Reklama

optimální doba na zapomnění partnera/ky

(Pá, 6. 5. 2011 - 15:05)

no to ho mažu ze...Každý partner je jinej, na dalším pak budeš obdivovat zase něco jiného a on zase na tobě. Je náročné v mládí přejít do dalšího vztahu, hlavně, pokud on byl tvým prvním vážným vztahem.

lucuška (Pá, 6. 5. 2011 - 15:05)

Nejhorší je ta...no to ho mažu ze života,jenže mě sere,že mě nechce..už se bojím,že si nebudu tak s nikym rozumnět,jako s ním..on mě znal,věděl,že mám nálady svoje..
byla jsem na něm závislá...
je to težké s kym jsem byla každý víkend,tedka ho rok už u sebe nemět...
jenže on až dospěje,tak možná doleze..
achjo..a už ho mysím ani nezajímám..jak mě může jen tak vymazat,nebyt beze mě...:(

(Pá, 6. 5. 2011 - 14:05)

co to je ,,KURZY,, ?
jenže...Nejhorší je ta nerozhodnost, jak "asi" nechce jít, buď do toho chci jít anebo ne!
Potom člověk neví na čem je. Normálně ho vymaž ze života!

! (Pá, 6. 5. 2011 - 14:05)

"Kurzy",...Ano,psala jsem to.Nejen že mi to říkal psycholog,ale mnohokrát jsem to i jako hrubý odhad někde četla.A sama zažila.Ale je určitě jasné,že je to jako s každou statistikou-když je průměrný věk např 80,neznamená to,že by se nikdo nemohl dožít stovky,nebo že by mladí lidé nebyli smrtelní.Ale musím říct,že u mě to zhruba odpovídalo a navíc bylo dost úlevné vědět,že ta dechberoucí bolest jednou pomine.A taky jsem psala,že to neznamená,že by člověk dotyčného vymazal z paměti.
Ale jak píše Dan (který na rozdíl ode mne anonymní není),každý jsme jiný.Nicméně si myslím že ta odhadnutá doba není vycucaná z prstu,prostě taková je asi zkušenost i když jsou určitě vyjímky oběma směry.

lucuška (Pá, 6. 5. 2011 - 13:05)

co to je ,,KURZY,, ?
jenže ja bych i zapomnela,ale on si na mě někdy vzpomene,třeba po měsící a napíše mi sms,že se nudí,jesli by nemohl dojet s kámošema..a mě se to pak všechno vrací,říkám si,myslí na mě..atd..no jednou jsem neodolala a šla jsem s ním a jeho kámošem ven.. po 2 už jsem mu napsala,že ne,at se nezlobí,že chci na něho zapomenou..a už nenapsal..
achjo,je to tak težké..a noveho partnera mít nemůžu,když myslím na mojeho ex,,nebo si představuji ,že mi napíše ,že mě chce..asi bych do toho znovu nešla,ale jen by mi stačilo to,že se předemnou ponížil a dolezl..tak jako já když jsem ho 1000X prosila smskami,voláním,atd.at se kě mě vrátí..a neodepisoval mi,nebo mi nasal,že to nemá cenu,že už do toho nechce asi jít..atd..tohle mě hodně zničilo,psychicky..:(

(Čt, 5. 5. 2011 - 21:05)

ano jsem ve skole,tedka v...Dan ti radí dobře.

(Čt, 5. 5. 2011 - 21:05)

"Kurzy",...Záleží, kdo jak miluje, jestli nepotkáš ještě větší lásku atd. To zapomínání je opravdu individuální záležitost. Někdo to řeší tak, že to přebije novými zážitky a chodí ze vztahu do vztahu. Nevýhodou toho je, že se člověku pak stírají hodnoty lásky a maličkosti, a pak svého partnera pojmenuje jinak...

Dan (Čt, 5. 5. 2011 - 21:05)

"Kurzy", "bohatý týpci", "ulovím" - prosím vás, proč to řešit takhle silou? Lucuško, změna ze školy do zaměstnání je vždycky zajímavá, tak si to užívej volně a v pohodě. A hlavně ty poslední prázdniny předtím!

