý den,
tip pro všechny, kteří mají satelit, umí německy nebo francouzky a mají chuť zabývat se dalšími nelehkými osudy:
V úterý 21. listopadu od 20 40 vysílá televize ARTE tématický večer s názvem "Život s nemocí ALS".
http://www.arte.tv/de/programm/242,date=21/11/2006.html
Večer začíná filmem "Hvězdy svítí také ve dne", na který se koukat nemusíte. Podle výpovědí nemocných nestojí "lautr" za nic - východisko v boji s nemocí neukazuje a naději nedává. Navíc mám tušení, že bude herečka hlavní role hrát jako vždy...
Od 22 15 následují dva dokumentární filmy, které snad budou lepší. Ty arte druhý den od 15 15 opakuje.
Arte chce tímto večerem přispět k tomu, aby bylo amyotrofické laterální skleróze věnováno více pozornosti.

Reklama

Přidat komentář