Reklama

kvasinky, candidoza,mykoza

Jarka (Čt, 24. 1. 2008 - 08:01)

Na vyšetření mi nezjistili nic, bylo to zbytečné utrpení. To byl právě ten důvod, proč jsem pak následně vyhledala léčite. Lituji, že jsem vůbec na to ponižující a bolestivé vyšetření chodila, měla jsem jít k tomu léčiteli hned.

M* (St, 23. 1. 2008 - 18:01)

Jarka: A na vysetreni vam zjistili co?

M* (St, 23. 1. 2008 - 18:01)

Dekuju moc. Uvidim po vysetreni. Pivko moc nemusim,ale co bych pro zdravi neudelala :-) Moc diky

E. (St, 23. 1. 2008 - 16:01)

Teprve přechodem na rostlinnou stravu jsem se zbavila gynokologických výtoků, kterými jsem trpěla d e s í t k y l e t.
Všechny léky, kosmetické přípravky atd. měly pouze krátkodobou účinnost.
Zkuste vyhodit na pár měsíců ze stravy maso, mléko a mléčné výrobky.

Jarka (St, 23. 1. 2008 - 09:01)

Ahoj M, ano candida často souvisí s únikem moči. Taky jsem s tím byla na rtg močového měchýře, mimochodem velice a velice bolestivé vyšetření. Naštěstí jsem se z toho dostala pomocí přírodní léčby, kterou mi naordinoval léčitel, už nemám ani candidu, ani únik moči, takže naděje na vyléčení je vždycky.

Návštěvník (Út, 22. 1. 2008 - 23:01)

Ahojky M*,mamka měla stejný problém,taky byla na cévkování,nebolí to,ale je to nepříjemné.Zjistili jí,že jí jedna ledvina funguje jen asi na 30%,bere nějaké léky a hlavně:musí hodně pít a doporučil jí občas pít Plzeňské pivo-to je na lednivy opravdu dobré a může to potvrdit spousta známých a kamarádů,protože jsem nejednou slyšela,že jak si dají klasickou pivo 10%,tak by se uchodili na záchod,ale po Plzni ne.Chce to zkusit.

M* (Út, 22. 1. 2008 - 16:01)

Dobry den.. docetla jsem se tu,ze tu mnoho zen trpi spolecne s mykozou i castou potrebou curani a uniku moci. Ja jsem stejny problem. Muze mit mykoza s unikem moci nejakou souvislost? Je mi 18 let a trapi me to zhruba 2 roky. Pri kaslani,sportu,kychani zadne problemy nemam,ale chodim hrozne casto na zachod. V noci jsem nikdy nechodila a ted chodim pravidelne. Po alkoholu jsem schopna chodit treba kazdych 20 minut na malou. Trapi me to,je to hrozne neprijemne. Kdyz musim curat,tak muzu zatnout treba vsechno svalstvo v tele,ale je mi to k nicemu. Moc proste neudrzim. Navic,kdyz jdu na zachod,tak mam do minuty pocit,ze bych mohla jit znovu, ale zadne bolesti nemam. Mate nekdo stejny problem a nejake zkusenosti s lecbou? V Unoru jdu na urologicke vysetreni - cevkovani. Nevim co od toho mam cekat,je to bolestive? Jak to probiha? Dekuju moc za jakoukoli radu a nazor. A hodne stesti pri lecbach!

Kornélius (Út, 22. 1. 2008 - 14:01)

Hanko, ty jsi ale hloupé telátko !!! Vždyť Jarka v příspěvku nad tebou zveřejnila svůj email, tak proč tady otravuješ svými hloupými otázkami a místo toho jí raději nenapíšeš. Zdá se mi, že většina lidí na tomto serveru má IQ houpacího koně, že Hanko.

Hanka (Út, 22. 1. 2008 - 14:01)

ahojda Jarko, taky bych tě prosila o par blizsich informacích o tom zázračném léčiteli.Díky moc

Jarka (Út, 22. 1. 2008 - 14:01)

Tady máš moji adresu

jarunka38"email.cz

jestli chceš tak mi napiš a dám Ti i přímo kontakt na toho léčitele, co mě zbavil candidy.

Olina (Út, 22. 1. 2008 - 13:01)

Jarko, napiš mi svoji emailovou adresu, ráda bych se dozvěděla o té léčbě a tom léčiteli co nejvíc, ale nechci to tady probírat všechno na fóru. Díky moc

Jarka (Út, 22. 1. 2008 - 11:01)

Mně trápila candidoza asi pět let, lítala jsem po doktorech, cpala se léky, podstoupila jsem dokonce autovakcínu a vše bez výsledku. Teprve vloni v listopadu jsem poznala léčitele, který mě toho mého prokletí úplně zbavil za tři týdny. Naprogramoval mi komlexní léčbu přímo na míru a to zabralo. Takže doproučuji všem, musíte léčit komlexně celý organismus.

