Reklama

Migréna

Monika (Út, 16. 3. 2010 - 11:03)

Moniko, vyzkoušejte...hani,děkuji za tip a můžete mi napsat název,asi je píše lékař na předpis co,opravdu to zabírá,já je mám tak trochu z nervů a od krční páteře.dík moc za radu

katrin (Út, 16. 3. 2010 - 11:03)

Granvine,prosím tě,jak ty léčíš migrénu spojenou s výkyvy ženských hormonů?

Granvin (Út, 16. 3. 2010 - 11:03)

Tak konkrétně migréna jedna z těch nemocí se kterýma se něco dělat dá. Jde jen o to vědět přesně jak, zkoušení různých bylinek a vitamínků obvykle takový efekt nepřinese.

Hana (Út, 16. 3. 2010 - 11:03)

Moniko, vyzkoušejte antidepresiva. Pomáhají.

Monika (Út, 16. 3. 2010 - 09:03)

Děkuju za reakce... Pro...souhlasím,já myslela že druhým porodem to zkončí,ale bohužel a je to dlouhodobá záležitost.já jsem vyzkoušela bylynky,čaje a nic.nakonec stejně šahnu po prášku ač nerada.

hanys (Út, 16. 3. 2010 - 09:03)

Děkuju za reakce... Pro Granvin: samozřejmě, že se nechci léčit přes těhotenství, jen hledám nějakou naději, že to jednou skončí. Pokud jde o životosprávu a vitamíny, dělám co se dá. A žádná nemoc nevznikne bezdůvodně. Prostě je a ne s každou se dá něco dělat...

Monika (Út, 16. 3. 2010 - 08:03)

zdravím,já jsem po...hanys,já je měla i v těhotenství a brala jsem také léky ale slabé,paralen ,a to je zajímavé že ten mi stačil.ted bohužel ne))

Monika (Út, 16. 3. 2010 - 08:03)

Ahojky... už asi dva roky...zdravím,já jsem po 2.dětech.prvním dítětem mi začali migrény a ted po 2,dítěti se mi to zhoršilo,beru silnější léky,zrovna zítra jdu na neurologii.ale na každého ten porod působí jinak.

Granvin (Po, 15. 3. 2010 - 22:03)

Ahojky... už asi dva roky...Promiňte mou přímost, ale nemyslíte vážně, že si chcete léčit zdravotní potíže skrze těhotenství a tím naprosto nezodpovědně ohrožovat zdraví dítěte?

Méně přímě. Migréna není nemoc, která by člověka postihla bezdůvodně, ale je to nemoc způsobená tím, že některé systémy v těle nefungují tak, jak by měli a také proto, že v těle se tím pádem hromadí toxiny. Lidi si bohužel dnes neuvědomjí, že před těhotenstvím by se měli očistit, doplnit přírodní vitaminy a minerály a nabrat energii a naprosto nezodpovědně se do těhotenství pouští bez přípravy. A výsledek? Děti nemocné už od útlého věku, s různými poškozeními, od oslabené imunity a alergií po vrozené vady a genetické poruchy.

Hanys (Po, 15. 3. 2010 - 20:03)

Ahojky... už asi dva roky mě trápí migrény. Pomáhal mi migraeflux, ale ten mi přestali vyrábět. Takže teď hledám a zkouším a nějak nic nepomáhá. Slyšela jsem, že v těhotenství nebo po, se to zlepší. Teda aspoň já znám min 2 případy u kterých to tak bylo... Máte s tím někdo zkušenosti? Že by migrénu zahnalo těhotenství? Předem dík za odpověď

jana (Po, 15. 3. 2010 - 16:03)

Dobrý den.

Máte-li jakékoli zdravotní problémy či obtíže. Mohu Vám bezbolestně a poměrně rychle pomoci. Migrény, lokální bolesti, únavy apod. léčím téměř okamžitě. Chřipky, záněty průdušek, rýmy atd. má smysl léčit ihned při prvních příznacích na 90% nemoci odoláte a neonemocníte. Když je nemoc už rozjetá, urychlím její průběh a dobu léčby, nicméně již nezmizí ze dne na den.

Ostatní nemoci a problémy chtějí opakované působení mé energie. Problémy zřetelně ustupují dle momentální situace pacienta. Za týden, 14dní nebo i měsíc. Hodně závisí na psychické rovnováze pacienta, schopnosti příjimat energii apod.

