Reklama

Zánět močového měchýře

Bedrunka (St, 21. 3. 2007 - 01:03)

Pro Janu a Janinu: Mile damy, moc Vam dekuji za rady. Ja jsem postoupila- mam vysledky z imunologie a zjistili mi silnou alergii na lepek a na laktozu. Mam narusenou autoimunitu, chodim tedy na injekce a musim zacit dodrzovat dietu. Jinak mi na urologii tou cystoskopii zjistili malou leukoplakii na trigonu mechyre, nejsou si jisti, co je duvod. Jinak doporucuji vsem, kdo ma opakovane zanety tam dole- uro-gynekologicke- navstivit imunologa!!!! Jinak urolog doufa, ze se to zlepsi po lecbe imunologa...a je doufam, ze to bude velmi rychle. Nebo je pry moznost operace, ale to je pry velmi bolestive a neprijemne. Spasmed ani Ditropan mi nazabira:-( Janino, copak je mozne mit podrazdeny mocovy mechyr mesice?? Mne se stav po piti cehokoliv i alkoholu nehorsil/nelepsil.

Janina (Po, 19. 3. 2007 - 14:03)

Správně řečeno. Gynekolog mi nejdřív přeléčil všechny potvory a při další návštěvě mě poslal vyčurat a potom mi prstem uvnitř pochvy trošku zatlačil nahoru na močák, kňučela jsem, že se určitě počurám, což bylo technicky nemožné. Takže mi hned vysvětlil, že mám podrážděný MM po zánětech a že se to hned tak nezklidní. Vysvětlil mi co nesmím pít, jíst a dal Spasmed. Taky jsem s přítelem dlouho neměla pořádný sex, protože jsem se druhý den mohla učurat, byla to hrůza. Ale teď už to docela jde s max.opatrností.

Bedrunka (Ne, 18. 3. 2007 - 16:03)

Dekuji Vsem za prispevky. Pro Janinu: Jake ty jsi mela pocity? Take nuceni na moceni 24/7? A pokub by sis zmackla podbrisek,pocit moc.mechyre jakoby na prasknuti?

Žanda (Pá, 16. 3. 2007 - 12:03)

Mě trápí taky záněty močáku. Musím si dávat pozor a hlídat si odhalená záda, jak se mi vykasá tričko je zle musím chodit teple oblečená. Jinak mi na záněty pomáhají kapky z LICHOŘEŘIŠNICE, koupila jsem si je v bylinné lékárně. Jak pociťuji časté močení ihned sáhnu po nich a během dvou použití je klid. Doporučuji.

Janina (Po, 12. 3. 2007 - 14:03)

3 týdny se mi zdá opravdu málo. Doktor mi říkal, že ke zklidnění nedojde během pár týdnů, že mám spíš počítat rok, dva. Jak už jsem napsala, jsem na Spasmedu už půl roku a řekla bych, že teprve teď to začíná být lepší.

Bedrunka (Po, 12. 3. 2007 - 13:03)

JEnom 3 tydny, ale zadna zmena. Tak mi doktorka rekla,ze to mam nechat. Spis mi to dali, aby zkusili, co mi vlastne asi tak je.

Janina (Po, 12. 3. 2007 - 11:03)

Bedrunko, jak dlouho jsi brala ten Spasmed ? Já jsem začala pociťovat úlevu (zklidnění) až po 5 měsících. Jinak mi vadí na močák nejvíc alkohol a gyn.záněty.

Jituš (Čt, 8. 3. 2007 - 16:03)

TAKY JSEM BYLA NA ZAKROKU ,ROZSIROVANI MM A VYPALOVANI..DELALI ME TO V LONI V BREZNU A MELA JSEM KLID AZ DO LISTOPADU,OPET JSEM PAK DOSTALA ZANET.,ALE PO TOM ZAKROKU TO BYLO NA 90% LEPSI..JEN TY POCITY REZANI ATD BYLI STEJNE..A DOPOSUD JSOU...NA DRUHOU STRANU KDYZ SI PREDSTAVIM ,ZE JSEM BRALA JESTE PRED ZAKROKEM KAZDEJ MESIC ATB..LECILA SE,BYLA PSYCHICKY NA DNE.TAK TED MOHU RICT ZE JSEM TAK NA PUL NOHOU UZDRAVENA..3X TUK.TUK.TUK :-),SKUZTE TO TAKY..TAKZE VSEM DRZIM PALCE..

