Reklama

Panická porucha 4

Lenik (So, 21. 1. 2006 - 14:01)

Ahoj a krásnou sobotu,huba mě pořád bolí. Rokytko, Tantum verde je bezva, akrotá já jsem dostala od zubaře nějaké ředidlo - lžíci do sklenice vody k výplachům. Je to o malinko lepší, ale zdá se mi, že se toho zbavuju hodně pomalu. Asi to bude únavou - včera na plese, dneska jdu na ples... Jsem tam včera seděla v rohu na židli u stolu a jen občas jsem si došla pro něco k pití. Tak se jdu prospat, ať jsem večer aspoň trochu v pohodě.Šárko, nechceš tam taky zamluvit místo na ten víkend? Teprve se dozvím přesný termín, mělo by to být na konci jara nebo někdy na začátku léta - od pátku do neděle. Ale půjde o jedničku. Tak čo???

tobi (So, 21. 1. 2006 - 14:01)

http://www.damokles.cz/?id=99668 ///Klikněte na to, zaregistrujte se a zahrajte si dobrou online hru...

Judita (So, 21. 1. 2006 - 14:01)

Praha zataženo až tma, prší a zatím nad nulou. Evi, děkuji sníh nechci. Počkám si až v Krkonoších taky roztaje:)

Jirka (So, 21. 1. 2006 - 14:01)

Tady je furt dost zataženo a mrzne...brrrr! Jdu prozkoumat toho Chopina :-)

Eva Krk (So, 21. 1. 2006 - 13:01)

Ahoj, tak Juditko a Dito, jestli u vás taje a svítí sluníčko, přijeďte k nám.Dostanete lopatu.Do rána 3O čísel sněhu a padá a padá.Co má ruce a nohy je venku a uklízí to bílé nadělení.Já teda ne.Já to kontroluju za oknem.Ale stejně to nevydržím a půjdu pomoct.

Kamča (So, 21. 1. 2006 - 10:01)

Dandy, on už nebyl v práci, tak se to dozvím až v pondělí :-)

DITUŠA (So, 21. 1. 2006 - 09:01)

Šárko, napsala jsi to moc hezky! Jsi šikula!Ke Kat.Hrachovcové...vlastně si pokaždé říkám, že ji nemusím,ale zároven mi něco říká, že si tak přiblbe jen dělá švandu...no a ty, když ji znáš, to vidíš jitě ve správném světle...takže asi se pohybuješ hodně na veřejnosti(TV,??).Ale ráno na Nově jsem prostě tu dívčinu nemohla.-))))Tady svítí a obloha se modrá...-1,2 st.Hezký víkend všem.

šárka (So, 21. 1. 2006 - 02:01)

Ahojky všichni,přišla jsem s oslavy narozek,byla jsem v hospůdce,no ze začátku náběh na ataku jako blázen...bylo to blízko mého domova,tak jsem se posilňovala psychicky tím,že můžu kdykoliv odejít,ale zase byla to oslava mého brouka,tak jsem nechtěla být srab už kvůli němu,ale po cca 15 min klid a večer jsem si fakt užila.Potkala jsem tam spoustu známých,které jsem neviděla půl roku.Pila jsem pivo a brrrrr zelenou!Tu jsem naposledy pila snad před 15 lety na střední:-)Jak zvládám všechno ostatní,tak s tímhle jsem fakt měla problém..ale zvládla jsem i tohle.A na výbornou!A vím,proč jsem měla náběh na ataku....je to tím,že jsem v té hospůdce dlouho nebyla kvůli PP,jen pomyšlení ,že bych tam šla i s mým broukem mně dělalo dřív špatně,ale jeho narozeniny mě přinutili.Nedokázala bych mu říct,promiň,nepůjdu,mám strach.Místo toho jsem se hezky oblékla,namalovala a vyrazili jsme.A zase/už asi po padesáté:-)/jsem se přesvědčila,že určitě v něčem prášky pomůžou/i když já je neberu,mám doma neurol,ale zatím klidně spí v šuplíčku:-)/,ale hlavní je,aby člověk našel sílu sám v sobě a překonávat to jak jen to jde.Sama vím,jak je to těžké,ale kolikrát jsem s bušícím srdcem někam jela,a nakonec všechno proběhlo v pohodě.A tím se dostávám dál a dál.Proto už chodím nakupovat do supermarketu beze strachu,cestování do práce taky....Vím,jak je to pro nás všechny těžké,ale opravdu to chce se vystavovat těmto situacím,i když nám ten den není ok.Já bych například dnes odpo nejraději spala a jen to pomyšlení,že mám jít do hospody mezi lidi....No a vidíte,zažila jsem úžasný večer.Včera jsem měla trochu derealizaci,bolest hlavy a únavu,začínala jsem mít z toho depresi,ale jen chvíli,vklouzla jsem do vany,zpívala si svou oblíbenou a odešlo to.Dnešek mě zase tak povzbudil,že jsem vám to musela napsat,i když mi to připadá trochu nefér vůči těm,co berou prášky a i přesto se necítí moc dobře.Broučci moji,dokážeme to všichni,ale fakt to chce chodit ven a vystavovat se těm nepříjemným věcem,ze kterých máme strach.Ze začátku jsem fakt jen ležela,když jsem měla jít do obchodu...děs běs,ale párkrát jsem se přinutila,dalo mi to hodně úsílí,ale postupem času jsem se zmátořila a teď mi to fakt nedělá problém.Já vím,každý jsme na tom jinak,já třeba dnes v obchodě cítila mírný náběh,a co?Stála jsem u pokladny a říkala si:no a co teď? jsi posera?omdlíš?no tak omdlíš.Zvládla jsi už horších situací,tohle tě přece nerohodí....:-) a byla jsem v klidu.Chce to trochu autosugesce.Když si řekneme,teď půjdu tam a tam,tak to nezvládnu...udělá se mi zle....rozbuší se mi srdce....bude se mi blbě dýchat....tak se to taky většinou stane.A naopak to funguje taky,i když ze začátku to jde hóóóódně pomalu.každopádně jsme všichni na stejné lodi a jednou té mrše PP nadobro uplavem:-)Káča Hrachovcová není tak blbá,jak se projevuje v telce.Je docela jiná,občas s ní pracuji a až mě mrzí,proč ze sebe dělá takového šaška .Je pohodová a citlivá holčina.Dobrou noc všem PePinám a PePíkům:-)