Anonym vykřičník (!) psal 1.května, že dobu zapomínání matematicky stanovili psychologové, což je absolutní nesmysl - i s tou tolerancí + - (ještě mi tam chybí vzorec)! Je to nesmírně rozdílné u každého jednotlivce a navíc závislé i na mnoha vnějších vlivech. Jak tady už někdo napsal, vrací se to často ve vlnách (typický znak pro smutek). Moje studentská láska trvala ani ne třičtvrtě roku, zapomínání bylo kruté a trvalo přes 3 roky! Pak to už vypadalo opravdu dobře, ale zase se to vrátilo (4.rok) natolik, že jsem jí napsal zamilovanou knížku (5.rok) a až po 6 letech jsem byl definitivně za vodou. Takže to bylo dlouhé jako druhá světová válka. :-)

lucuška (Čt, 5. 5. 2011 - 20:05)

ano jsem ve skole,tedka v červnu končím..a jdu do práce,kde budu ve styku s více lidmi..tak snad někoho ulovím..na žádné kurzy chodit nebudu

++ (Čt, 5. 5. 2011 - 20:05)

to je tím, že se...ano. Napis se na kurz digitalni fotografie. Tam chodi sami bohaty typci s vysokym ikve.

(Čt, 5. 5. 2011 - 20:05)

jenže jsem už rok bez...to je tím, že se momentálně pohybuješ v kruhu svých vrstevníků, chodíš pravděpodobně do školy.
Až začneš chodit do práce, budeš mít jiný rozptyl.
Měla bys nyvštěvovat takové aktivity, které se netýkají jen náctiletých, chceš-li si najít nějakého staršího přítele.

lucuška (Čt, 5. 5. 2011 - 20:05)

jenže jsem už rok bez kluka...a tedka urcote nikoho mit nebudu..jsem vemi atraktivni..a proto se me kluci boji..nebo na mě letí samá 16-17tka:(a nevim kde hledat ty starší

(Čt, 5. 5. 2011 - 20:05)

lucuško, kašli na HA, nemáš-li stálého partnera.
Muž, který za to bude stát, tě bude mít rád i s akné, důležité pro něho bude, jaká jsi uvnitř, jaké máš názory atd.

lucuška (Čt, 5. 5. 2011 - 20:05)

je mi 18

počtář (Čt, 5. 5. 2011 - 19:05)

optimální doba na zapomnění prtnera/ky je zhruba 100let, pak už to jde samo..

aha (Čt, 5. 5. 2011 - 18:05)

lucoška je krapet mladá a raději ji záleží na vzhledu než na zdraví...

. (Čt, 5. 5. 2011 - 17:05)

Protože je to vedlejší účinek HA. Ale něco si o tom raději přečti.
Podle Tvých dotazů jsi velice mladá, takže Tě čeká ještě možná 30 let braní HA. Já Ti jen radím, abys to nebrala zbytečně, rozhodnutí je ale na Tobě.

lucuška (Čt, 5. 5. 2011 - 17:05)

a proč by se mi měla ucpávat? nejím to zbytečně,ale kvůli akné.. pro někoho je to nesmyslné,ale pro mě důležité..a nechci se už na sebe dívat,když mám akné.. tedka me baví se divat do zrcadla..

. (Čt, 5. 5. 2011 - 16:05)

Pozná se to tak, že se Ti ucpe nějaká cévka nebo žilka v těle a podle toho, jak je tato cévka nebo žilka důležitá, tak je potom postižení závažné, v krajním případě může končit i smrtí.
Ale nechci Tě strašit, jen chci upozornit na to, že HA není úplně nezávadná, o jejím užívání by se mělo přemýšlet a neměla by se brát zbytečně.
Raději si o tom něco přečti a pak se rozhodni.

lucuška (Čt, 5. 5. 2011 - 16:05)

a proč?:D nebo jak se to pozná ?:-O

Reklama

Přidat komentář