Reklama

kvasinky, candidoza,mykoza

to všechny holk (Po, 21. 7. 2008 - 23:07)

měla jsem hodně angín na střední škole, a taky hodně zánětu močových cest, kvasinky atd....
a doporučila bych Vám pana Doktora Pašandu,který je fakticky dobrej homeopat...vylečil mě a od té doby 5 let netrpím anginama, a pak kvasinkama atd....nejlepe je pít Chancu Piedru, koupíte jí v lékarně. Na doktora Pašandu bych vám dala kontakt, takže

Adresa: Nerudova 542/19, 737 01 Český Těšín

Telefon: +420 558 731 111

Faktickej dobrej, má hodně pod sebou lidí, a je uznávanej homeopat....vyřešil mi hodně problému které jsem měla!!!! Vypadavaly mi vlasy, cítila jsem unavu, pak kvasinky, opakované angíny, už jsem chtěla dát k soudu moji obvodní doktorku, doktoři jsou svině, jenom vám dojebou imunitní systém, jenom ve prospěch svému dobru, není to žádna reklama, mám to osobně vyzkoušené...a můžu vřele ho doporučit....ale musíte tam chodit opakovaně, jeden krát vám to nevyléčí dlouhodobé chronické nemoci, já jsem tam k němu chodíla rok každej měsíc poctivě, a pak jenom co půl roku, ted co rok....protože už nemám žádné problémy....nemyjte se mýdlem, ale ideální je Lactacyd Femine...už nemám žádné problémy, jogurty atakové podobné babské kecy vynechejte mi rozhodně nepomohlo absolutně nic...jenom pan Doktor, kdyby ne on, tak nevím....asi už nežiju...jinač co ještě nesexujte nějakou dobu, když kvasinky a zánět máte...
Když jsem se vyléčila, tak jsem chodila plavat, otužovala jsem se , na kole atd...ted jím pravidelně česnek, nosím jenom bombardáky, silonové kalhotky tanga hlavně nesmíte, tampony taky ne....intimky taky ne...obyčejné klasické vložky...jak říkám mi nepomohlo to co mi doktorka dala nic...jenom akupunktura, a pak homeopatika....Vše Vám poradí...a je uznávanej...doporučuji vřele...s pozdravem.

renata (Po, 21. 7. 2008 - 21:07)

To Holka:
Koukám, že jsem neradila "začátečnici", protože většinu už znáš a používáš. Těžko se radí, co s tím. Skutečnost je totiž taková, že každé z nás pomáhá něco jiného, univerzální lék neexistuje. Takže teď radím nějaký čas vydržet s Mycomaxem a uvidíš za pár týdný (měsíců). Určitě by to chtělo ale alespoň částečně držet protikvasinkovou dietu + posílit imunitu a játra (jako hlavní vylučovací orgán, který je odumírajícími kvasinkami teď hodně zatítěžej). Více zde v příspěvcích nebo v sekci protikvas. dieta.

A jinak na to nadýmání bych určitě vyzkoušela ACTIVII, v TV reklamují, jak už tolika lidem pomohla od problémů...
(P.S.: To byl pokus o odlehčení našich problémů:-((()

anča pro holku (Po, 21. 7. 2008 - 20:07)

Mělo by být jedno jakou značku, prostě s živou jog. kulturou, na to jaka to je bych se nekoukala protože oni stejne vždycky přejmenujou jednu a tu samou. Ale maj se prej hodně jíst a můžou se i mazat tam "dolů". Ale je to spíš asi nouzovka, klasický léky budou asi lepší.

Ingrid (Po, 21. 7. 2008 - 17:07)

Marku, zkus jit na gastroenterologii, jiste ti tam pomuzou alespon s tim nadymanim, kvasinky ve strevech jsou podle mne pricinou i tech ostatnich mykoz...ale nejsem samozrejme lekar, takze nevim, ale tam si urcite zajdi.

Holka pro Anču (Po, 21. 7. 2008 - 16:07)

Od gyndare jsem dostala clotrimazol mast. Je i bez predpisu. Jaky jogurt? Hollandii treba?

Holka (Po, 21. 7. 2008 - 16:07)

Ahoj Renco, Mycomax mam od gyndare, protoze mam problemy i "jinde" . Mam ho brat prvni a posledni den menstruace. Ale ted si myslim, ze candida je opet zpet, protoze me svedi zase vsude "dole", delaji se prasklinky a jsem nafoukla jak balon a po obdobi cca 14 denniho klidu prdim snad i po vzduchu. Clotrimazolem jsem se mazala mesic. Ubrousky pouzivam a pomaham si kalciovkou. Jsem z toho hrozne unavena. Co muzu delat?

