Reklama

PANICKÁ PORUCHA 6 DÍL

Dášenda (Čt, 28. 6. 2007 - 20:06)

Miss já už jsem taky bez ad , vypadá to zatím , že si pp dala odchod,takže se mám celkem fajn , po prázdninách už jdu na 6 hodin pracovat a Anička jde do školky,tak se obě těšíme , já hlavně na to , že zas budu mezi lidmi:o))

Miss (Čt, 28. 6. 2007 - 20:06)

pajka- vybavene mas 3 maily so samkovými fotkami :)))

xxx (Čt, 28. 6. 2007 - 20:06)

Pro IVU:manzel je zamestnanec nemocnice, takze Te nema kam prijat...A leky beru jako vsichni ostatni, navykove jsou asi vsechny, tak budu muset pomalu casem snizovat davky, abych navykova nebyla:)
Jinak urcite zajdi na ten krizak, je to na Psychiatricke klinice v Bohunicke nemocnici. Ahoj a hodne stesti.

Miss (Čt, 28. 6. 2007 - 20:06)

Jitka- a teraz co? budes hladat novu pracu?

Pajka- hej su...ale ten stres z "nedýchatelna" pri nich mi rozbieha pp do neskutocných rozmerov fuj. Poslem Ti Samka vkuse ho fotim :) je mozne ze som tak priserne unavena z psychiky? lebo sa ledva vleciem a nepaci sa mi to zatial sa vyhovaram na to, že vstavam každý dne k malemu medzi 4-5 lebo sa vtedy budí a velmi nechce pokracovat v spanku, ale aj tak by som nemala byt taka vycerpana až..je to normalne?

Pajka (Čt, 28. 6. 2007 - 19:06)

Miss, vitaj :-) svokrovce prežiješ, je tolko ovela horších vecí v živote ludskom!!! Pošli fotky Samka, tá jeho pusenka je taká zlatučká :-)

Karel má dvojčátka, pomalu roční chlapečky. Takže ten už vůbec nemá čas, chodit sem.

Panikářko, klidně vstup a začni psát... tady je každý vítán, vstup dobrovolný a volný...

Majka, o triatlonu jsem taky přemýšlela, ale já bych nedala ten běh. Vytrvalostní plavání klidně, jízda na kole taky bez problémů, ale běh ne a ne a ne. To by byl indiánský a doběhla bych 3 dny po konci závodu :-) Ale to cvičení na závratě má něco do sebe. Uvědomuju si, že nám to doporučovala v jiné souvislosti jedna paní v lázních. Točit se doprava, ale mně právě představa závratě zabrzdila zkusit to. Ale má to logiku, natrénovat ten nepříjemný pocit tak, že ho člověk přijme a naučí se jej neleknout... Dobrý, budu pomalounku zkoušet.

Hani, ahoj :-) šup a už jsi tu :-)

Jitka B. (Čt, 28. 6. 2007 - 19:06)

Miss - já končím v práci plánovaně. Měla jsem to na dobu určitou. Pracovala jsem 4 měsíce. Naštěstí bez problémů. Myslím tím bez problémů způsobených PP. Jinak jisté problémy se vyskytly.

Miss (Čt, 28. 6. 2007 - 19:06)

Dášenda- ahoj ako sa mas Ty co nove? AD neberiem, Dita mi stale radi nech ich zacnem, ale ja mam strach koli tomu, že som trpela nespavostou pri vsetkých druhoch ktore mi Dr. vyskusala a teraz si to pri malom nemozem dovolit :((( som rada, ze pospim par hodin chapes :( ale serlift bol dobrý...ale musela by som k nemu brat na tony este hypnogen. Takze muži sa stiahli no skoda, teraz to tak vyzera, ze paniku mame iba my ženy :)))

Dášenda (Čt, 28. 6. 2007 - 19:06)

MISS, chlapáci tu žádní bohužel nezůstali:(
ani náš věrbný Johanz, ten má internetový prázdniny :o))on se zas na podzim objeví
Karel ten jsem nechodí taky.

