Reklama

optimální doba na zapomnění partnera/ky

mm (Út, 17. 5. 2011 - 21:05)

no asi jo..od neděle jsem nebrečela..a už to ani nejde brečet..jen vzpomínám a někdy se seknu a přemýšlím,co dělá..jak se má..a koho šuk- ...:(((((

V. (Út, 17. 5. 2011 - 21:05)

děkuji ti V..že si semnou...Není zač, hlavně, jestli tě to někam posouvá :-)

mm (Út, 17. 5. 2011 - 21:05)

děkuji ti V..že si semnou píšeš..pomáhá mi to

V. (Út, 17. 5. 2011 - 21:05)

vyhovuje i ne..klidně by mě...Tak to je samozřejmé.
Dobře děláš.

mm (Út, 17. 5. 2011 - 21:05)

vyhovuje i ne..klidně by mě to vyhovvalo..ale ubíjí mě deprese,musím myslet na byvaleho,ALE NECHCI..jak začnu na něho myslet,okamžitě zacnu delat jinou vec..
a když si někoho najdu,jen tak na oko..nebude nám to klapat...mám to vyzkoušené...musí mi padnout do oka.a nesmí mě omrzet

Marion (Út, 17. 5. 2011 - 21:05)

za chvíli ale nevim jesli je...mm, tak si nic neděje , moje teta se poprve vdávala v 50 letech a jaká to byla kočka (manekýnka), sice se za pár let rozvedla ale to tě snad nepotká.
Jo, když ti vyhovuje být sama, tak tomu nech volný průběh.

V. (Út, 17. 5. 2011 - 21:05)

za chvíli ale nevim jesli je...Tak to máš za pár. Holka, užívej si studentskýho života plnými doušky.
Je hezké, že má takové myšlenky "pěkná" žena, nechce se stát jen sexuálním objektem. Tak jím nebuď. Co ti v tom brání? Na sex musí být dva, a pokud jasně stanovíš, že nee, tak prostě nee. To by tě musel jedině donutit násilím!

mm (Út, 17. 5. 2011 - 20:05)

za chvíli ale nevim jesli je to cchvile,neboo ne..1 srpna nastupuji..jsem zvědavá..jenže se bojím,že mě budou mět chlapi jen na sex..a budou se bát jít semnou do vztahu.a popřípadně,co když ani v práci na nikoho zajímavého nenarazím?:(

V. (Út, 17. 5. 2011 - 19:05)

a milý Víte...nemůžu...mm. je dost mladá na to, aby si řekla, že třeba teď nemusí mít pár týdnů, měsíců chlapa.
Určitě chceš prostě poznat to "zajiskření" mezi dvěma lidma, prostě ho potkat a vědět, že tendle za něco stojí.
Ale pokud se pohybuješ pořád mezi stejným lidma, tak na něco takového těžko narazíš. Ale jak si psala, za chvíli změníš prostředí, uvidíš, co ti život přinese!!!

mm (Út, 17. 5. 2011 - 19:05)

a milý Víte...nemůžu hodnotit tebe a sebe;)
tobě je 45 let..a mě 18..v mojem věku už seznamky moc nejdou..jde spíše facebook. a na seznamce někomu psat,že mě zaujal,to asi fakt neudělám :))
a nechci JÁ hledat lásku..chci,aby došla sama,bez seznámení,abych ji vyhledávala..a tady v mojem kraji znám každěho.a je mě blbé někomu psat,když ho na druhý den potkám,,náhodou,, ve městě...
tedka si to nějak okecáš,ale fajn :)

aby (Út, 17. 5. 2011 - 19:05)

nechápu,na co tady řešíte...ses měl čemu divit!!!

lum (Út, 17. 5. 2011 - 18:05)

ll.

