Reklama

PANICKÁ PORUCHA 12 ( a vše okolo ní)

Petra (Pá, 14. 1. 2011 - 13:01)

Zdravím všechny milé lidičky z tohoto chatu - Alču a Lazara:-)))), je dobře, že se snažíte diskuzi udržet a píšete aspoň vy:-)))).
Co se týká mne - mám teď od nového roku spoustu práce, tak sem už chodím jen velice sporadicky, nemám zkrátka čas......
Jinak si myslím stejně jako Alča a Lazar, že všichni ostatní farmaří ( ikdyž popravdě řečeno nechápu, co na tom může dospělé lidi bavit:-)))) ale to je každého věc.
Tak jdu zase makat, občas sem nakouknu, asi jako každý.......

Silva (Pá, 14. 1. 2011 - 13:01)

Čau Lazáro!:-))
Já si spíš myslím, že se tady plno lidí na to vybodlo, že je přestaly bavit ty neustále kafry od anonymů a i některých"nymů":-))Nazvěme to pravým jménem))No a pak to šlo postupně do kopru.
Někdo přestal s PC úplně a někdo šel raději farmařit, než se sem chodit nasírat:-))
No ale myslím, že teď musí být Aleš spokojen, má tady jen "své" lidi. Ještě by mohla přijít Jitka B., ta byla taky "v milosti", mezi vyvolenýma:-)),možná i Johanz))))))))))))
A taky nevím, kam zmizela ta smečka, co se tu objevila, když se to tady mlelo. Všechny ty PPP, Petry, Svetry, Kilometry a už si ta jména vůbec nepamatuji. Všichni ti, co kritizovali jak špatně tu diskusi vedeme. Tedy hlavně prý já:-))Tak teď nám mohli ukázat a jsou všichni v prdeli(((To tedy nechápu, kam se ta spousta lidí , pod různými nicky poděla?)))

Není toto myšleno ve zlém, mě už je to teď šumafuk, jen semo támo nakouknu, na farmu nechodím, jen někdy na Hry, hrát slovní fotbal:-)))))
Tak ti přeji, ať nešlápneš do h....,ehm vedle:-))

Alča (Pá, 14. 1. 2011 - 12:01)

LAZARE já to špatně napsala,to byla paní z domova důchodců,kde má moje teta přihlášku na ubytovačku.Už to dvakrát odřekla,že ještě né a tak čekám,že se paní namíchne a vykašle se nato.Moje teda je panovačná a vždycky musí být po jejím jinak je uražená.Včera měla obrovské štěstí,že jsem byla doma a né u ní.Stejně jednou ju trefín,protože tak hnusnýho člověka jsem v životě nepotkala.Sobecká,hladná,zlá,chamtivá no prostě všechno nej.Kromě mně nikoho nemá.
Baba jaga.

Alča (Pá, 14. 1. 2011 - 11:01)

LAZARE,tak už si píšeme sami,že?To je ale dílo,nikde nikdo,všichni na záhumencích makají až se z nich kouří.Každý staví chlívek,kurník,shání traktor,no takový starosti my nemáme že?
No,ale nestihal by mně někdo za útisk nebo domácí šikanu?Já bych se nechtěla dostat do novin?
Včera jsem unikla smrti,tedy obrazně řečeno.Volala mně paní z důchoďáku,jestli tedy moje teta by chtěla nastoupit,to jsem se ale se zlou potázala.Ona si sama řekně kdy půjde a další a další.Tak jsem si říkala,kdyby byla někde blízko mně,tak už nikam by nemusela nastupovat a já bych nastoupila do kriminálu.To mně zase jednou pořádně vytočila.
Tak jdu něco dělat k obědu,ale ještě nevím co.Dnes jsem líná jako svině.

