Reklama

Spím se dvěma a je to fajn

Jana (Čt, 20. 9. 2007 - 10:09)

Paní B., mně nikdo nevlastní, tak se o mne nemůže ani s nikým dělit. Prostě si myslím, že je to velmi vyrovnaný vztah. Každý je nějaký. Rozhodně si nemyslím, že by Ti mojí kluci byli nějak divní. Všechno je normálně přirozené. Nikdo není chudáček odstrčený či masochista nebo teplej. Msp doufám, že chápeš, že to není o promiskuitě. Je to i o věrnosti. Není v tom ani kousek zrady. Teď v těhotenství už je to zase o něčem víc než jen o sexu.

Daniela (Čt, 20. 9. 2007 - 10:09)

Já jsem si nevšimla, že by Ti mojí byli nějací přiteplení submisivní impotenti. Spíš bych řekla, že já jsem ta submisivnější. Oni jsou velcí kamarádi, ale rozhodně nejsou teplí. Je pravda, že každý je jiný a jeden má sebevědomí víc a druhý trochu méně, ale to je snad v životě normální. To co se tady většinou popisuje je typ nějakého MACCHA (čte se to "mača" - bohužel neumím špaňalsky), kterého bych doma nechtěla ani za nic. Není v tom rozdíl, jestli je jeden nebo dva.

Msp (Čt, 20. 9. 2007 - 10:09)

Můj bratr měl přítelkyni(kupodivu dlouho), jejíž matka byla promiskuitní obstarožní mondéna, která jinak vedla spořádaný život, nicméně byla schopna vykouřit i nohu od stolu. Byla smozřejmě rozvedená a dcera zřejmě přijala některé vzory a začala vztahy a chlapy konzumovat. Bohužel se jí bratr připletl do cesty a ztratil s ní moře drahocenného času.

Paní B. (Čt, 20. 9. 2007 - 10:09)

Jano, funguje to právě proto,že jsou. Navenek můžou být mistři světa a machři na entou, ale v nitru ne. Žádný samec se o svou samici nedělí.

Jana (Čt, 20. 9. 2007 - 10:09)

Nevím, čím to, že to funguje ale oba partneři jsou snad až příliš sebevědomí, rozhodně ne submisivní a už vůbec nejsou přiteplení impotenti. Dokonce si myslím, že nejsou ani bisexuální.

vanda (Čt, 20. 9. 2007 - 10:09)

Paní B.,je to možný. Já jsem napsala, jak reagoval můj syn, když mu začala zahýbat jeho holka...a taky ji dřív miloval. Ale fakt je, že se mi ,obecně, zdá situace dost taková, jak říkáš :-).Pak ale není o čem mluvit, tyhle týpky si nic jiného nezaslouží. Jako ženská jen nechápu,k čemu holky něco takovýho přiteplalýho potřebují...v okamžiku, když je přestanou bavit sexuální experimenty... to musí jít strašně na nervy (pokud nejsem sadistka), ne?

Paní B. (Čt, 20. 9. 2007 - 10:09)

radko, tak to řekni své mámě a prober to s ní, určitě si pro tebe přeje to nejlepší, takže ti poradí dobře, i ti řekne, jak se na to dívá jako potencionální babička, co ty na to?

radka (Čt, 20. 9. 2007 - 10:09)

Mrzí mne, že tahám za nos člověka, kterého miluji. Ale i to se bohužel stává. Spousta dalších témat na doktorce je o tom jak to řešit a jak z toho ven. Já to chci vyřešit, hned jak se přítel vrátí ze služebky, tzn. zítra.r.

Paní B. (Čt, 20. 9. 2007 - 09:09)

Věro, tak to ty dva musejí být vážně hodně sebevědomí samci,to teda jo.Radko, nehraj si na ušlechtilou, děláš to proto, že ti to vyhovuje a nezkončíš, dokud to neukončí někdo jinej.

radka (Čt, 20. 9. 2007 - 09:09)

Juštaku, opotrebovanou okoukanou hrackou se muze stat každá a to i když žije v páru (konec konců jsme toho kažodenně svědky)Myslím, že je to o něčem jiném. Prostě se mají lidi rádi, ale né dva, ale tři. Nechci, aby se kolem mne točil svět. Jen by mne mrzelo, kdyby moje děti přišli o babičku. Jinak nevím, zda by se Ti kluci snesli. Ani jeden z nich není, jak píše paníB., submisivní, nesebevědomí, přiteplený impotent.r.

Hezký den (Čt, 20. 9. 2007 - 09:09)

Taháš za nos člověka kterého prý hodně miluješ?Hmmmmm...tak to asi bude teda láska!

Msp (Čt, 20. 9. 2007 - 09:09)

Kdyby přišlo z toho nekonvenčního spojení 3 lidí na svět dítě, nepochybně by zvítězily spermie silnějšího samce a bylo by to stejné jako v opičí tlupě. Ale už vidím toho silného samce s mohutným zátylkem a nadočnicovými valy jak se hrdě přihlásí k otcovství aby platil alimenty:-) Takže Radko, možná jsi slyšela v hlavě volání rodu, ale možná bude lepší se vrátit k civilizaci, protože z toho nekouká nic dobrého.

