Reklama

Jak bojovat s nachlazením? Vyzbrojte se přírodou!

Každého občas „přepadne“ nachlazení a řeší, jak se zbavit bolení v krku, rýmy či kašle. Neexistuje univerzální recept, jak rychle tělu ulevit, a záleží na každém z nás, zda se rozhodne sáhnout po produktech s chemickým či přírodním složením.

Mnoho maminek má jasno v tom, že se chce vyzbrojit pouze přírodou a řešit nachlazení v rodině šetrnou přírodní cestou bez chemie. Pokud nemáte svou bylinkovou zahrádku, jako měly naše babičky, nemusíte zoufat. V každé lékárně vám ochotně nabídnou přírodní alternativu k chemii pro zmírnění příznaků nachlazení. My vám přinášíme pár tipů, jak podpořit své tělo v boji s bolestí v krku, rýmou či kašlem čistě přírodní cestou.

Bolest v krku je obvykle příznakem infekce, která způsobí zánět vedoucí k poškození sliznice. Ideální je ulevit si od nepříjemných příznaků nemoci co nejdříve. Velmi šetrnou a zároveň velmi dobrou službu nám prokážou přípravky, jako je například Larfasol sprej. Larfasol sprej obsahuje oleje z rakytníku, měsíčku lékařského a bergamotu. Olejová báze vytváří ochranný povlak sliznice, čímž přispívá ke snížení podráždění a bolesti v krku, usnadňuje polykání a napomáhá zvlhčení a regeneraci sliznice. Navíc Larfasol sprej lze používat již od 2 let, takže je oblíbenou volbou zejména pro maminky. A pokud Vaše ratolesti mají rády lízátka, máme tip i pro ně. Larfasol lízátka jsou 100% přírodní produkty s rakytníkovým olejem, vitaminem C a kurkuminem, které neobsahují ani konzervanty, ani umělá barviva. Larfasol lízátka s pomerančovou příchutí jsou doplňkem stravy vhodným i pro děti již od 3 let.

Rýma dokáže pěkně potrápit, zejména pokud vás trápí ucpaný nos a nemůžete volně dýchat. Nejhorší situace bývá v noci, kdy vám ucpaný nos brání ve spánku a potřebujete nos zprůchodnit. Pokud nechcete sahat po chemii, která se většinou může používat jen krátkodobě, máte možnost řešit rýmu přírodní cestou. Na výběr jsou kapky do nosu nebo oblíbené spreje. Jedním z nich je Sinustrong sprej, který obsahuje unikátní kombinaci přírodních extraktů z rakytníku, měsíčku, eukalyptu, máty a jedle. Kromě uvolnění nosu Sinustrong sprej přispívá i ke zvlhčení a regeneraci nosní sliznice, obsahuje přírodní výtažky s antivirovými a antibakteriálními účinky a je vhodný i pro dlouhodobé použití. Jako jeden z mála sprejů je založen na bázi vodního gelu, který z nosu nevytéká a lépe kryje sliznici. Velkou výhodou je možnost použití i pro děti již od 3 let. Dospělí mohou Sinustrong sprej dále kombinovat se Sinustrongem v tobolkách. Tento doplněk stravy s extraktem z 11 bylin napomáhá uvolnění horních cest dýchacích a podporuje jejich normální funkci.

Bolest v krku a rýmu často doprovází kašel, který by nikdy neměl být podceňován a který je dobré řešit již v akutní fázi. Chcete-li své tělo v boji s kašlem při nachlazení podpořit, můžete vybírat z široké škály přípravků jak chemických, tak přírodních, ve formě kapek, sirupů, tablet či tobolek. Právě forma tablet a tobolek se stává čím dál více oblíbenou díky komfortnímu podávání. Pokud hledáte tuto formu, můžete sáhnout po Atmosilu, přírodním doplňku stravy s bylinnými extrakty s komfortním dávkováním 1 tableta denně pro děti od 12 let a dospělé. Atmosil pomáhá při rozpouštění hlenů a přispívá ke snazšímu vykašlávání. Unikátní kombinace 9 přírodních složek v Atmosilu (mimo jiné extrakt z pryskyřice Boswellie s protizánětlivým účinkem) podporuje normální funkci plic a imunitního systému.

Reklama

Pokud budete takto vyzbrojeni přírodou, nebudete se obávat boje s nachlazením!

Komerční sdělení

Reklama

Komentáře

Eva (Po, 11. 3. 2019 - 12:03)
Mně pomáhá pravidelně brát vitamín D.
Sonia (St, 13. 3. 2019 - 09:03)
Evi, v jaké formě D berete?
Honza (St, 13. 3. 2019 - 17:03)
Mělo by to být D3 a je jedno jestli tekuté či v kapslích. Ale D3 je dobré hlavně preventivně, na zvýšení imunity - když už máte kašel, rýmu, bolest v krku, tak nestačí.
Eva (So, 16. 3. 2019 - 19:03)
Jak píše Honza, já beru konkrétně vigantolvit.
Terka (Út, 19. 3. 2019 - 18:03)
Co berete při nachlazení a chřipce? Spíš bych ocenila radu týkající se nosu, jakože rýmy a kapek.
Sonia (St, 20. 3. 2019 - 09:03)
Tak díky moc, vigantolvit určitě zkusím, tedy pokud není na předpis, moc k doktorům nechodím :)
Eva (Pá, 22. 3. 2019 - 13:03)
já jsem vždycky na rýmu si kupovala www.nasivin.cz ale věřím že každému může vyhovovat něco jiného :) za mě cajk.
Eva (So, 23. 3. 2019 - 11:03)
Nene, je volně prodejný v lékárnách :-)
Sonia (Po, 25. 3. 2019 - 21:03)
Párada, tak to ho vyzkouším, díky moc za tip!
Veru (Út, 26. 3. 2019 - 12:03)
Letos mě rýma v zimě nepotkala, ale teď mě to dostalo. už druhý den smrkám jak o život, poradíte co nejrychleji zabere?
Návštěvník (Út, 26. 3. 2019 - 17:03)
Mě to urychlí dobře Olynht ten zvlhčující,rýma potom rychle vyteče a do pár dnů je po ní.
Vanda (Pá, 29. 3. 2019 - 21:03)
já zase máme zkušenost s nasivin sprejem do nosu, prostě ideálka, uklidnuje, a rychle "léčí"
Barča (St, 3. 4. 2019 - 09:04)
Zdravím a co těhotné? Mohou užívat vitamín D?
Klára (St, 10. 4. 2019 - 14:04)
Určitě ano Barčo, ale doporučuji spíš ve vitamixu pro těhotné než samostatně...
Barča (So, 20. 4. 2019 - 14:04)
Klári a kde koupit nějaké speciální vitamíny pro těhule? :)
Klára (Út, 23. 4. 2019 - 15:04)
Třeba na femibion.cz nebo v lékárnách stejnojmenný doplněk.
Barča (Čt, 25. 4. 2019 - 11:04)
Jo, ten název jsem už někde slyšela, díky, koupím :)
Milan (Čt, 25. 4. 2019 - 13:04)
Velmi dobrou zkušenost k vylepšení imunity a dlouhodobě bez nemocí mám s produkty, které mají základ v TČM a opírají se o mnohaleté zkušenosti a tradici místních lidí.
Viz: naszivotblog.wordpress.com
Reklama