Návštěvník (St, 7. 3. 2007 - 14:03)

Nevim jestli Vam poradim,ale me rikal doktor,ze pokud je krev v moci,tak se musi udelat cystoskopie a zjistit se jestli tam nejsou usazeny nejake bakterie,ktere by se musely nechat vypalit, dela se to pod narkozou¨,protoze to hodne boli, ja jsem na tym jiz byla, jenomze jsem hned po zakroku do toho dostala zanet,takze udajne ten zakrok byl zbytecny a mozna se to bude muset udelat znovu.Ale musim uznat,ze po tym zakroku to bylo lepsi,ted se mi to vratilo znovu,myslim,ze kdybych nedostala po zakroku zanet,tak by to bylo uplne v poradku, drzte se Bedrunko

Bedrunka (St, 7. 3. 2007 - 00:03)

Prosim proto, nebot mam pocit, co si od doktoru clovek nevyzada, nedohoni- to nema a proste ceka a ceka a ceka....a oni asi doufaji, ze to prejde samo, ci co.

Bedrunka (St, 7. 3. 2007 - 00:03)

Uz nekolkrat jsem sem psala- prosim prosim o radu- vsechny- mela jsem opakovany zanet gynek./urolog.Ted prelecena- nalezy moc/krev NIC. Zuzeni trubice- take neni. Jsem v peci Urologicke kliniky VFN a proste nic mi nezjistili. Mam uz 2 mesice NON-STOP nuceni k moceni, ale samotne me neboli. jakoby tlak na moc.mechyr. Zjistili mi prasklou cystu na vajecniku- voda se mi ted vstrebava- ale gynekolozka tvrdi, ze od toho to mit nemuzu. Prosim tedy rady, zkusenosti. UZ me to velmi obtezuje...:-( Ted musim dalsich 14 dnu cekat na cystoskopii:-( Dekuji vsem moc a moc.

Lucka (Po, 5. 3. 2007 - 19:03)

Uzivam brusinky,ale pripadne mi,ze to moc nepomaha,jeden den je to dobry a myslim si,ze uz to bude v poradku,ale pak to zas prijde a je to hruza,zkusila jsem si koupit Uroval biotik,nemate s tim nekdo zkusenost? Ted mam jit k urologovi na kontrolu,bojim se,ze zase budu mit v moci krev a vubec budu mit hrozne vysledky a zase do me budou cpat antibiotika a poslou me na cystoskopii a pak znovu do nemocnice na leukoplakii,pripadne mi,ze se to porad opakuje

emilka (Po, 5. 3. 2007 - 16:03)

http://www.chlamydie.info/
mohou to být i tyto potíže

LeŇa (Po, 5. 3. 2007 - 15:03)

Ahojky Fany, trochu nestíhám a tak jen občas nakouknu, já užívám stále Vesicare a docela to šlo, ale začala jsem často běhat i při zvýšení dávky a bylo mi to divné, výsledek byla zimnice, únava, bolesti a brnění zad a vyskočil mi pásovy opar na krku, už se to docela zlepšuje a M.M. se vrací do normálu.
Přeji Ti jen to příjemné, ahojky Lenka.

Fany (Po, 5. 3. 2007 - 12:03)

Ahoj, prosím, jestli sem mrknete, ozvěte se holky jako Hani, Radga, LeŇa, Věra, Lenka, slečna, Jituš,... které jste sem psaly kolem července min. roku atd...Jak jste teď na tom...Jestli se něco zlepšilo, pomohlo, je stabilní atd.. Moc by mě to zajímalo. Já mám pocit, že se mi daří o něco líp, ale 100% to rozhodně není a už jsem vyzkoušela spoustu různých podpůrných doplňků atd.
Pro Lucku a Petru - pročtěte si dřívější příspěvky (klidně už cca od toho července min.roku...), vše v nich je...

Lucie (So, 3. 3. 2007 - 22:03)

Pomahaji na mocovy mechyr brusinky?
Je neco ucinnejsiho jako brusinky?

Ala (So, 3. 3. 2007 - 19:03)

Spíše se díky prohřáti při sexu probudí v moč. měchyři zánětlivé bakterie,proto se doporučuje po sexu tak za l5-2O minut dojít na malou.

petra (Pá, 2. 3. 2007 - 19:03)

Je nějaka možnost dostat zanět mm při pohlavním styku?

lucka (Pá, 2. 3. 2007 - 18:03)

Mocovy mechyr me trapi nejvice posledni dva roky,jiz jsem byla na cystoskopii,take na malem zakroku u ktereho me museli uspat a delali mi leukoplakii,po zakroku jsem uzivala par mesicu antibiotika a mela jsem tri mesice pokoj,ted se mi to vratilo znovu

dita, 37 (Čt, 1. 3. 2007 - 08:03)

Ahoj Petro, to je zajímavé, já mám také endometriózu a taky problémy s močovým měchýřem, časté záněty, bolesti zad! Na ten močák beru Uroval mamosu, když to teda chytnu v začátku a zabírá to! Jinak kdo nezažil, tak nepochopí , jak člověka vyčerpávají večné bolesti. Já jsem někdy i psychicky na dně. Je to neustále dokola a taky u doktora někdy vypadám jak hypochondr :-). Měj se Dita

Reklama

Přidat komentář