lobelo (Út, 17. 5. 2011 - 16:05)

nechápu,na co tady řešíte o slepcíh,když chce lucuška pomoct ! ;)

lucuška (Út, 17. 5. 2011 - 16:05)

je mi 18 let

V. (Út, 17. 5. 2011 - 12:05)

Myslím si V, že máme...jj, na tom se shodnem, pane spisovateli ;-)

Vít (Út, 17. 5. 2011 - 07:05)

Myslím si V, že máme stejný postoj, taky jsem pro přímost a lži hned na začátku by mohli být velkým pozdějším rozčarováním. S tím souhlasím! (má nedávná zkušenost)
Ale mluvíme o několika rovinách řekněme nedostatků.
Pokud jsem slepý nebo nechci mít dítě, je to dost velké specifikum, a proto hledám partnera o kterém vím, že mu to nebude vadit a takto závažnou věc zvolím hned jako kritérium.
V případě slepého, volím někoho podobně postiženého ale ne slepého, museli bychom asi mít někoho, kdo by se o nás staral.Může jít klidně o "relativně" zdravého, protože jak jsem někde slyšel, dnes je zdráv jen to, co je špatně vyšetřen :-)
Pokud nechci mít dítě, vybírám si partnera který je nechce taky, to je jedna z nejdůležitějších specifikací. Na rozdílném postoji v této otázce, by mohl zkrachovat i ten nejpevnější vztah.
Co se týká přílišného ochlupení u mužů, tak si spíš myslím, že je to pro mnoho žen plus, značí to vysokou dávku testosteronu. Pokud by to mělo být u žen, myslím si většina mužů z toho nadšena příliš nebude, ale pro sebevědomého muže by to být problém neměl být.
Vždyť dnes si holí ruce nohy kde kdo. Mám jednu kamarádku s tímto problémem, ale ona je i dost ve tváři, ale je vdaná a co vím i dost mužům se líbí a v kolektivu je oblíbená.
Je totiž vždy nad věcí a neustále se něčemu směje, je pozitivní.
Pokud někdo takový je, to že je chlupatější, je jen většinu malé mínus, někdo to ale skousnout nemusí.

K tomu jak píšeš, že se ti nelíbí, že se lidi dělají hezčí. Je můj názor ten, že je to přirozené a vlastně nikdo od toho druhého neočekává, že mu na první schůzce vybalí všechny svá negativa. Když tak s nadsázkou a humorem. Je to ale důležité peprně proložit svými pozitivy, které si člověk ani kolikrát neuvědomuje, protože se soustředí u sebe na ta negativa.
Protože ono to ani nemusí být negativa v tom pravém slova smyslu , někdy jen domnělá. Ale jak říkám jsou jisté velmi důležité věci, které je třeba zmínit hned, i když to bude znamenat konec vztahu, protože s velkou pravděpodobností by to ten vztah rozložilo i po několika měsících a to mohlo být velice bolestné.

Píši jak spisovatel :-), ačkoli jím nejsem, ale mám hodně zkušeností, ne vždy osobních, a rád se o ně podělím, pokud to někomu pomůže.

D. (Út, 17. 5. 2011 - 02:05)

lucuška: kolik ti je?

V. (Po, 16. 5. 2011 - 23:05)

V, ale o lži nebyla ani...Dobře - řeknu příklad. Slepý muž, jaký ten má právo se seznámit s ženou, když nemá možnost své "negativum" schovat? Může ho třeba schovat a dopisovat si, ale pokud se sejdou a ona o tom neví, může to na ni působit jako podraz, jako lež.
Další - nadměrné ochlupení. Jestli nevadí, zůstanu u muže, neboť se mi to lépe popisuje z pozice ženy. Muž, který už má od Xnáct let problémy s nadměrným ochlupením, to bude chodit rači na X rand zahalený, jen aby na něm nebyl vidět byť jediný chloupek? Pokusí se zaujmout protějšek, ale pak zjistí, že ačkoliv to mezi nimi jiskří, jakmile ona uvidí jeho chlupatou hruď, uteče?
Myslím, že je to vůči člověku, který má nějaký problém nefér, neboť si začátky vztahu nebude moc nikdy užívat, neboť bude očekávat, kdy se to "provalí" a jak to ten druhý příjme.
Netvrdím, že se to musí řešit hned na prvním, na druhém rande, mně se nelíbí to, jak se lidé snaží vzájemně se ukázat "hezcí", ale po určité době, je to "omrzí", už se nepotřebují přetvařovat, protějška navnadí: když ptáčka lapají, dobře mu zpívají, a když ho lapnou, už jim nestojí ani za tu přetvářku.