Bohumil (Po, 21. 7. 2008 - 09:07)

Mohu Vám pomoci od výše uvedených problémů účinným produktem na přírodním základě, bez vedlejších, nebo nežádoucích účinků. Pokud Vás to zajímá, sdělím více, když mi napíšete na adresu: B.Jaeger"seznam.cz

anča (Ne, 20. 7. 2008 - 22:07)

hele a zkoušely ste se mazat tam dole jogurtem s živou kulturou? dporučuje se kavova lžička vetřít. me to docela pomohlo...ale brala sem potom este naky prasky takze presne nevim jestli to bylo jenom tim, ja to teda nemam tak šíleně jako vy, spíš často než pořád...

Taky bych potrebovala poradit s pritelem, mylsim ze to ode me ma, a ze se mu z toho zacina delat zanet, jenze on si to odmita priznat odmita s tim nekam jit a jediny na co sem ho premluvila je ze si to bude necim mazat, jenze teda presne nevim cim. Nemate s tim naky zkusenosti?

Marek (Ne, 20. 7. 2008 - 19:07)

Dobrý den, už několik let mě trápí opakující se plísňová onemocnění kůže a nehtů spojená s nadměrným nadýmáním.Kožní lékařka mi na plísně předepisovala lokální kapky a po několika neúspěšných léčebných kůrách jsem dostal tablety terbinafin. Tyto léky mi zabraly asi na 4 měsíce, ale problémy se opět vrátily. Plíseň mám opět na nehtech rukou i nohou a vrátilo se i velmi silné nadýmání. Po přečtení příspěvků si myslím, že trpím vámi zmiňovanou candidozou. Bohužel nevím, na jakého lékaře se mám obrátit, aby zjistil, co mi opravdu je, případně jaké léky bych měl brát. Máme malé dítě a já mám strach, abych něco nepodcenil a plísněmi jsem nenakazil i dítě. Děkuji za odpověď.

renata (Pá, 18. 7. 2008 - 16:07)

To Holka:
Pokud tě svědí konečník a máš ho propraskaný, jsou to pravděpodobně taky kvasinky (kvasinka Candida Albicans). Léčí se to lokálně animykotickýma mastičkama, ale hlavně by to chtělo dát do pořádku střevní mikroflóru. Pokud budeš jen mazat konečník a přitom ti ve střevech bude pořád převládat Candida místo těch správných bakterií (lactobacily), tak léčíš důsledek a ne příčinu. Dobré je pokaždé po "velké" se umýt a vysušit, nebo aspoň namísto toal. papíru používat vlhké ubrousky pro mimina. Tak aspoň líp z těch prasklin dostaneš zbytky stolice a nebudou se ti dělat další. My doma je používáme od jisté doby už normálně, ikdyž problémy nejsou. V létě (pokud není takhle hnusně) je na to dobré nosit co nejvíc sukně, šaty a chodit dole bez, abys větrala.
Pokud by tohle vše nepomohlo, bylo by fajn "přemluvit" svého doktora, aby ti předepsal systémová antimykotika v tabletách, např. Mycomax. Ten ti nebude léčit tělo od mykózy (plísní, kvasinek, Candidy) jen lokálně jako masti, ale projde trávícím traktem a hubí ty potvory v celém těle (proto systémové antimykotikum).
A to je asi celá přednáška od laika (resp. po těch letech poloprofesionála:-))

Jana (Čt, 17. 7. 2008 - 18:07)

Gyncare bych radsi moc nedoporucovala. Lecili me tam mastickama vseho druhu tak dlouho az mam chronickou mykozu... Sympaticky jsou, ale to za ty penize budou vzdycky.:(

Holka (Čt, 17. 7. 2008 - 17:07)

Ahoj holky, chci se zeptat. Krom uporneho svedeni a praskani sliznice genitalu me svedi a praska sliznice u ritniho otvoru. Po mnoha mastickach vsecho druhu jsem vymenila gyndare a ten nasel candidu albicans. Muze delat ta potvora i ty fisury?