LAZAR (Pá, 14. 1. 2011 - 10:01)

Dobré ráno z...Zdar...ALČO to je mi jasný že máš alergii na Dr.,ono je to taky hodně tím že máš jednoho doma už přes 40 roků....ten ti tam sice dělá bordel..:-)) ale jinak je zlatej...se vůbec divím proč chodíš ke konkurenci?? :-) Když by tě léčil jako ten "sadista"tak ho zmrskáš a na něco už bys to event.svedla ale zůstalo by to v rodině..;a to je základ to dost vždy zdůrazňuji i v médiích...a když tak bys mu v noci mohla nacvakat kolíčky na prádlo na prsty u nohou....tedy pokud nespí v pletených fuseklích jako ty,což pochybuji když ti pořád vypíná topení :-((( Ty už by sis s ním poradila,ale nevěřím,že by tohle dělal nějaké "němé tváři" by se hodně divil jak by začala ŘVÁT.... A kór to zkoušet na nějakou DOGU..jestli jí to bolí??? :-))))))))))))))

Alča (Pá, 14. 1. 2011 - 08:01)

Jo a to mně ještě jeden další léčil na simulaci.Skončilo to tak,že mně z práce odvezli přímo na sál a byla jsem hned po operaci.Ještě tak dvě hodiny a už bych kukala někde v márnici.Na tu simulaci mně dával prášky na pocení.Já mám s doktorama jen smutné zkušenosti.Raději se léčím sama.Tělo si řekne co chce a co ne.

Alča (Pá, 14. 1. 2011 - 08:01)

Dobré ráno z motolínova.Motám se a motám,dneska nízký tlak nebo co.
LAZARE to víš "stará větev" už moc nepřemýšlí nad tím,že se FARMOU naučí anglicky a udělá státnice.Stará větev už je vyschlá a tak už ta mozkovna moc nepracuje,ale zkusím se namočit,snad nabobtnám a ještě něco málo svedu.
Píšeš o doktorovi,který poslouchal bez šlauchů,to já zase chodila k doktorovi,to byl hajz.Mně se udělaly na ruce z prášku na praní takový pupínky a on mně léčil,ruku mně namazal,zapudroval,dal igelit,potom obvaz a ruka po dvou dnech pomalu ale jistě začínala se rozkládat a když to oddělal,tak mně do těch puchýřů píchal a já ucukla a říkám au a on nato jéé vás to bolí,to mně né.Já myslela,že ho proliskám.Strhala jsem všechno dolů a říkla jsem mu že nehodlám si nechat ruku amputovat.To bylo za hluboké totky.¨Doktory nemám ráda a ani jim nevěřím,jenzkouší a zkouší a skutek utek.

Lenka (Čt, 13. 1. 2011 - 22:01)

Lucko, snad máš pravdu, ale znáš to, hlavě a strachu neporučíš, alespoň já ne. Ať dělám co dělám, kebule si myslí své.

Lenka (Čt, 13. 1. 2011 - 22:01)

Kurňa, já chci taky drogy, abych byla do rána grogy a nepochodovala tady jak strašidlo bez cíle.

Lucka (Čt, 13. 1. 2011 - 22:01)

Leni zvířátková neboj,neboj určitě jsi byla u doktora a viš,že jsi v pořádku,takže klid...přesně jsem to mívala kdysi taky,trvalo to asi půl roku a pak to najednou přešlo,určitě je to tedy psychika!!!
zdravím zdejší osazenstvo :-)

Drevokocúr (Čt, 13. 1. 2011 - 21:01)

Lazare, Tys mě dostal do dobré nálady, chlape,... až mi slza ukápla smíchem... prej, "šlahoun do uší"... a já se pochcal smíchy...

Jinak taky přeji všem krásnou dobrou noc... Já si lupnu zas ty svoje drogy a do rána budu grogy :)

Monika (Čt, 13. 1. 2011 - 18:01)

Omlouvám se,na konci mě vynechává A.

Monika (Čt, 13. 1. 2011 - 18:01)

Dobrý večer,chtěl jsem se zeptat,často píšete že máte ES,chtěl jsem poprosit o radu,posldení dva měsícě mě to na hrudi tak divně přeskakuje a nevím jestli k panické poruše patří,jak to cítíte když máte ES?nevím jestli jít k dktorovi nebo je to jen strach a uzkost,mám divné tlaky na hrudníku je to nepříjemné,je to uprostřed na hrudní kosti nad prsami divně to tam přeskakuje a hodně často,někdy mě to až tlačí ten tlak,je to nepříjemné a nevím co stím,moc děkuji a pěkný večer.

Alča (Čt, 13. 1. 2011 - 18:01)

LAZARE uděláme si svůj portál,protože sem už nikdo nepíše,všichni jsou na FARMĚ.Já facebook zrušila,protože mně k ničemu není a neumím s farmou zacházet,protože je v angličtině a tu já neumím.
Takže si budeme asi psát sami a on se někdy někdo vždycky přidá.Až bude ZDENA fit,tak snad napíše.
LENKO ahoj bude líp,uvidíš.Vydrž vše se v dobré obrátí.Já ráno taky bušila,ale s dechem problémy nemám.Tak zatíím.

