Reklama

PANICKÁ PORUCHA 12 ( a vše okolo ní)

Silva (Út, 18. 1. 2011 - 08:01)

Vzkazuji všem kamarádkám , že mi doma nejede PC a v práci se nedostanu do schránky,takže vzkazuji takto.
Budeme tento týden kupovat nový počítač, tak se pak hned ozvu!!Holky mějte se.

Zdravím i skalní diskutéry, zahlídla jsem něco, že Lazar musí nosit plínky, že vlhne, tak jsem přečetla pár příspěvků pozpátku:-))))))))))
Mějte se všichni pěkně!Silvuše

zdena (Út, 18. 1. 2011 - 08:01)

Čauky po ránu všem,dnes mlha a hnusně,včera jsem si zalezla brzy abych byla dnes trochu k životu, zatím to moc není.
Lázo já taky vlhnu často a nic stím asi už neudělám,pak jen přiberu plínky.
Alčí to já mám když jdu s těma papírkama platít nejen orosení.

Dřevouši,myslím že děláš blbost,vracet se na zpátek není dobrý a jsou i jiný pilule,co by ti pomohly.

Drevokocúr (Po, 17. 1. 2011 - 21:01)

Nazdarek vespolek... Rivoušovi zdar... opět jsem nucen jej začít brát po dvou měsících..

Světlanice (Po, 17. 1. 2011 - 15:01)

Ahojky tak si vás pročítám se tady chlemtám mě je taky furt vedro a zítra mě bude ještě víc až mě z uřadu pošlou někam třeba zametat chodníky to jsem zvědavá jakou maj pro mě nabídku pak napísám a doufám ,že nezaspim to by bylo na skok z okna pač tam musim.Tak zatíííííííím paaa

Alča (Po, 17. 1. 2011 - 14:01)

A jestli vlhnete strašně moc,tak dětské plínky.Ty to jistí.
Jo a teď jsem si vzpomněla,já se rosím,když jdu na poštu s poukázkama,to se rosím.

Alča (Po, 17. 1. 2011 - 13:01)

LAZARE pokud vlhneš moc,kup si dětskej zásyp.Možná to pomůže.
Nemáš ty broky taky mokrý?Já nevím pořádně na to koukni.Já se ani nerosím,ani nevlhnu ale zato někdy vrhnu,ne mladý, ale blbý žrádlo.A broky mně taky dobře zabérají.
Tak Gr"us gott.Malcajt.

LAZAR (Po, 17. 1. 2011 - 13:01)

Ahoj všichni pepináři i...Zdar....ZDENO je to možné,že mi pilule zabírají pořád už roky...?:-) totiž ať je léto nebo sněží od potu já uschnu ztěží...:-((( Být jen orosený moc bych si přál...ale možná že mi správně zabírají broky když vlhnu jak vrata od chlíva.....čert ví..** :-((

zdena (Po, 17. 1. 2011 - 11:01)

Ahoj všichni pepináři i ostatní.
Alčo jsem tu ,byla jsem na rehábce,mám to zkusit vydržet,dnes jsem jak když mě někdo mlátil do zad,asi jsem se namohla na farmě.

Petrs to učinkují ty AD ,ty vedlejší učinky to je u každého jinak ,někdo tloustne,nebo hubne a to pocení nezůstává tak intezivní,třeba jen když vemeš pilule tak jak začnou zabírat tak se orosíš.

Alča (Po, 17. 1. 2011 - 09:01)

Ahoj všem lidičkám,kulakům a farmářům.
Kde jste kdo?Mrzne,vykašlete se na pole,úroda bude stejně malá.Ahoooj.

Romana (Ne, 16. 1. 2011 - 21:01)

Evo, díky za informace o Martině.

Petrs (Ne, 16. 1. 2011 - 18:01)

A ještě by na mě měli zabírat ty AD,myslím ty vedlejší učinky jak dlouho to tak trvá tři týdny???.než jse vše uklidní??.

Petrs (Ne, 16. 1. 2011 - 18:01)

To pocení je hrůza,ale pravda je že my to začalo po těch práškách co jse týče sexu vše unguje skvěle jen nedosáhnu orgasmu,neschopenku mám od obvodáka a ve čtvrtek jdu k psychoušovi na kontrolu a hned k obvodnímu,ale už potřebuji makat nebo ta almužna co chodí od socky je děs.

zdena (Ne, 16. 1. 2011 - 18:01)

Alčo já mám žemlovku ráda v práci dělají dobrou z tvarohem a jabkama,no domácí je lepší to určitě.

zdena (Ne, 16. 1. 2011 - 18:01)

Petrs to pocení je při AD normální,je to vlastně ochlazení a uvolnění,ten sex to jsou taky důsledky pilulí i když jak u kterých,ona i psychika udělá paseku,záleží i na partnerce hlavně to je přechodný a klídek.
Neschopnoct máš od obvodní nebo od psychouše.

