Reklama

kvasinky, candidoza,mykoza

Návštěvník (Pá, 4. 7. 2008 - 12:07)

Vydržet dlouhodobě protikvasinkovou dietu je vražda. Kdo to vydrží, jistě nemá problém s nadváhou nebo s jakoukoliv závislostí, protože musí mít pevnou vůli jako PRASE.

Lída (Pá, 4. 7. 2008 - 12:07)

Ahoj, tenhle problém jsem měla 3 roky a vyzkoušela jsem snad taky všechno(masti, čípky, prášky atd...). Nyní už jsem v pořádku. Pomohlo mi se začít pouze sprchovat a užívání probiotik. Když se občas objeví nějaký výtok nebo svědění, hned začnu užívat probiotika a hodně piju!!! Samozřejmě sex pouze s kondomem!!

Jania (Pá, 4. 7. 2008 - 09:07)

To Ariel: No, já nevím, měla jsem ty problémy i bez chlapů :-(. Ale hoď sem odkaz na tu diskuzi, ať si uděláme představu. U mě jsou teda problém ty vedra. Měla jsem dlouho klid, ale teď se to rozjelo.
To Denisa: bez doktora si můžeš koupit Gynopevaryl nebo tabletu Canesten. Wobenzym jsem taky nezkoušela, ale jak už jsem tady psala, mě pomáhá když do sebe láduju česnek. Takže tak.

Denisa (Čt, 3. 7. 2008 - 14:07)

holky jak dokazete drzet dietu??? ja jdu pristi tyden na gyndu. potrebuju prasky a aby mi uz konecne zas dal neco na leceni ... v tomhle vedru je to sileny sileny sileny. nevim ja mozna zkusim ten candivac. wobenzym je pro me drahej. zatim brigadnicim a sotva vystacim. chci se stehovat do prahy a tam snad jsou lepsi doktori nez u nas na severu. uz fakt nevim :( muj doktor je na hovno. s prominutim :( poradte co na chronickej ne moc lecenej zanet.. protoze muj doktor neni moc dobrej co se tyce tohohle. :( svedeni neni tak casty, ale vytok a zapach :(

Anna (St, 2. 7. 2008 - 09:07)

Mám výbornou zkušenost s Wobenzymem, brala jsem 5-5-5 tablet každý den, vybrala jsem balení 200 tablet, k tomu mám od gynekologa předepsaný Mycomax-beru 1x měsíčně. Vzhledem k tomu, že kvasinkami trpím 1,5 roku a vyzkoušela jsem toho opravdu hodně - volně dostupné, výplachy, zaváděcí tablety atd., stejně tak různé léky na předpis - tak je to od té doby poprvé, co se cítím OK. Jím vše - i sladké. Přeju pevné nervy!

Ariela (Po, 30. 6. 2008 - 23:06)

Já vím moc dobře, co zabírá. Když jsem byla vdaná, měla jsem problém jako vy, dámy. Rozvedla jsem se a používám kondom, protože stálý vztah nemám už deset let. Problém se objeví jen pokud kondom selže(praskne anebo sjede). Takže dámy, namlouvejte si co chcete, ale chlapi tohle vůbec neřeší a myslete si třeba, že jsou stoprocentně věrní, oni bez kondomu plísně přenášejí z jedné na druhou. Je jim to jedno a když jim to nedělá větší problémy, ani se neléčí. Bohužel. A můžete si třeba dále žít v iluzích. Je mi líto, ale to je realita. Pokud mi nevěříte, zkuste sebrat odvahu a přečíst si, co si muži píší mezi sebou na internetu a jak ty všechny věci berou. Bude vám z toho zle.

Ingrid (Pá, 27. 6. 2008 - 12:06)

Jo a co se myti tyce, tak zapomente na vsechny mydla, tim myslim i Lactacyd a tak dale, jen vodou a pry s trochou soli, to jsem jeste nezkusila. Ted jsem si koupila nejaky bahynko do vody, ktery by melo lecit i gynekolog.problemy, takze si zkusim po mooc dlouhy dobe zase dat vanu, tak uvidime.