Terka (St, 16. 7. 2008 - 11:07)

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat jestli má někdo z vás zkušenosti s těmito léky při léčbě kvasinek: Monilia albicans 304, Aloes, Citro grep popřípadě tampon s Tea tree olejem několikrát denně. Kvasinky jsem měla poprvé před několika měsíci, kdy jsem brala 3 týdny v kuse antibiotika.Za 2 roky před tím, jsem měla 16 angín takže jsem antibiotika brala pořád. Někdy se to projevit muselo. Antibiotika mi zničila střeva a totálně rozbila imunitní systém, takže jsem byla vhodný kandidát na kvasinky. Gynekoložka mi předepsala 3 čípky a mastičku. Vše bylo v pořádku a teď před pár dny se mi kvasinky objevily znovu. Svědění nemám, přes den jen špiním a v noci je výtok mírný. Zatím používám mastičku co mi zbyla z předchozího léčení ale vše zůstává při starém (hlavně že se to nezhoršuje). Můj homeopat mi napsal léky, na které se ptám, kdyby se mi kvasinky vrátily. Nechci zkoušet něco, co by třeba nepomohlo, i když je to u každého jiné. Četla jsem hodně diskuzí a některým nepomohlo nic. Chci jen zjistit, jestli by měl někdo kladné doporučení. Já z vlastní zkušenosti mohu doporučit Aloes na kvasinky ve střevech. Předem děkuji za odpověď

Jania (Po, 14. 7. 2008 - 12:07)

To Jájina: Gratuluju. Ale s těma cukrama bych řekla, že škodí všechny. I ovoce a med. Ono je to jedno, tělo si tu sacharozu (řepný cukr) stejně rozštěpí. Takže sacharoza, glukoza, fruktoza- vyjde to na stejno.

Jájina (Po, 14. 7. 2008 - 00:07)

Omlouvám se, ale ještě jsem zapomněla na jednu věc a myslím, že ta mi taky hodně pomohla . Zjistila jsem, že mi začínají vadit tampony(sliznice pak byla taková vysušená a křehká, náchylná k infekcím)a vložky, hlavně ty drahé se supersavýma vrstvama mně tu kandidózu taky hrozně moc podporovaly. Asi kvůli umělému složení vložky, kvůli té plastové "igelitové" součásti v ní a taky asi kvůli chemickému bělení vložek i tamponů. No, teď používám menstruační kalíšek a jsem spokojená. Myslím, že je už i v Čechách nabídka široká, i od různých výrobců.Slipové vložky nepoužívám(ty pro mě byly snad ještě horší než ty velké), ale tenké miniaturní látkové vložky s křidýlkama(mají patentky, takže vložka normálně drží).Pro mě to je ideální kombinace, dobře větráte, žádná nečistota, doporučuji.

to jajinka (So, 12. 7. 2008 - 00:07)

jo jo slečno či paní, máte recht. Ale to někteří lidí musí na to přijít časem sami.
Doktoří Vám stejně Nic v životě neřeknou, jenom co uměji to cpát lidem Ha, Antibiotika atd.
Já jsem si taky zařila toho hodně, ikdyž jsem v životě nebrala Ha, ale těch Antibiotik taky bylo požehnaně!!! Máte pravdu s těma cukrama a bilou mokou. a hlávně žadnej alkohol.!!!!
A ještě člověk zhubne. !!!! Takže máte u mě za 10 čistou pravdu. To kdyby se řídíl každý jako píšete, tak lidi co trpí kvasinkama by se vylečily na 10000000procent!!!!!!

Jájina (So, 12. 7. 2008 - 00:07)