Petrs (Ne, 16. 1. 2011 - 18:01)

Ahoj všem,tak dnes je to pátnáctý den co beru AD,jsem vcelku ok je to už trochu lepší,ale stejně mám ještě výkyvi,už my asi bude končit neschopenka a já mám strach jse vrátit do práce,asby to nezačalo na novo,jen mě trápí ted horkost hodně se potím,a v sexuálním životě ted pokulhávám,zřejmě po těch prášků,jinak to už vcelku jde hlavně že ty závratě pocit na omdlení povolili.

Alča (Ne, 16. 1. 2011 - 18:01)

Jó panečku KANTORSKÁ RÝŽE je kantorská rýže.
A ten med jsem tam dala proto,aby mně už nikdo žádný kolem huby nemazal,namazala jsem si ho sama.
Žemlovka Zdeno,to je paráda,ale nesmí se podávat taková jako v různých zařízeních npř.jako družiny a školky,protože to dětem jen znechutí.Já když jsem našim děckám řekla,že udělám žemlovku,tak jsem si myslela,že máme doma marťany jaký měli škleb,ale když potom ochutnali,tak teď se jí dožadují.
Jo a stromek mám už odstrojený a dávno sežraný.Já dneska měla cukr 7.2,tak bych měla brzdit,dala jsem si Dialevel jestli to znáš,to je na vyrovnání cukru v krvi.Tak uvidím až si ráno píchnu,kolik toho bude.
Teď z jiného soudku: dneska jsem poslouchala debatu a byla jsem vcelku při těch doktorech,protože když si člověk uvědomí,že mají určitou odpovědnost a musí ledasco studovat a věnovat se,aby udržel dech,tak takový zedník .který nemusel nic,nebo jiný řemeslník lempl,tě obere o peníze ani nevíš jak a ještě potom opravuješ.

LAZAR (Ne, 16. 1. 2011 - 17:01)

Tak jsem se hezky...ALČO...já ti to přeju- luštěniny jsou zdravé ale pořád luštit co k žrádlu aby vám nekručelo v žaludku je votrava...taková kachnička je sice těžší do žaludku,ale zase potěší že hned tak nevyhládne a je fakt když teď přidali kantorům a ostatním mažou med kolem huby,že to někdy nasere...tos udělala moc dobře žes to takhle hezky zkombinovala s tou KANTORSKOU REJŽOVAČKOU.....:-0)))

zdena (Ne, 16. 1. 2011 - 17:01)

Alči neboj já nezchudnu,to jsou dárky a ty se neplatí.
Dnes jsem odstrojila stromeček tak taky mlsám,ráno cukr 6,9 tak dobrý.
Nebudeš věřit ,le žemlovku jsem ještě nedělala,chlapci sladký nemusí,ještě tak vdolky a palačinky s čokoládou a šlehačkou i koblihy.Sladký knedle tak povidla a borůvky.Jsou mlsný.

Alča (Ne, 16. 1. 2011 - 16:01)

Tak jsem se hezky prospala.
LAZARE ani ti nebudu psát co jsem vařila včera.Jeden den jsou hody a druhý den holt něco méně nákladného.My měli včera kachnu na medu s kantonskou rýží.Já kachnu vykostila naložila na hodinu do medu,vína,sojové omáčkya potom pekla,to bylo žranice.Nic nezbylo a tak jsem musela dneska ubouchnout žemlovku a čočku já mám ráda.BIOpalivo je dneska v kurzu.
ZDENO jsi hodná,ale já v§bec nevím,kde co leží a kde co běží,taknic prosím neposílej,protože já tomu vůbec nerozumím.
Raději si to nech na své FARMĚ.
Jdu si dát něco málo svačinového,jdu hledač čokoládku nebo něco na zub.Dneska mně zase jeden odešel a tak jsem se začala smát a můj muž mně říká co se směješ a já nato,že jeden zub je zase v řiťi a on říká,že až půjdu z zubaři,tak se bude smát on.Tak už za chvilku nebudu ani žrát.

zdena (Ne, 16. 1. 2011 - 13:01)

To je fakt,jak nakouknu máte čočku u nás kuře nádivka,knedlík zelí.
Alčo už si na tom líp,máš tam koně tak jsem ti poslala strom,krásnou rozkvetlou japonskou třešni sice nevydělává ale je hezká,příště bude zvíře,máš zralí jahody.

Reklama

Přidat komentář