Ingrid (Pá, 27. 6. 2008 - 12:06)

Ahoj holky,
tak jsem po necelem roce zas tady, protoze kdyz clovek nema problemy, tak se mu snad sem ani nechce chodit, aby si to nepripominal, nicmene mam obavy, ze se mi to zase vraci, takze i ja jsem zpatky..
Od zari jsem mela v podstate klid a muzu vam rict, ze kdo nezazil to co my, tak nepochopi, jak je uzasny najednou neresit kazdejch 14 dni zanety...Doktor mi v zari predepsal Mycomax na pul roku, dale jsem se dopovala vitaminama z citrusu, brala jsem aloe vera, koupila jsem si Wobenzym a vsechno bylo v naprostym poradku jako zazrakem. Takhle jsem si uzivala do nedavny doby, kdy se to zase zacalo vracet, a mam dojem, ze to bylo spojeny se strevnima problemama-coz je logicky.
Muj gynekolog mi doporucil, at zkusim lecitele,cimz me prekvapil, protoze bych od nej takhle alternativni pristup necekala, na druhou stranu je jasny, ze dnesni gynekologove si s timhle problemem proste nedokazou poradit. Doufam, ze se to v budoucnosti zmeni...
V tuhle chvili mam zas kvasinky, tak poprve zkousim Canesten 1, tak snad zabere, a premyslim, ze zas zajdu k doktorovi pro antimykotika...Taky jsem si koupila Megaenzymy, coz ma bejt neco jako Wobenzym, akorat docela levnejsi, tak doufam, ze to bude mit nejakej ucinek. A taky doufam, ze kdyz to moje telo bez kvasinek zvladlo tolik mesicu, tak bude dost silny i ted a zase se vzchopi, mela jsem ted totiz zaverecny zkousky na skole, takze dost stres, kterej problemum taky dost prispel...Tak drzim palce vam vsem a vy drzte mne, ja se zase ozvu, jak jsem na tom. hodne stesti!!

Jania (Pá, 27. 6. 2008 - 11:06)

Tak podle mně kvasinky a Down nebo autismus spolu souviset nemůžou. Down je trizomie chromoz. 21, to je dané geneticky a roli hraje i věk a příčina autismu se, pokud vím, nezná. Ale asi tam hraje roli psychika v době těhtenství. Obecně platí, že pokud se otěhotnění musí pomáhat, tak je vyšší riziko různých postižení, protože pak se ujme i to, co by za normálních okolností nevzniklo nebo brzy zaniklo.
Kvasinek bych se ale osobně snažila zbavit dřív než se budu snažit otěhotnět. Ony jsou to mrchy, ale v souvislosti s nima bych se spíš bála rakoviny, přece jenom při těch zánětech se tvoří volné radikály, že.

reny (Čt, 26. 6. 2008 - 13:06)

Mila Jano,taky mam neustale problemy s kvasinkama.Nevim,zda to melo vliv,ale u obou deti jsem pro otehotneni brala mesic nejake tablety a pak to bylo hned.Taky nevim,jak dalece souvisi chronicke potize,ony prasky na pomoc pri otehotneni,vek nebo geneticke predpoklady,ale mne se narodil prvni syn ve 32letech a ma Down.syndrom a autismus a druhy ve 36 letech a je hyperaktivni a ma taky autismus....Nastesti se mi toto stalo v cizine,kde je pece o postizene a soc.pomoc na jine urovni nez v CR.Asi jsem te trochu postrasila,ale nevesej hlavu....treba to nema souvislost.Hodne stesti Reny

Jana (St, 25. 6. 2008 - 16:06)

Ahoj,mam kvasinky uz niekolko rokov, liecba mi nikdy na dlhsiu dobu nezabrala, chcela by som sa spytat, ci ste nemali problemy s otehotnenim, s manzelom by sme chceli dieta, ale obavam sa, ci kvasinky nemohli mat vplyv na moju plodnost. Dakujem.

ladka (St, 25. 6. 2008 - 10:06)

Šup ke gynekologovi - na co platíš zdravotní pojištění?

Simona (St, 25. 6. 2008 - 09:06)

Pavlíno, nebylo by lepší se poradit s doktorem? Když si budeš sama ordinovat cokoliv, příště už by ti nemuselo nic zabrat...

Monika (St, 25. 6. 2008 - 09:06)

Zkus si koupit canesten, ten by ti mohl pomoci.