Dášenda (Čt, 28. 6. 2007 - 19:06)

Jejda Miss, moc ráda Tě vidím :o)
To je mi líto , že je ti tak mizerně , no bydlení u tchánstva ,to stojí vždy za prd , tedy ve většině případů.
Píšeš , že se ti zas rozjela panika bereš AD?
Snad postupně zas bude líp , držím ti moc palcea pošli mi prosím fotky malýho.

Miss (Čt, 28. 6. 2007 - 19:06)

Ahoj Jitka, preco koncis v práci? este sa citis zle?

Majka (Čt, 28. 6. 2007 - 19:06)

Ahojte vštci :-) Dnes mám taký ubehaný deň, zajtra bratove promócie a v sobotu ráno odchod do Chorvátska. Tak som sa trošku nabehala, aby som všetko postíhala a ešte musím za chvilku na rodinnú oslavu.
Pajka, som rada, že to zvládaš a tie tlaky robia problém všetkým, nielen nám. Tak som sa dnes rozhodla, že začnem trénovať- vo?akedy som ve?a športovala - a pôjdem na triatlon :-)))) Aspoň to skúsim :-))))) Takže začnem znova plávať, aby som to zvládla- dala si mi inšpiráciu Pajka:-)
Evakrk, Olinka.... moc ďakujem za povzbudenia, škoda, že som sem nezačala písať skôr. Ale asi som sa najprv musela vysporiadať sama s tou potvorou a aspoň trošku jej porozumieť :-)
Takže idem na tú oslavu, prajem Vám pekný večer a hlavne dobrú náladu a odhodlania čeliť tým našim zákerným "stavom" .Ozaj, pre tých, čo sa im točí hlava, lebo ja s tým mám najväčší problém-v tej mojej knižke píšu, nech sa točíme na stoličke, kým sa to s nami nemotá, krútime hlavou a neprestaneme, aj napriek tomu, že nám je na skapanie :-) Aspoň 3x denne, pokia? neprestaneme mať pocit, že nám nejaké závraty môžu ublížiť. Tak to teda začnem po dovolenke skúšať. Zatial pa, už musím :-)

Jitka B. (Čt, 28. 6. 2007 - 19:06)

Jééé, Miss ahóóój.
To je dost, že se také ozveš:-)

Já jdu zítra poslední den do práce. Sice mě ta práce docela bavila, ale mám pocit, že stýskat se mi nebude.
Pokusím se během prázdnin najít nějakou jinou.

Miss (Čt, 28. 6. 2007 - 18:06)

Ahojte babenky :) dlho som tu nebola, ale tu to tak žije, že ja pri babetku nemam cas ako kedysi reagovat na prispevky, aj ked to bolo fajn obdobie si to pokecat o panike aj nepanike :) vidím, že su tu noví ludkovia a ze panika sa rozrasta :( zdravim vsetkých, ktorých poznam aj nepoznam.. Ditu, Dasendu, Evi z Krk, Evku Rokytovu, Dandy, Pajku, Jirinku a vobec vsetky babenky aj chlapakov ak tu nejaký ostali, ozaj co je s Karlom??? ten sa niekomu este ozýva? U mna pp prepukla v plnej miere je to dost zle, som vkuse v strese, stále sme u svokrovcov, priam to tu nenáááávidím a to mi vobec k mojej psychike nepomaha, zas sa bojim, že nejde len o pp, som hrozne slabá, nevladzem, je mi zle, ppocity na omdletie a vobec..mam hrozne depky, bojim sa buducnosti, neviem sa z nicoho tesit, liecitelka mi povedala, ze si mam vraviet, ze som v bezpečí, že to prejde, že som prilis plna strachu, ale je velmi tažke s tým bojovat, ked clovek nema vhodne podmienky na to aby mohol zit slobodne a stastne. Majka- vidim, že pises, ze si zo Slovenska odkial presne? lebo sloveniek je tu ako šafranu :)) ja som z Košic.Inak Samko sa ma dobre dokaže už kadeco vsak už bude mat o chvilu 6 mesiacov.

evakrk (Čt, 28. 6. 2007 - 18:06)

Hanko, ahoooooooj.

panikářka1 (Čt, 28. 6. 2007 - 18:06)

Ahoj lidi!Asi půl roku bojuji s PP.Chci si psát s lidičkama,co ji mají také a probrat...

