Reklama

Kandaulismus

fatamorgana (Út, 29. 11. 2005 - 12:11)

Fakt nemám v úmysle sa hádať, každý môže však do diskusie pridať svoj názor, ved máme demokraciu, že jo?:)nech len každý robí tak, aby neubližoval iným.

fatamorgana (Út, 29. 11. 2005 - 12:11)

Tak PA2, podla mna je to uchýlka posielat ženu aby sa s niekým vyspala, môžem ťa upokojiť môj partner sa nepotrebuje dodelat v koupelne, milujeme sa spolu velmi často a k obojstrannej spokojnosti. V jednom ti odpovedať neviem, co bude o 20 rokov, možno ked budem mat 40 rokov bude to iné, ale neverou by som to neriesila o taká vztah proste nestojim, pre mna by to nebolo povznášajúce, ale ubijájúce, hnusí sa mi predstava aby sa ma dotýkal iný chlap, ked milujem toho svojho, mam pocit, že mu patrím, ale rešpektujem, že ?udia sme rôzny a pokia? sa dohodnú obaja partneri nie je čo riesit, este chcem reagovat neviem už kto tu písal ten príspevok, ale uviedol, že je vzrušujúce vedieť keď príde žena domov vystriekana od iného chlapa, poviem ti pravdu, vcera mi ten môj povedal, že je stastný že pred ním tam nikto nestriekal, že to nie je príjemná predstava, partnerov som mala viacerých, ale bez prezervativu len s nim a ja si ho ako človeka vážim a nerobí mi problem mu patriť a byť verná, takže ani ty mne nezazlievaj keď cítim nieco ine ako ty. A to este nepísem o roznych pohlavných chorobach ktore vytesenemu partnerovi može ten druhý domov dovliecť.

PA2 (Út, 29. 11. 2005 - 00:11)

Milá fatamorgano, opravdu asi zcela "nevieš". To že ty v současné době nemáš žádnou další potřebu ti lze jen ze srdce přát, zřejmě máš tak výkoného partnera, který tě zcela uspokojí, kdykoliv na to dostaneš chuť. Jsi si ale jistá, že v tom případě je to oboustranné? Jsi si jistá i tím, že tomu tak bude i za 5,10 nebo 20 let? Dokážete se spolu bavit o sexu zcela otevřeně a bez přetvářek? Projevuje snad partner větší lásku a úctu tím, že sobě i druhému celý život lže a předstírá orgasmy a pak se jde dodělat do koupelny aby měl klid, nebo projevím k partnerovi větší úctu tím, že mu dokáži otevřeně říci, že potřebuji něco jiného a to teď nemluvím zdaleka jen o kandaulistech. Já ti tvůj názor a přesvědčení nechci brát. Já jen vyjadřuji svůj názor, že je mnohem upřímnější, když mi maželka řekne, že si jde dnes užít do sauny s cizím klukem, někdy přišel na to, že jiza mými zády obdělává soused a společně se mějí jaký jsem ididot, že si ničeho nevšimnu. Jaký je na to oficiální názor většiny je mi celkem fuk. Nakonec možná taky pamatuješ časy kdy podle oficiálního názoru všechen lid miloval Sovětský svaz a komunistickou stranu a bylo jim to houby platné. Jen na závěr bych chtěl vědět, jestli jsi se svého partnera někdy upřímně zeptala na jeho sexuální přání a touhy a jestli ti dokázal stejně upřímně odpovědět.

fatamorgana (Po, 28. 11. 2005 - 18:11)

Stále neviem prečo si niektorí jedinci myslia, že každý človek vyložene potrebuje zasúvať inde, ja osobne to nemám za potrebu, ma to neláka, som spokojná s jedným človekom, lebo ho milujem ak má niekto potrebu h?adať inde je samozrejmé, že úcta a láska už v danom vzťahu je neznámym pojmom, nie som puritán a nemám potrebu klamať, pretože to nerobím a ani ma to neláka a nepotrebujem si ospravedlnovat svoje chovanie, ake je to "normálne" a "bežné" a "všetci" to robia, nie nerobia to vsetci, ak sa na takom niecom dohodnu obaja z dvojice je to fer a je mi to jedno, ale nie som za objahovanie nevery

peter pan (Po, 28. 11. 2005 - 18:11)

pekne si to napísal.