Dobrý den, nedá mi to, abych sem konečně taky nenapsala. Tuto diskusi sleduji asi od roku 2002, kdy jsem taky trpěla touto infekcí, no, trápilo mě to dlouhé roky. Teď jsem už přes dva roky úplně perfektně zdravá, jako když jsem byla mladá holka a bylo mi ňákých čtrnáct, patnáct let. Předtím jsem samozřejmě vyzkoušela ÚPLNĚ VŠECHNO, ale nic pořádně nefungovalo, to sami znáte.
No,až mě překvapuje, že toho vlastně nemám moc co napsat. Takže zaprvé( a to je nejdůležitější): jestli jste si začly něco s antikoncepcí, tak se holky rozlučte s možným vyléčením, tak to prostě je. Já jsem si na to musela přijít sama, moje tehdejší gynekoložka by mi to v životě neřekla.Našla jsem si jak fungují vlastně ty umělé hormony a co v těle dělají a je to složité, ale výsledkem je, že se díky nim objevují ve zvýšené míře cukry i ve výstelce pochvy, což je pro kvasinky ideální. Takže pokud nevysadíte antikoncepci, nikdy se uzdravit nemůžete, protože to svoje vnitřní prostředí a metabolismus nějakou chemií,čípkama či tabletkama nepředěláte. Já se definitivně spravila tak až za půl roku po vysazení, takže taky to nebylo hned, ale to se není co divit, chvíli to trvalo, než se tělo s kvasinkama vypořádalo. Pokud už máte tento nejdůležitější krok za sebou, tak třeba je výborný si občas udělat výplach převařenou vodou se sodou, na to tu už návod na diskusi někde byl.Dále pak nepoužívejte žádná mýdla, NIC! Ani taková ani maková, vždycky je to zátěž, stačí normální voda. Já se už dlouhý roky meju tak, že mejdlem jen podpažičky a ťapky a všude jinde jenom normální voda.Přílišná hygiena hraje proti nám, to jsem ale zjistila taky až pozdě. Teď je doba dovolených, takže moře- buďte ve vodě pořád, slaná mořská voda je bezvadná na všechny neduhy.Nenoste tanga ani žádné umělé prádlo.Stravujte se tak, jak vám přijde logické, tedy jak je asi naše tělo vyvinuto, co snese za jídlo a co už ne? Tj.zkuste se zamyslet nad evolucí našeho těla(žaludku, jater,atd) a co vlastně naši předci měli k dispozici k jídlu a zkuste jíst takto postaru.Takže kdysi nebylo nic moc sladkého, jen co dala příroda, tak se toho držte(ovoce, med, max.hořká čokoláda-ale 75% a víc, atd). Byla tenkrát bílá mouka? Nebyla, tak jí nejezte. Jezte hodně semínka, zeleninu, ovoce, na to je náš trávicí trakt přizpůsoben. A člověk je zdravý podle toho,co jí. Jezte jen zdravé maso, bez antibiotik a růstových hormonů a kdoví co ještě tam je za sajrajty.Dělejte si bylinky a čaje.Zpomalte.Neutrácejte za drahé preparáty.Sportujte.
Pravidla jsou logická a jednoduchá, když se jimi budete řídit, budete zdrávy, když jsem já, můžete být i vy, nikdo z nás není nijak výjimečný. Hlavně nechci znít jako mravokárce, to by mě mrzelo, ale myslím, že takhle to funguje a třeba vám to taky pomůže!
Držím palce.
P.S. Už jako malinkému dítěti mi diagnostikovali sníženou imunitu, nezvládala jsem ani základní dětská očkování, marodila jsem každých 14 dní s angínou a tak a vidíte, kvasinek jsem se zbavit dokázala, zvládnete to i vy!

Denisa (Po, 7. 7. 2008 - 23:07)

cao holky, zitra jdu do lekarny pro rosalgin. tak jsem zvedava. a ve stredu na gyndu. pro prasky a zeptam se ho co a jak. protoze svedeni uz moc neni. jen fakt obcas.spis ten vytok ktery nesmrdi po rybine jak vsude pisou ale spis jak po plisnovym syru. uz me to stve a to jedu na dovolenou. more pry leci. tak ze by se mi treba ulevilo. i kdyz nevim. funguje to na plisne na nohou. mama ma plisen na nohou a po mori se ji to dycky krasne zlepsi.tak uvidime. chjooo :( chci klid. vy uz nejak nepisete, tak doufam, ze uz mate klid od tech vsech tablet atd.
joo a jeste. cetla jsem na nejaky strance. ze pryyyyy pomaha nizkohormonalni antikoncepce mirelle a minesse. ja mam mercilon a to je taky nizkohormonalni. nevim nevim zeptam se dktora. tak jestli o tom nekdo neco vi pisnete. pa holky

renata (Pá, 4. 7. 2008 - 22:07)

Reaguji na příspěvěk Lídy. Jsi to ty, Lído z diskuze cca 2 roky zpátky? (Lidia Koubová). Jestli ano, tak se prosím ozvi na e-mail: renata-j"volny.cz, snažila jsem se ti psát někam do ciziny, ale neúspěšně. Dík.

Miška (Pá, 4. 7. 2008 - 13:07)

Protikvasinková dieta moc nefunguje. Člověk je ve stresu a to je živná půda pro cokoliv. Wobenzym bych ale doporučila. Rozhodně pročistí trávení a stačí brát nejprve 3 krát 2 dražé asi 3 dny než si zvyknete a potom 3 krát 3 dražé na lačno ráno, hodinu po oběde a před spaním. Nic do sebe už nedávejte , nepoužívejte sprchové gely, ale LINOLA Fat mycí olej z lékárny. Co váš partner? Co jeho ruce? Jak je na tom s hygienou?

Reklama

Přidat komentář