Reklama

Deprese

Návštěvník (St, 2. 7. 2008 - 16:07)

Když už hovoříš v závěru o Bohu, o našem pánu, poradím Ti, vydej se na jeho cestu a ten Tě určitě vysvobodí ze Tvého trápení, protože lenivé lidi v nebi určitě nikdo nechce! Páter Stoklasa.

Kikina (Út, 1. 7. 2008 - 08:07)

Pro aaa, Luciano i ostatní mají pravdu. Na depku ti žádná akupunktura nepomůže, musíš brát antidepresiva. A tvůj přítel, tak ten ti taky nepomůže. On to totiž neumí pochopit. Neztrácej čas a mazej k psychiatrovi.

Luciano (Út, 1. 7. 2008 - 07:07)

aaa - nepočúvaj vašich a tú chémiu užívaj, uvidíš, ako sa ti u?aví...

Silva (Út, 1. 7. 2008 - 07:07)

Depkař-moje řeč.

Depkař (Út, 1. 7. 2008 - 02:07)

O depkách se bavit a radit se zdravými,je ztráta času,je to stejná volovina,jako chtít,po hluchém,aby si např.představil,jak zpívá slavík?Každý se musí rozhodnout,jestli spolknout chemii,která mu má pomoci,nebo se na diskočce pajcovat,větším svinstvem,které škodí víc a déle.....?

aaa (Út, 1. 7. 2008 - 01:07)

ahojte..asi pred 2mesicema sem se doma zhroutila mama mevzala k doktorce a ta meoznamila ze budu chodit k psychiatrovi..ale nasim se nelibilo ze do me bude cpat chemii a tak sem zacla chodit na akupunkturu atd..pomaha to nechci rikat ze ne ale nepomaha to jak bych si prala..muj pritel me taky nepomuze posledni dobou je porad s kamaradem a nechape ze ho ted potreuju ale kdybych se snim rozesla tak budu uplne sama a to me taky moc nepomuze..taky mam pocit ze ty stavy zacli kuli nemu ale nemam si skym o tom popovidat...kmaradi to vidi vsemozne a nepomuzou,vyslechnou ale to me ted nepomuze...nekdy si rikam ze by bylo lepsi kdyby nejakej ridic zase nedaval pozor..uz nemam na to stim bojovat..nemam podporu a at se snazim jakkoli nedokazu na to byt sama

sssooosss (Ne, 22. 6. 2008 - 00:06)

zzzde se někdo snaží o manipulaci s lidským myšlením,aby pracovali lidé k smrti a ten pavel je pouze politik plevel a lobuje to co zde nasala agenda klidek.lidé nemusíte jen dřít na pohlaváry,ale at se oni postarají o Vás.!!!!!!,,,,,,,,,,,,,,,,?

Pavel (So, 21. 6. 2008 - 14:06)

Bojuji s dapresí a nemůžu se jí nijak zbavit. Dříve jsem si myslel, že když si najdu práci, která mě bude bavit tak se depresí zbavím, nebo je alespoň zmírním na únosnou míru. V práci se snažím dělat přesčasy a vážně uvažuji ještě si jedno zaměstnání přibrat. Hlavně nebýt dlouho sám se sebou.

D.M. (Ne, 8. 6. 2008 - 22:06)

Bohumil > jsi naprosto vedle. S depresi si poradi jedine antidepresiva na farmaceutickem zaklade. Rozhodne bych nikomu nedoporucoval samolecit se nejakymi cejicky. To by byla jednoznacna cesta k sebevrazde ...

Návštěvník (Pá, 6. 6. 2008 - 15:06)

Konečně super IQ test ke kterému dostanete i certifikát, záruka kvalitního výsledku. Vyzkoušejte http://cz.iq-test.eu/?d=12534

Návštěvník (Pá, 6. 6. 2008 - 15:06)

Konečně super IQ test ke kterému dostanete i certifikát, záruka kvalitního výsledku. Vyzkoušejte http://cz.iq-test.eu/?d=12534

Luky (Pá, 6. 6. 2008 - 14:06)

dado,svatá pravda,jen se bojím,že před tím oslizlým soudruhem Klausem nás sluníčko neochrání a andělé už vůbec ne.

Luky (Čt, 5. 6. 2008 - 17:06)

aknelko - to se tak hezky čte,když se vše v dobré obrací.Tak ať už Ti ten životní semafor svítí pořád jen zeleně a když tam skočí oranžová - přijď,pár dobrých slov a pohlazení vždycky najdeme.A dada nám k tomu něco hezkého napíše.Ahojky.

navi (St, 4. 6. 2008 - 06:06)

www.zdravie.vesele.info

aknelka (Út, 3. 6. 2008 - 10:06)

Ahoj,také trpím depresemi,přesně jak jste psaly v příspěvcích,byla jsem mrzutá,podrážděná a vše mě dokázalo vytočit.Mé výbuchy doma už asi obtěžovaly a po poslědním záchvatu vzteku jsem celou noc prbrečela a ráno došla k lékaři.Nyní beru přes měsíc Zoloft a cítím se skvěle,jsem v klidu,s dcerou vycházím naprosto užasně s manželem taktéž.Nepříbírám po něm,jak jsem měla strach.Jediný mínus-malý požitek ze sexu.Ale ten klid a pohoda za to stojí.Neváhejte a jděte k lékaři včas a nenechte to dojít tak daleko jako já.

_majka (Pá, 30. 5. 2008 - 20:05)

no, neviem, čo by som napísala... snád sa potrebujem iba vyplakať, alebo čo.. je to už moja tretia epizoda depresie, prišla po dvoch rokoch, nezvládam každodenný život, predtým som brala seroxat a iné ad na tendo spôsob, teraz beriem mirzaten, ale je mi blbo, do toho mám zlé sny, kašlem na školu

marek (Čt, 29. 5. 2008 - 23:05)

Je mi do place,
Az do ted sem nemel moc holek, je mi 21, rysuje se mi mozna vztah, ale bojim se toho, jelikoz se nebudeme vydat asi casteji, slecna je hodne vazana na rodicich a nedokaze jim odporovat, bojim se, ze kdyz si neco naplanujeme napr. vylet, ze se kvuli rodicum neuvydime.

lenka (St, 28. 5. 2008 - 10:05)

Můj devatenáctiletý syn právě také začíná boj s depresí a ptá se úplně stejně, připadá mu, že ,,právo,,onemocnět touto nemocí by měl pouze tehdy, kdyby byl po těžké autonehodě nebo zažil zemětřesení či jinou pohromu a vůbec to nechápe.Proto ho jeho lékař zároveň objednal i na psychoterapie, kam bude docházet každý týden. Myslím si, že cesta AD a současná terapie je nejlepší kombinací léčby. Na psychoterapii jsme byly zatím jednou, trvala přes hodinu a i když stav mého syna zatím ještě není dobrý / AD ještě nazabrala /, hned po první návštěvě jsem zaznamenala první úspěch. Syn začal o nemoci komunikovat / ačkoliv je zarputilý introvert /.

Mischell Psyche (Út, 27. 5. 2008 - 21:05)

Ahojky Marcelo,tak to mě mrzí,myslela jsem,že se Tvé dcery také zapojují,nicméně zatím nemám nápad na to jak bych Ti pomohla vyřešit Tvou záludnou situaci,ale určitě se Ti ještě ozvu.Zatím Ti přeji hodně štěstí a pevné nervy.

carex (Út, 27. 5. 2008 - 10:05)

Souhlasím s Janou.

Reklama

Přidat komentář