PA2 (Po, 28. 11. 2005 - 13:11)

Kandaulismus podle mých zkušeností není žádná úchylka - úchylní jsou spíše žárlivci nebo pokrytci, kteří se ve svém vztahu nikdy nemohou dostat na tak vysokou úroveň vzájemného porozumění. Je to spíše směs uvědomění si reality života, touhy o maximální uspokojení potřeb partnera a z toho vyplývající i uspokojení vlastní a vysoké míry oboustranné důvěry, tolerance a zřejmě i sebevědomí. Pokud svoji partnerku 100% miluji tak přece musím mít největší radost z toho, když je šťasná a při dosažení krásného orgasmu, dosaženého s kýmkoliv, rozhodně štěstím přetéká, zvláště nemusí-li se zabývat výčitkami typu "co by tomu řekl manžel". Potvrzuji rovněž názor, že absolutně věrný jedinec je asi tak reálný jako čerti, Mikuláš nebo E.T. Můj názor, že se najedná o klasickou úchylku, potvrzuje i malý soukromý průzkum mezi mými přáteli a známými, ze kterého mi jednoznačně vyplynulo, že kladný poměr ke kandaulismu je přímo úměrný přirozené inteligenci a závisí i na něčem, co bych nenazval vzděláním ale spíše je to všeobecná úroveň poznání okolního světa. Jinak řečeno, nedovedu si představit, že by kandaulistou mohl zakomplexovaný, zamindrákovaný, závistivý primitiv, což by v případě všech klasických úchylek bylo zcela nepodstatné. Takový člověk zůstane jedině závistivým šmírákem, který si bude sám užívat a manželku hlídat v přesvědčení, že dokáže zabránit tomu, aby mu nebyla nevěrná. Proto jsem přesvědčen, že kandaulismus má ve své podstatě dva zcela přirozené a zcela neúchylné důvody. Prvním je potřeba pochlubit se tím nejkrásnějším co mám, nakonec v novém krásném autě mám také potřebu svézt i kamarády, druhým je potřeba učinit milovanou osobu maximálně šťastnou, protože pak budu šťastný i já, mimo jiné i proto, že nebude muset nikdy hledat uspokojení za mými zády. Z vlastní zkušenosti vím, že není mnoho hroznějších věcí, než je manželka, ktré buď chybí sex nebo kterou hryže špatné svědomí. Neznám člověka, kterému by po celý život stačil jeden partner. I proto jsem přesvědčen, že v každém normálním vztahu jsou pouze dvě možnosti - buď otevřený a ve všem zcela upřímný vztah = tedy to čemu závistivci říkají kandaulismus, nebo občasné manželské peklo z utajovaných nevěr.

Marek (Po, 28. 11. 2005 - 08:11)

No je to tak, ona to je vlastně legalizovaná nevěra ze které má nejvíc asi "podváděný" manžel. Taky jsem nevěděl jaká bude moje první reakce až uvidím manželku jak se miluje s jiným ale předčilo to moje očekávání.

Pavel (Po, 28. 11. 2005 - 01:11)

Podle mé zkušenosti to od začátku nechce žádné finty, ale absolutní důvěru obou partnerů. A navíc stejně vzrušující jako to vidět na živo, je i když ti o tom manželka vypráví podrobnosti a jako důkaz přnese kalhotky od cizího semene. Trvalo mi ale poměrně dlouho, než uvěřila tomu, že mě potěší když mi řekne, že večer přijde déle, protože si jde zašukat s cizím klukem. Tomu kdo to nezažil přeji poznat jaké to je souložit s vlastní manželkou, která ti přitom vypráví předchozí zážitky. Zkoušeli jsme i trojku, ale tam je, pokud nejsou sehraní moc rušivých podnětů. Takhle je to mnohem lepší. Mimochodem, roztrhnout kalhoty mi může už jen to, když poslouchám jak si domlouvá schůzku a on jí do telefonu líčí podrobnosti co s ní bude dělat. Ty puritány, co si myslí , že by to narozdejchali mohu s téměř 100% jistotou uklidnit, že už to stejně rozdejchali, jen o tom neví. Absolutně včrný partner je z oblasti sci-fi, tak proč si neužít otevřeně a několikanásobně.

kandik (So, 26. 11. 2005 - 21:11)

ahoj mám s kandaulismem velké zkušenosti . Nevím jak vy ale mám spíše problíém najít vhodné muže ke kterým mohu manželku přivést a dívat se jak ji to dělají. Má to ráda s více a tak hledám muže nad 40 let z Prahy nejlépe sehrané kamarády ale takový snad ani nejsou . Manželka měla už dost mužů mám hodně toho nafoceno a dost natočeno a rád bych i s někým něco vyměnil kdo má zájem ať napíše.

Lubosh (So, 26. 11. 2005 - 14:11)

Vitku, už si tvá žena dala říct? Jinak i my jsme bohužel s druhého konce republiky ačkoliv občas na Severní Moravu jezdíme k rodičům protože odsud přítelkyně i já pocházíme.