Nic Vás to nestojí, nechci lidi ždímat z peněz. Chci Vám pomoct a samozřejmě dary za dobře odvedenou práci neodmítám. Ručím za pohodové prostředí.

První krok je na Vás. Napište mi, ráda odpovím a domluvím si s Vámi návštěvu.
Jsem z Nového Jičína.

Kontakty: [email protected]

Alexxa (Čt, 11. 3. 2010 - 11:03)

Marcelko,tak právě tyhle čípky my můj neurolog před měsícem zakázal,ptž jsou silně návykové..konkrétně ten Ergotamin a pak i Diazepam..

Marcela (Ne, 7. 3. 2010 - 17:03)

Ahoj Alenko! Já toho také...Mě zabírají jedině antimigrenozní čípky vyráběné v lékárně.
Ergotamini tart. .......0.001mg
Coffeini ........0.100 mg
Phenobarbitali..........0.020 mg.
Paracetamoli .........0.200mg
Diazepami .........0.005 mg.
Dříve se místo paracetamolu dával amidopirin.
do čípkového základu.

TerkaTerka (Čt, 4. 3. 2010 - 23:03)

Milá Natálie, Moniko a Granvine. Buďte tak hodní, pokud se chcete dohadovat,vyměňte si telefoní čísla, nebo emaily a dohadujte se tam.Myslím,že na těchto stránkách vaše diskuze moc prospěšná není.
Také jsem často trpívala migrénama, jednu dobu i několikrát měsíčně. Prošla jsem neurologickým vyšetřením. tam mi migrény potvrdily. Doporučení bylo: najít si vyvolávací faktory a vyhýbat se jim. Není to úplně jednoduché, ale něco si pohlídat jde.Migrénu mi vyvolává - málo spánku, málo tekutin, stres, příliš sladkého, ostré světlo. také jsem změnila místo na spaní, dobré je si zjistit, kudy prochází zóny. nyní mívám migrény tak 2x - 3x za rok.Když už se přece jen objeví, je dobré ji zkusit zarazit hned ze začátku, než se rozjede,protože pak už ji nezastaví vůbec nic. Užívám algifen a Indometacin - na předpis. Nejvíc mi pomohla změna místa na spaní, přes postel mi opravdu přecházely zóny. Snad tím někomu pomůžu, mějte se hezky...

rt (Ne, 28. 2. 2010 - 21:02)

nevnucuji, jen doporučuji...nejen pomůže, ale i vyléči... http://www.zheng4.cz

Pro Natálii (Ne, 28. 2. 2010 - 11:02)

Naprosto výstižné! Granvin je takový náš Brouk Pytlík. Všude byl, všecko zná a ví nejlíp, co by měli dělat ti druzí.

Granvin (Ne, 28. 2. 2010 - 01:02)

Migrénou opravdu netrpím a i kdybych jí měl, tak na ní trpět nebudu - nevím jestli jste si toho všimli, ale píšu tu o tom, že je jednoduchej způsob, jak záchvat zastavit. Znam ale dost lidí, který na migrény trpěli.

Monika (So, 27. 2. 2010 - 19:02)

Granvine, pokud netrpíš...plně souhlasím,jeden záchvat a je po granvinovi))))

Natálie (So, 27. 2. 2010 - 16:02)

Odkdy nějaká Natalie má právo...Granvine, pokud netrpíš migrénou, tak nemáš zdejším čtenářům co sdělit, neboť těžko posoudíš úspěšnost léčby. Já taky nepíšu na diskuzi Vyhřezlá ploténka, protože nemám zkušenosti s tím, co to obnáší. Nevšimla jsem si, že by tady na Tebe byl nějaký kladný ohlas!!! Ty snad jooo? Přála bych ti prožít si jeden jediný záchvat, pak by jsi sklapl. Pokud si nechceš místo reklamy stále dělat antireklamu, tak sem nelez!!! Pokud kromě tebe má někdo jiný názor, tak sem s ním.

Monika (So, 27. 2. 2010 - 11:02)

GRENVIN NEVÍ ASI CO JE TO MIGRÉNA A AKORORÁT SE NÁVÁŽÍ DO NEMOCNÝCH LIDÍ A DĚLÁ SI TU ZDARMA REKLAMU.JAK UŽ BYLO NĚOLIKRÁT ZDE PSÁNO)))))A KDYŽ UŽ JSEM NĚKDO PÍŠE,TAK ASPON MŮŽE SVÉ JMÉNO ZVEŘEJNIT A NÉ NĚJAKÉ ABC ))))ŽE...

Reklama

Přidat komentář