Reklama

Panická porucha 4

Kamča (Po, 23. 1. 2006 - 21:01)

Leni, to jsem nevymyslela já :-) to zde na doktorce vymyslel jinej človíček :-)

Lenik (Po, 23. 1. 2006 - 20:01)

Love Calculator... dobrá věc. Tak jsem vám to nakonec poslala, ať o to nepřijdete :-) S Kamčou si to vyřídím, jen co jí někdy potkám :-)Od zítřka jsem lidičky šéfredaktorka, ale jen na tři dny. Šéfová odjíždí do Bruselu a s ní i můj přítel (zástupce šéfové). Tak noviny jsou na čas moje :-)))) To bude bordel :-)Dásně už se mi uzdravily.Miss - jak dlouho jsi to nedostala? A ty bys nechtěla mimčo? Myslím, že AD ho neovlivní. Neboj se.

Ibri (Po, 23. 1. 2006 - 20:01)

Dituško, zatím nevím nic, ale zrovna zítra jdu na kontrolu a UTZ tak třeba už... :))) O tom kolotoči mi povídej a to opravdu nemám hyperaktivní dítě. Spíš jsem si to zavařila já sama. Od malička se jí věnuju co můžu. Až jsem to asi přehnala. Zvykla si na to a teď mou přítomnost u každé hry vyžaduje. Prostě žila jsem podle ní. A to je vážně někdy na palici. Co bude až se narodí mimčo zatím neřeším. Mám zaplaťpánbůh obě babičky a ty kdykoliv pomohou. Uvidíme. Nehodlám řešit něco dřív než to nastane. Zbytečně mě to pak deptá. Jak to vypadá u vás s druhým? Fakt do toho nechceš jít? Není to kdovíjaká slast, se Sárou jsem si těho užívala víc a bez diagnozy PP,ale dá se to vydržet. Aspoň zatím :))) Víš říkám si, člověk přece nemůže nikdy litovat toho že má děti. Ale toho že je nemá, nebo nemá druhé, může časem litovat pořád.

Miss (Po, 23. 1. 2006 - 20:01)

Teraz budem sprostá, ale kým na to nebudem pripravená, nenechám si to nastriekať cez ovuláciu:))

Miss (Po, 23. 1. 2006 - 20:01)

Gabikaa no vies ja by som radsej, ked bude bytík a ja bez paniky:(ale ked pride, budem ho lubit, ak by som bola, tak som v tom asi 2 týždne. K práci ti budem držať prsty, musi to výjť!!!!Dituš urobim ho zajtra rano, alebo v stredu rano, som tak na nervy že až

Jirka (Po, 23. 1. 2006 - 19:01)

Á hudební Dituška už je tu :-) Cantabile Chopina už skoro umím, zbývá eliminovat nějaké chyby a dopilovat dynamiku :-)

DITUŠA (Po, 23. 1. 2006 - 19:01)

miss, udělej ho ráno, je přesnější.Třeba nejsi a zbytečně panikaříš:-)At žije mráz...:-(Ibri , jsi hodní, žes na mne pomyslela...máš pravdu.Na maličkosti se dá těšit, dělávám to, ale pokud přijdou pravé depres.stavy, nelze s etěšit na nic, ač bych ráda.Víš?A ty už víš, co čekáš? no já právě s tou jednou dcérou kolikrát šílím, pak si představím, že bych zrovna byla v tom..a celej kolotoč zas od začátku.To neznamená , že nemá ráda děti,ale je to docela únavná dovolená:-).Když má člověk dravce a hyperaktivní dítko...

gabika (Po, 23. 1. 2006 - 19:01)

Ahojky vsetkym.Eva rokytka-ja som tiez strelec.Tak ma to potesilo ze aj ty si.Missinka-maminka no to je zlate.Ja som na zaciatku tiez citila ked som bola tehotna a som este nevedela ze mam take mierne bolestive alebo lepsie povedane citlive prsia a take akoby steklenie v podbrusku.Tak daj vediet co ti vide.Ja som si robila tehotensky test ale to som bola tehotna asi tak 6 tyzdnou.Tak mi to potvrdilo a nasledne aj doktorka.Miss-zajtra idem na pohovor mam moznost dostat dobru robotu v banke ale mam tremu tak mi prosim drz palceky.Katarinka-len aby si vedela ze na teba myslim.pa

Miss (Po, 23. 1. 2006 - 19:01)

Ja viem Ibri, ja som taký stresor, vsetko chcem mat pod kontrolu ak nie panikárim:), mas pravdu musim sa uvolniť, cim viac na to budem mysliet, tým neskor ak to mam dostat dostanem,ide len o to, aby som cim skor vysadila AD ak by nieco, chcem zdrave dieta.

Ibri (Po, 23. 1. 2006 - 19:01)

Miss každý má příznaky těhotenství jiné. Jak se říká... ráno moudřejší večera. Zkus se tím teď netrápit. Však uvidíš a řešit to budeš až to nastane. hm?