Honza (Ne, 20. 1. 2008 - 00:01)

Vím,že to není zase až tak jednoduchý problém. Pro ty, kteří hledají zkušenosti a možnosti řešení doporučují prostudovat některé zkušenosti na www.aloe-gel.

Marci (So, 19. 1. 2008 - 01:01)

Děvčata vyzkoušejte tinkturu z Lichořeřišnice větší.Užívá se 2×denně 20 kapek,po 2 měsíce,pak měsíc vynechat a opět 2 měsíce užívat,kvůli případné rezistenci bakterií.Lahvička stojí kolem 70,--,tak to jde zvládnout.Ničí stafylokoky,streptokoky,e-coli,salmonely a další bakterie.Zdroj je od ing.janči a p.Zentricha/Herbář/.Opravdu funguje,mám vyzkoušeno na sobě!!!Ptejte se v bylinkách.

Rena (Pá, 18. 1. 2008 - 23:01)

Měla jsem podobné problémy se svěděním a výtoky. Pomohla mi rada od jedné paní a to že zásadně se myji mýdlem jádrovým - s jelenem - a čas od času si genitálie po umytí přetřu octem - naliju si na ruku tak velkou lžíci octa a jako by se "přetřu". Pak už to neumývám. Trochu to zaštípe, ale za chvilku je to v pohodě. Navíc máte potom moc příjemný pocit. Moc mi to pomohlo.

EVA (Pá, 18. 1. 2008 - 19:01)

Zkuste změnit stravování:www.moudrasova.eu

Ráďa (Čt, 17. 1. 2008 - 12:01)

Bohužel také mám zkušenosti s kvasinkami a různými kožními problémy.Je pravda,že můj gynekolog už si se mnou neví rady,ale co mi opravdu pomáhá,je po každé návštěvě WC-ne vždy je to možné-se osprchovat,utřít do sucha a nanést obačejný bílý jogurt-to mi poradil lékař-ono to jakoby zchladí a uleví se mi,pak samozřejmě nenosím uplé kalhoty,tanga,omezuju nošení slipových vložek,nosím zásadně bavlněné kalhotky a velký vliv na to má cukr-takže velmi omezit sladké!!!A jediné,co mi zabírá z léků je vaginální krém Dafnegin.

Marketa (St, 16. 1. 2008 - 17:01)

Chtela jsem se jen podelit s mou zkusenosti. Dlouha leta jsem se trapila kvasinkami, tedy vytoky, precetla jsem vsechno mozny, parkrat byla u lekarky, az jsem ty navstevy uz vzdala. Cirou nahodou jsem prisla na to (tedy jeden lecitel, a ne lekar), ze mam ruzne potravinove alergie. Kdyz se temto urcitym potravinam vyhybam, vytok me uplne zmizi. Kdyz si vzpomenu, co sem se natrapila a ted vim, ze muj imunni system oslabuji urcite pokrmy. Trebas nekomu mym prispevkem pomohu...a bude o trapeni min.

Soňa K. (Út, 15. 1. 2008 - 12:01)

Zdravím všechny. Přečetla jsem Vaše příspěvky a mám pocit, že jsem konečně našla možnost řešení problémů mých a mého syna. Mám již dlouhodobě problémy se svěděním a výtoky. Také na mě sedí další problémy, náhlé přibývání na váze, nevyléčitelný kašel, opary, afty, bolesti svalů. To všechno během posledního půl roku. Před tím jsem byla pod velkým psychickým tlakem. Ten tlak trval několik let a pak se ještě vystupňoval. Myslím si, že spustil u mě tyto potíže. Můj syn cca 20 let, má také potíže. Bolesti břicha, průjmy, únava. Ale po lék. vyšetřeních, krev, moč, kolonoskopie, mu podle všeho nic není. Jeho potíže však trvají dál.Někdy každý den, jindy ob den , či dva dny. Někdy hodinu, jindy celé dopoledne.
Máme tedy candidu? Co radíte?

pro Bedrunku (Po, 14. 1. 2008 - 16:01)

Prosím, kdyby se mi ozvala Bedrunka, jestli ještě navštěvuje tyhle stránky. Její problémy se naprosto shodují s mými.
jirina.loupova"seznam.cz

Reklama

Přidat komentář