Věra (Čt, 20. 9. 2007 - 09:09)

Mně je 57 a takto ve třech (dva chlapy a já) žijeme 33 let. Samozřejmě, že byly problémy. Neřekla bych ale že větší než by byly v páru. Vychovali jsme čtyři děti a neřešili kdo je táta. Teď jsou děti už na svých nohách. Každý má normální rodinu. My teď jezdíme za vnoučaty a na výlety. Teď si to teprve užíváme. To co tady bylo napsáno potvrzuji. Potřebuje to velkou míru sebevědomí, tolerance a sebedůvěry. Nikdy jsem se za nic co jsem dělala nemusela stydět a doufám, že to i tak vydrží.

Paní B. (Čt, 20. 9. 2007 - 09:09)

bacha Vando, ono v dnešní době už dost chlapů nejsou tak jak mají být,jsou nechutně submisivní, nesebevědomí, přiteplalí impotenti, takže to klidně tolerovat budou,nebo se i koukat se jak jim někdo šuká partnerku,a ještě si přitom šťastně honit svoje svcrklý péro.Mě taky tolerujou všechno, čím sem na ně hnusnější,tím víc za mnou dolejzaj, jsou mi k smíchu

Juštak (Čt, 20. 9. 2007 - 09:09)

Presne to me napadlo.Z Radky se stane opotrebovana okoukana hracka.Nemam obavu z toho,ze by se nejaka babicka rvala o deti od nich.Sama to tu ctes, ze by proste ta vnoucata nevidaly.Nechapu kde beres pocit,ze by se kolem vas tocil svet...Je pravda,ze kazdy si ma zit po svem,hlavne aby byl spokojeny.Jen me udivuje,ze by se ti kluci snesli to mi prijde,ze musi byt castene bisexualni.Mit v posteli jeste vedle me divky nejakeho chlupace brrr.Radko, at Ti vse vychazi podle Tvych zvlastnich predstav.

radka (Čt, 20. 9. 2007 - 09:09)

Ajo, máte pravdu. To co dělám je vůči příteli nefér. Proto jsem sem začala psát, abych si ujasnila, jak dál. Teď vím, že mu to musím říct. Samozřejmě tím jak to dopadne můžou být ovlivnění i lidé okolo a to musí člověk také zvažovat.Ten kamarád je víc můj kamarád. Já je seznámila, až když už jsem s ním spala, takže on za to nemůže. Jedině já jsem ta, která to zpískala.Paní B., teď jste silná, ale i "vnuk od štětky" je vnuk a za nic nemůže. A stát se může cokoli. Jsem ráda, že váš syn má sebevědomí v pořádku. Jen nevidím, kdo ho v této debatě v pořádku nemá. Znám moc lidí, co odsuzovali nevěru a pak byli nevěrní. To se prostě stává. I když je to špatné. Lhaní je také špatné a každý někdy lhal. Ti lidi si uvědomili, že je někdy lépe méně odsuzovat a být více tolerantní. I když si uvědomuji, že vše má své meze.r

vanda (Čt, 20. 9. 2007 - 09:09)

Ajo, o syna bych se teda nebála. Konečně, až by ho to přestalo bavit, tak by se sebrala našel si mladší a neošoustanější. Strašně bych takovou akci rozmlouvala dceři, protožemálo platný, za nekonvenčnost v konečné fázi vždycky zaplatí holka....i když mezi20 a 30 si myslí, že je pupek světa :-). No a co se radky týká, je to ,jak píšeš, normální zahýbačka, až to praskne, chlapci si dajído držky, přítel si popláče, radku vykopne...a najde si tu mladší a neošoustanější.

Paní B. (Čt, 20. 9. 2007 - 09:09)

Já bych vykopala syna i tebe Radko, a vnuk od štětky? ten mě nezajímá, ani mu nebudu vysvětlovat, proč má dva "strejdy", to teda ne, a že se děti ptají, ty hloupá. Hlavně že tvůj nabíječ je "dospelí" .Ale můj syn má naštěstí sebevědomí v pořádku.

ajajaj (Čt, 20. 9. 2007 - 09:09)

No holka,až se to provalí,tak už to žádná sranda nebude.Mít takového kamaráda který mi bude za zády šukat tu moji,tak ho rozsekám na maděru!!!Takže hodně štěstí:)

aja (Čt, 20. 9. 2007 - 09:09)

Radko, ale přítel o tom druhém neví, a o to jde, ti, kteří zde píšou, že žijí ve třech dohromady, to je něco jiného, to je jejich volba, ale váš přítel je tahán za nos a to je o něčem jiném. Kdyby můj syn řekl, že žije ve trojce, tak nic nenadělám . Ale představa, že je s někájou rád a ona zahýbá s kamarádem, to je horší

Reklama

Přidat komentář