Hanka Reischigo (Čt, 28. 6. 2007 - 18:06)

Oli tak už jsem tady dnes tedy den fuj,celý jsem ho tak nějak proflinkala,pouze jsem prala a párala nějaké vlny,ale jinak tedy nic moc,tady se přehnala vichřička ,ale na Praze 9 prý buší kroupy,to počasí letos je tedy něco,že jo?No tak já se jdu dávat do kupy a Oli víš z čeho mám tu šílenou alergii od včera,no měla jsem tu kadeřnici,už jsem na to přišla,a zkoušela nový materiál a dnes astma zlobí,alergie také

Hanka Reischigo (Čt, 28. 6. 2007 - 18:06)

Oli tak už jsem tady dnes tedy den fuj,celý jsem ho tak nějak proflinkala,pouze jsem prala a párala nějaké vlny,ale jinak tedy nic moc,tady se přehnala vichřička ,ale na Praze 9 prý buší kroupy,to počasí letos je tedy něco,že jo?No tak já se jdu dávat do kupy a Oli víš z čeho mám tu šílenou alergii od včera,no měla jsem tu kadeřnici,už jsem na to přišla,a zkoušela nový materiál a dnes astma zlobí,alergie také

olga (Čt, 28. 6. 2007 - 17:06)

ahoj evikrk, jdu vařit večeři a potom už se sem asi nedostanu, až ráno, takže pro zasmání: před chvílí jsem slyšela zezdola ráno a potom zoufalé mňoukání. Jedna technicky nadaná kočka si otevřela koš na odpadky, takový ten co se šlápne a on se vysune, byly tam kosti od kuřete. Jak se k nim chtěla dostat, tak zřejmě přepadla a ono se to s ní zaklaplo a nemohla ven. Takže dole byl mňoukající koš na odpadky, kočku jsem vyndala a ona zahanbeně zdrhla ven. takže všichni ahoj a nakouknu zase ráno abych si přečetla, co si budete psát večer.

evakrk (Čt, 28. 6. 2007 - 17:06)

No to mě povídej. Jsem taky z vesnice a když je mizerný počasí, tak pak jen ta postel. Za mlada to nebylo špatný, ale já mám hrozně ráda teplo a slunce a v takovým počasí jako dnes trpím jak zvíře. Mohla bych třeba žehlit, bléééé. Ale bolej mě záda, tak se povaluju, občas vyběhnu na třešně.
Fotky? Já jsem taky odkázaná na kluka. Vždycky mi stáhne fotky z foťáku do počítače a odesílat jsem je už naučila.Takže víme, jak vypadáme.Jinak jsem na tom taky dost bledě.
Hanku snad přesvědčíme, ne? Zatím ahoj, jdu to tady nakrmit.

olga (Čt, 28. 6. 2007 - 16:06)

potřebujeme sem nějak dostat Hanku, s tou si píšu na PP.
Nerozumím tomu, jak je to s těma fotkama, to víš, jsem baba 59 a s internetem se kamarádím teprv půl roku, používá ho hlavně syn večer když je doma nebo někdy o víkendu a tak mě toho ještě moc nenaučil.
Máš pravdu, když nejde proud , je to průser. Tady se to stalo naposled nějak na podzim, bylo to jen 24 hodin, ale našla jsem v garáži staré petrolejky , sporák mám na propan-butan, ještě se netopilo, ale stejně, jak se na podzim brzy stmívá, tak na vesnici můžeš bez proudu akorát zalézt do postele.

Reklama

Přidat komentář