Marek (Čt, 24. 11. 2005 - 19:11)

Bejku :-) proč ne, škoda že jsem z opačnýho konce republiky.Ale to nic nemění na faktu,že tvý manželce bych neodolal /nic ve zlým!/

Vitek (Čt, 24. 11. 2005 - 17:11)

sedim a ctu silvestr se blizi nedela nekdo nejakou seslost na ostrave nac si budem vymenovat fotky kdyz muzem vymenit manzelky a prozit si nepoznane kdo je pro at zvedne ruku co vy nato bejci

Marek (Po, 21. 11. 2005 - 16:11)

Ideální?A vůbec ne:-)Každá má nějaký mouchy,ale některá jich má moc. My jsme si hold sedli.Co mám v plánu nevím, nebudu tlačit na pilu je to její aktivita a nechám tomu volný průběh.Zkusím sesmolit co všechno se dělo ale nejsem velkej spisovatel.Takže spíš to bude po částech.A co se týká té ideality,myslím si že snad každá touží po tom být obletována dalším mužem, je to přece věcí dohody.Zkuste se domluvit a třeba budete překvapení jak to nakonec dopadne.

BoB (Po, 21. 11. 2005 - 15:11)

Vidím, že Marek našel exemplář ideální ženy. Tedy gratuluji. Jinak Marku je obrovská škoda, že jsi se detailněji nerozepsal o tvém zážitku. Spoustu z nás by to moc potěšilo.

Michal (Po, 21. 11. 2005 - 15:11)

Zajimava poznamka :o) ... uvidis co ji myslela, ale rekl bych ze asi ma casem neco v umyslu :o).Tvoje manzelka je docela experimentatorka :o) , no mit dve zeny i kdyz jsme kandauliste taky neni k zahozeni no ne ? :o)

Marek (Po, 21. 11. 2005 - 14:11)

To sedí,jen tak si sednout a napsat co se dělo a co se mi honilo hlavou asi nejde.Něco bych napsal a stejně bych toho polovinu zapomněl.Jen mi vrtá hlavou manželčina poznámka, když jsem se jí ptal jestli se jí to líbilo.Řekla že ano ale se ženou by to bylo něžnější.Tak nevím jestli to bylo jen tím vzrušením nebo nebo snahou o něco nového, zatím jsme o tom nemluvili uvidím co tím vlastně myslela.

Michal (Po, 21. 11. 2005 - 13:11)

To jsem rad, ze jsem dobre poradil.:o) Kdyby bylo zase neco co bych mohl poradit tak se ozvi. Skoda, ze jsi to trochu nerozepsal ja to muzu prozivat jen ve fantaziich (zatim), ale chapu :o) stejne to nevyjadri presne to co jste prozivali. Skoda, ze sem nepisi i zensky :o)

Marek (Po, 21. 11. 2005 - 12:11)

Zdravím,o víkendu proběhla podařená párty kde jsem konečně mohl pozorovat manželku pri sexu s jiným mužem.Začalo to několika skleničkami dobrého vína na uvolnění atmosféry po kterých si kamarád přisedl na gauč k manželce a začal s ní pomalu laškovat.Začala se hrát flaška a kamarád dostal za úkol zkontrolovat jestli je maželka dole dobře oholená /dík za tip :-)/ po splnění už to manželka nevydržela a sama zkontrolovala jak na tom kamarád dole je.Potom už to šlo tak nějak samo od orálního sexu až po sex samotný.Přiznávám ža tak vzrušený jsem ještě nebyl,když všichni odešli tak jsem zažil zatím ten nejlepší sex s manželkou co kdy byl.Už ten pocit že před chvilkou v ní byl kamarád a teď já mně přiváděl skoro k šílenství.

Lubosh (St, 16. 11. 2005 - 19:11)

Měl jsem obdobný problém. Kdysi jsem tady o tom i psal. Ačkoliv se to přítelkyni líbilo, odmítala to později zopakovat. Nechej tomu čas. Neustále ji opakuj (hlavně v nejmilostnějších chvilkách) jak moc tě to vzrušuje. Moje přítelkyně pochopila že jsem potom v sexu vášnivější a že na tom v podstatě profituje dvakrát. Morální zábrany teď zahodila a je úplně v pohodě. Bavili jsme se spolu dokonce o tom že by jsme to vyzkoušeli naopak - čili 2 ženy na mě. Zatím to je ovšem ve fázi přípravy protože hledáme vhodnu kamarádku. Bohužel je to nesnadnější než najít muže protože ženy jsou asi na odpovídání na inzeráty zdrženlivější. Už uvažuju i o tom že bychom si od nějakého kandaulisty půjčili ženu a na revanš bych zase zapůjčil svou.

Vitek (St, 16. 11. 2005 - 17:11)

od te doby co to manzelka zkusila uz ji to nebavi nema zajem o sex s vice muži onehda jsem ji přemlouval k jak ona rika nevěře stale nic poradte jak nato ma nekdo fintu

Reklama

Přidat komentář