Myslím, že se mezi námi třou dva různé postoje. Raději jsem pro přímost, protože když to vím, dokáži s tím nakládat. Když to nevím, cítím se jako na lodi, nejistá a předpokládám, že druhý se mnou hraje nekalou hru.

Vít (Po, 16. 5. 2011 - 23:05)

Máš dobré postřehy, ale...V, ale o lži nebyla ani zmínka. Je o správném načasování.
A také o správné volbě slov.
Dejme tomu, že budu mít lupénku a protože mne to bude trápit budu si myslet, že to bude možná i problém pro partnera tak budu hned zjišťovat, jestli mu to nebude vadit.

Ale to je zásadní chyba,protože on možná vůbec neví co je s lupénkou spojeno, ale řekne si asi je to fakt blbý, když ji to tak trápí a ona by na mne ty její frustrace přenášela a to já nemá zapotřebí a najdu si raději někoho bez lupénky.
Tak uvažuje většina lidí, je to pudové.

Pokud ale já s tím člověk po nějaké době navážu bližší citový vztah a třeba se před ním omylem odhalý rameno, kde bude lupénka.
Je možné o tom bez nějakých emocí diskutovat. Ze začátku ten vztah nesmí být zatěžovaný zbytečnými negativy, protože pro každého je to stres v novém vzhu, jsou zde obavy jestli ve vztahu obstojí jestli, nebo naopak jestli mu nebude vadit to či ono.

Dejme tomu, že mám křivé zuby, křivé zuby se dají skousnout , ale křivé zuby a trable s lupénkou a třeba špína za nehty už ne.
Tato trojkobinace by mohla být v počátku vztahu pro vztah smrtící.
Když potom budete s někým třeba 10 let budete muset skousnout daleko víc a uděláte i rádi, ale na počátku je třeba ten vztah hýčkat ba rozmazlovat.
Ano být upřímní, otevření zajímat se o partnerovi touhy přání, ale nezatěžovat jej v počátcích, ve své podstatě nedůležitými věcmi, ačkoli by mohlo zdát, že jsou klíčové. Pravděpodobně nejsou.

V. (Po, 16. 5. 2011 - 22:05)

Ještě jedna věc mm,musíš...Máš dobré postřehy, ale vždycky to tak není. Není všechno zlato, co se třpytí. Pokud jako prodejce mi prodáš něco, o čem později zjistím, že ani nepotřebuji, může mě to namíchnout.
Je jasné, že se vším člověk nesmí vyjít napovrch hned, ale jsou lidi, kteří to raději "vysolí" hned, aby s tím dotyčným "neztráceli" čas, protože by ten vztah skončil tak jako tak za měsíc či za dva. V podtstě se na rovinu dozví o charakteru toho člověka. V podstatě na sebe všechno prásknou a buď se s tím ten druhý popere anebo ne. Jinak je potom ten vztah postavený na "lži" a je jen otázkou času, než se to provalí.
Záleží za jakým účelem do toho vztahu jdu - pokud chci druhého získat, tak se budu přetvařovat a chovat k obrazu jeho. Pokud chci vážný vztah, aby mě měl partner rád i s chybama, musím ty chyby prásknout dříve či později.
Toť můj pohled.

Reklama

Přidat komentář