eva.rokytova (So, 21. 1. 2006 - 01:01)

Janičko S.: a Marťasi: ano, já sem na Xanaxu :-(((... Vedlejší účinky nepozoruju, v podstatě mi zachránil život, páč kdyby mi nezboural ty úděsný paniky, tak sem jistojistě skončila v Bohnicích - o tom sem dodnes skálopevně přesvědčena! Ale! Indikace nebyla dobrá, páč i když téměř okamžitě zabral, tak mi ho psychiatr nasadil na 3 měsíce, 3 denně. Vražedné dávkování!!! Na mých tehdy 48 kg to byla opravdu doslova heroinová dávka :-((Marťasi, sem ráda, že ses tu objevil, neb nikdo mi tu ještě moc neřek´, že zažil absťáky - až teď ty. Je to zatím to nejhorší, co jsem kdy v životě prožila - snad krom těch panik předtím. Prošla jsem doslova peklem :-((( Chyba byla v tom, že jsem Xanax neměla brát tak dlouho, páč sem vlítla do závislosti, ze který sem se vzpamatovávala rok! :-(( Prostě sem byla feťák se vším všudy. Správná indikace je nasadit AD a ta anxiolytika dávát jen coby první pomoc při atace. Psychiatr MUSÍ pacienta, kerýmu anxiolytika předepíše, současně upozornit, že hrozí závislost. Snažím se to tu pořád dokola opakovat pro všechny, aby nedopadli jako já - nebo ty. Dnes Xanax beru jen když mě vezme ataka. Ale kdybych měla do druhýho dne umřít, tak už bych ho nikdy nebrala takovou dobu. Tak toliko xanaxové lapálie :-((

Judita (So, 21. 1. 2006 - 00:01)

Dandy, tak to jsem ráda, že jsi psala to samé, když už ti to ode mě přijde:))) Já to taky rozeslala, tak doufám, že mě třeba bratr nezabije. S tím manželem máš odvahu, nu což, já myslím, že tam budeš ty, ale možná se bude na tebe vztekat. Já vím, že má včerejší událost může mít více důvodů, "panikařit" budu případně až po výsledku. Zatím doufám, že jsem se předávkovala Acylpyrinem. Jen budu muset absolvovat nepříjemné vyšetření.A raději nic nehledám. Jinak přibírání pokud není ve vedlejších příznacích uvedeno v letáku by po AD být nemělo a může to být skutečně jen tím, že se tolik nenervuješ, potom se nepřibere tolik, nebo spíše je to regulovatelné třeba tím cvičením. Ale neužeň se proboha na nějakém přístroji, vždyť je zima a v přírodě přeci i zvířátka nabírají tuk pro přežití:)Teda mě se líbí, že to tak hezky taje, ale má být zas hodně mínus.Brr.