Miss (Po, 23. 1. 2006 - 18:01)

Diky Ibri, ale docitala som sa na nete, že rano je toho hormonu viac, cize ak si na zaciatku tehotenstva a nie je ho este vela v tele cez den sa nemusi ukazat na teste a rano ked je hormon koncentrovaný sa ukaže aj druhá čiarka, ozaj ake su priznaky tehotenstva po cca týžni, dvoch, okrem toho že bolia prsia?je aj divný pocit v podbrusku?

Ibri (Po, 23. 1. 2006 - 18:01)

Miss, moderní těhotenské testy lze použít v kteroukoliv denní dobu nemusíš čekat až do rána. Plně chápu tvé obavy a rozumím tomu co cítíš.

Maria (Po, 23. 1. 2006 - 17:01)

Chcem sa opytat jednu vec - stretla som sa s takou hypotezou, ze PP by okrem inych pricin mohla mat taku pricinu, ze clovek, ked je velmi senzitivny, vnima rozne veci (energiu druhych ludi, ich pocity, energiu urciteho miesta a pod.) a potom ma z toho divne pocity, ktorym nerozumie, nevie ich spracovat a ma z nich strach. Co si o tom myslite?

Jirka (Po, 23. 1. 2006 - 16:01)

Litoměřice -13!Tfuj to je mráz!Katarínko, moc na tebe myslím. Je to pro tebe strašně těžký období, ale my ti všichni pomůžem. Mně bylo na pohřbu maminky šíleně zle psychicky, dostavila se ta blbá PP(s hroznou DP a DR) a srdeční tep byl tak rychlej, že mě málem odvezla sanitka.

Jirka (Po, 23. 1. 2006 - 16:01)

Litoměřice -13!Tfuj to je mráz!Katarínko, moc na tebe myslím. Je to pro tebe strašně těžký období, ale my ti všichni pomůžem. Mně bylo na pohřbu maminky šíleně zle psychicky, dostavila se ta blbá PP(s hroznou DP a DR) a srdeční tep byl tak rychlej, že mě málem odvezla sanitka.

Miss (Po, 23. 1. 2006 - 15:01)

Cavte miláčkove,dnes som uplne na nervy, v noci som nespala, stale som to nedostala a napadaju ma vseliake myslienky, zmes radosti aj obáv, teraz po práci idem kupit tehotenský test a zajtra rano si ho urobim, myslite na mna, ale ja mam taký pocit, že tentokrat budem mamou, strasne sa bojim koli uzivaniu liekov, ci to nebude mat dopad na babatko a ked vysadim ako to zvladnem,no možno mi len meska, ale to sa mi stalo asi len 2 x a zivot, celý den na ic ine nemyslim, mama ma straší, že si zničím život, lebo ked je žena tehotná, nesmie brat žiadne lieky, lebo sa dieťa narodí s vadou, zacinam mat vycitky, som zmätena, dufam, že mi len meska a babatko budem mat potom ked sa dostanem z paniky a budem bez liekovKatarínke držím palce, je to ťažké, ale ona to zvládne...

Ibri (Po, 23. 1. 2006 - 15:01)

tfuj Rokytko ty máš ale ledové ruce :)) ale držím se, jen ať to pomůže...

eva.rokytova (Po, 23. 1. 2006 - 15:01)

Tak, moji nejnejnejmilejší: chyťte se tohoto PP řetězu -o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-..... a mysleme na Katarínku!!!!! Právě teď prožívá zlé chvíle a my jsem s ní, držíme ji v PP kolečku za obě ruce, aby to zvládla.... a ona o nás ví!!! :-)))

Ibri (Po, 23. 1. 2006 - 15:01)

Lidičky dovolím si zastoupit Johanse, páč to se jen tak nevidí.... v osm ráno v Ostravě -23°C. Momentálně -16°C.Eduš, první pohyby si klíďo splést můžeš. Dá se to v poho zaměnit se zažívacími potížemi.Dituš, přemýšlela jsem nad Tebou... jsme na tom dost podobně,malé dítě, věčně doma samotné.Frustrace mateřskou jako vyšitá. Někdy to s malou nezvládám, čučím pořád na hodiny kdy už bude čas koupání. Je to pakárna :)))) a když si večer uvědomím,že zítra mě čeká to stejné... však to znáš. Ale jednu věc ti poradím. Nauč se těšit na něco malého z následujícího dne. Asi budu vypadat jak blázen když ti řeknu že se třeba těším až půjdu jeden den se Sárou do Rosmanna pro zubní pastu. Další den třeba pro papírové kapesníky. Je to hovadina,ale myslím že mě to drží mimo deprese :))))

Eduša (Po, 23. 1. 2006 - 14:01)

Lidičky, vy jste asi umrzli, co? Chtěla jsem se vás zeptat. Moje máma bere Xanax, protože měla deprese zřejmě po přechodu. Bere ho už asi dva roky 1 mg denně a když si ho jednou zapomene vzít, tak je jí druhý den hrozně zle, což mně se u Zoloftu třeba nestává. Myslíte si, že je to závislost? Zdá se mi to totiž docela divný

Reklama

Přidat komentář