Lenka (Čt, 13. 1. 2011 - 17:01)

Ahoj.
Tak jsem myslela, že už mě nemůže nic vykolejit, když jsem před lety trpěla na ES. Ale opak je pravdou. Jsem totálně v prdeli z toho, že se nemůžu nadechnout. A nevím co s tím.

Alča (Čt, 13. 1. 2011 - 14:01)

LAZARE máš pravdu,peněz mám plnou řiť,nevím co s nima,na konci roku to nebylo možný utratit a tak jsem je vozila v kufru žihadla.No ale teď s nima musím něco udělat,protože je vlhko s plíseň je sviňa.Vzala jsem fén a trošku je vyvětrala.Zítra budu pokračovat a zbytek asi vyhodím někam do popelnice.
Za odměnu jsem si koupila u Lídluša brokolici a tu si teď dávám s máslem,protože se bojím o svůj chrup školní mládeže.
To víš s těma lovama to člověka otravuje,pořád přemýšlet co a jak.Už jsem i tomu mýmu "dietníkovi" říkala netahej to dom,kdo ví jakou kdo má nemoc?Ale on si nedá říct a nedá říct.

LAZAR (Čt, 13. 1. 2011 - 13:01)

Zdravím všechny.
Vrátila...Zdarec......Alčo,ale to si děláš sama tyto nepříjemnosti...ty si necháš prachy doma/napleť si s prachem-ten likviduješ pořád/a pak s Novým rokem lítáš jako šílená po poštách..bankách..obchodech a myslíš že na tebe čekají? :-(( Ke konci roku se prachů koukal každej zbavit i za cenu nákupu nějakých hovadin...takže jich mají všude hafo....pak máš z toho nervy v ha...ji a srdce v krku...vozila jsi to v žihadle,nebo jsi to zase tahala na zádech?? :(( Jestli tam máš blízko sběrné suroviny tak když to šikovně proložíš novinama a letákama LÍDLA-BILLY-KAUFU......tak ti to vezmou jinak máš hold smůlu....prej to nejde recyklovat!....:-0))))

Alča (Čt, 13. 1. 2011 - 12:01)

Zdravím všechny.
Vrátila jsem se od strýčka Lídla a tety Billy a utratila jsem hromadu peněz.Smrkám,že to nemá konce a dneska ráno v půl šesté jsem měla takové bušení,že jsem si myslela,že je semnou konec,ale potom to pozvolna přešlo,ale já musela do ulic,banky,pošty a jiných dobrých zařízení.Říkala jsem si,jak bude všude hodně lidí,tak prchám.Ale nakonec jsem to přežila.Už jsem teď doma a dělám si polívku z pytlíku.Tak zatím.

zdena (Čt, 13. 1. 2011 - 10:01)

Ahojky lidičkové,dnes je to jako přes kopírák,takže nic nového.
Lazárku popřemejšlím o využití těch chrupů.
Alčo vyfotím a vybereš si.

světlana (St, 12. 1. 2011 - 17:01)

Ahojky všem tak se jdu zas vyzpovídat.Byla jsem na Urade a čekala snad skoro dvě hodiny vedro,ze kdyby to nebylo blbý se slíknu celá křik děcek a nazávěr mě naštvala ta kravka tam tak mě zblbla a byla hnusná,že jsem nevěděla co jsem jestli nájemník bytu nebo družstevník.No družstevník jsem,ale koupila jsem jen podíl jí říkám a ona no tak mi dejte kupní smlouvu a já zase jsem si koupila jen podíl tak jsem najemník družstva a furt dokola ona hnusná jáspocená jsem už nevěděla co jsem vubec a tak jsem si vzpoměla na Miloše ,že by si takové chovaní nenechal líbit a hodila jsem jí tam ty papíry a řekla at se ke mně chová slušně a najednou byla hodná.Tak jsem na sebe hrdá.Tak jsem se ptala tady v baráku a říkala jsem jí to já dobře.No hruza a děs.Všechny vás moc zdravim tak zatim paaaaaaaaaaa já jdu farmařit))))))

Reklama

Přidat komentář