JOHANZ (Pá, 20. 1. 2006 - 23:01)

DANDYVZKOUŠEJ SI CO TI SEDNE NEJLÍP TAKOVÉ TO ŠLAPADLO RUKADLO JSEM VYZKOUŠEL V MARKETU A PŘIPADAL JSEM SI NEPŘIROZENĚ NEJVÍC MI VYHOVUJE CHODÍCÍ PÁS ALE JE DRAHÝ.....TAK ASI ZBÝVA JEN ROTOPED ALE I MEZI NĚMA JSOU ROZDÍLY....NO A CHŮZE V PŘÍRODĚ...

Dandy (Pá, 20. 1. 2006 - 23:01)

Ještě jsme se tady kdysi bavili o sudoku...tak pro fanouškywww.sudoku-league.com Nastvte si českou vlaječku:-)Je to docela těžký...většinou mám čas tak kolem 30 minut a to jsem si předtím myslela jak v tom nejsem zběhlá. Ale už jsem měla i hoďku:-(((

Dandy (Pá, 20. 1. 2006 - 23:01)

Ahoj Juditko, omlouvám se za tu zkoušku...dlouho jsem váhala, jestli to poslat dál...ale pak jsem si řekla, že je to sranda a může se vám to hodit pro někoho jiného. Asi mi to dojde na mailik do práce...ale jestli malou fantazií myslíš "to co máš doma":-) Tak já to napsala taky:-))No zkusila jsem to poslat i domů, mojemu a dceři...tak nevím jestli nebudu litovat:-))) Ale v práci jsme se tím vzájemně dobře pobavili:-)))S tím kafem bez kofeinu jsi mě zase dostala ty...já ho pila obě těhotenství v domě jak to není dobrý a ještě jsem to poradila teď kolegyni...tak jí musím honem říct ať zase přestane. Proč je vlastně škodlivé? S tou krví...snad to bude dobrý...mamka měla (a nevím jestli má...ona mi to nechce říkat, protože ji nutím k doktorovi:-( podobný problém, a jelikož jsme TO měli v rodině, tak jsem aspoň hledala různé informace a může to mít miliony "neškodných" důvodů. Ale každopádně je dobře, že s tím jdeš k doktorovi. Kamčo, jak to dopadlo?:-) Ty víš co:-)))S tím přibíráním po AD mě to taky docela rozhodilo. Bylo mi divný...proč najednou 4 kila nahoře, když jsem x let měla stejnou váhu. To je ale docela drsné:-(((A když už jsme u toho...je lepší rotoped nebo takové to šlapadlo, kde hýbeš i rukama? Máte někdo zkušenosti? Jinak všechny zdravím, nebudu jmenovat...protože už je nás tolik, že bych určitě na někoho zapomněla. A to bych nerada, bo vás mám všecky rada:-)))Dobrou!!!!

lucík (Pá, 20. 1. 2006 - 22:01)

to jo určitě to je lepší než ty válečný atd.asi si půjdu lehnout sice asi neusnu ale jsem utahaná. tak uvidím jinak když se neozvu přeji dobrou noc.

Kamča (Pá, 20. 1. 2006 - 22:01)

Tak jdu zas zkusit zalehnout, asi už nepřijdu, tak fakt dobrou noc :-)

Kamča (Pá, 20. 1. 2006 - 22:01)

Já taky takový filmy nemusím. Když už na něco koukám, tak na komedii nebo na něco českýho. Taky se mi líběj kreslený filmy - Hledá se nemo, Doba ledová, Příběh žraloka, Roboti.. :-) Jo a taky koukám na pár seriálů :-)

lucík (Pá, 20. 1. 2006 - 22:01)

to jo ted je tak praštěná až mě štve já asi neuvidím nic přítel leží na gauči a kouká na primu na něco válečnýho to já nemusím takový filmy.takže mi to určo nepřepne a stejně by nadával že na ni koukat nebude.

Kamča (Pá, 20. 1. 2006 - 22:01)

jo, tu teď taky vůbec nemusim. Jako herečka je fajn, ale jako moderátorka mě štve. Třeba v Životu na zámku jsem ji měla ráda..

lucík (Pá, 20. 1. 2006 - 22:01)

to je dobrej pořad jen mi tam nesedne ta Katka H.

Kamča (Pá, 20. 1. 2006 - 22:01)

Tak mě, Lucíku, napadlo.. nemáš fotku? Jsme si tu tak nějak povyměňovali fotky a tvou ještě nemám... jo a Jirko tvou taky ne, ale ty už jsi šel asi spát..

Reklama

Přidat komentář