Pavlína (Út, 24. 6. 2008 - 22:06)

Dobrý den, mám takový problém s vaginou.Mám na ní nějakou plíseň a také mám pocit že to není jenom povrchní, strašně mě to svědí a nevím co s tím mám dělat prosím poraďte mi.

Nina (Út, 24. 6. 2008 - 15:06)

Na obnovení poševní bioflóry se mi osvědčily kapsle FERMALAC, nebo staší zavést trochu dobrého bílého jogurtu.

reny (Út, 24. 6. 2008 - 15:06)

Nahodou jsem se sem dostala a jak tady ctu ty prispevky,nedalo mi to nenapsat.Je mi skoro 40 a zhruba od 20let mam posevni vytoky temer neustale.Doktor vzdy predepsal tablety na zavadeni,krem lokalne a bylo to z jeho strany vse.Ja se vylecila,pokud jsem mela partnera,tak ten taky a za par tydnu jsme byli zase na zacatku.Leto nebo zima,proste nejmene 4-6krat do roka jsme se takhle lecili.Doufala jsem,ze po porodu se to upravi....houbelec.Podruhem porodu,kdy jsem dostala i zanet a musela zustat s horeckama na kapackach s antibiotiky o tyden dele v nemocnici,se to nevratilo.I kdyz jsem pouzivala i tampony,mam rada sladke,proste nic.Az do doby,kdyz jsem v CR vlezla v aquaparku do vody.Rok byl klid a toto stacilo.Od lonska mam tedy opet neustaly vytok.....jsou dny lepsi,jsou dny horsi,ale je to proste tam.Denne se tak 3krat vodou umyvam,nepouzivam mydla.Ted se zase chystam k doktorovi,ale asi s tim nic moc nenadelam....kdo to ma chronicky,nezbyva nez se myt a holt se stim nejak prat.Partnera nemam uz 3 roky,takze tudy to nebude....Ziju v cizine,kde mi bazeny nevadi,ale na ty ceske mam asi uz alergii:-)

radka (Út, 24. 6. 2008 - 13:06)

Chtěla bych vám říct i můj poznatek" že není svědění jako svědění". Když jsem začala pohlavně žít ( víc jak 15 let:)) začala jsem trpět na svědění tam dole a to vždy doprovázely záněty močového měchýře. Gynekologické přípravky na kvasinky nikdy nezabraly, dostaly mě z toho vždy až antibiotika. Po několika letech jsem skončila na urologii kde mi jako prevenci naordinovali 2 tablety biseptolu po každém pohlavním styku. Sice jsem neměla svědění, ale přes léto nesmíte na slunce takže to je dost nemožné, protože do práce chodit musíte. Tak jsem takhle jednou navštívila stránky doktora Šáchy, kde jsem se se svým problémem svěřila. Přišla mi odpověď jako asi všem co tam píšou, že mám zaneřáděný organismus a že by to chtělo to a to. Víte já na takový věci moc nevěřím, ale když už člověk neví co by, tak skusí i to nad čím by jinak mávnul rukou. No a pan doktor mi mimo jiné poradil a to fakt zabralo na 100%. Před a po každým pohlavním styku si aplikovat okolo poševního vchodu ( no prostě si tam dolů stříknout sprejem přípravek na ústní hygienu ( jenuje se to EFEKTIVE STAR - ústní voda).Začala jsem to používat denně jako intimní hygienu a ne jen před a po styku. Dnes je to již přes dva roky a mám klid. Takže dámy ne na všechny druhy svědění tam dole pomahájí gyn. přípravky na kvasinky.

Dasa (Ne, 22. 6. 2008 - 17:06)

Jeste teda delam sem tam vyplachy prevarenou vodou smichanou s dvema lzicemi jablecneho octu,nekdy to pomaha,nekdy zase ne...jo a taky se vam tam dole dela takovej bilej povlak,kdyz se delsi dobu neumyjete?

Dasa (Ne, 22. 6. 2008 - 17:06)

Ahojky, já ted mam docela klid,jim chlorelu a piju zelenej jecmen a do toho uzivam kapky z mesicku lekarskeho, dvakrat denne se umyvam Lactacydem a sem tam se zvenku maznu Clotrimazolem...ale spis cekam,az to zase propukne:-(( neverim,ze se nekdy vylecim uplne:-(((

Reklama

Přidat komentář