Přírodní prostředky, které vám mohou zachránit život: Jablka

9.1.2013 00:01
Zdraví

Jedním z dobře prokázaných účinků konzumace jablek je snížení rizika rakoviny tlustého střeva. Čím více jablek budete jíst, tím méně pravděpodobněji se u vás rozvine toto potenciálně smrtelné onemocnění. 5 studií potvrzuje tento vztah, zároveň se v databázi Greenmedinfo nalézá více než 50 dalších zdravotních účinků konzumace jablek a produktů z jablek (např. jablečný ocet).

Užitek z konzumace jablek a jablečných produktů byl zaznamenám při následujících zdravotních potížích:

Stárnutí organismu

Alergie

Alopecie (padání vlasů)

Průjem

Inzulinová rezistence

Rakovina jater

Onemocnění způsobené radiací

Stafylokoková infekce

Zdroj: Greenmedinfo.com

Přehled komentářů

zobrazit všechny komentáře 

Můj tatínek konzumoval jablka v kilech denně, přesto měl těžkou...
Karla  |  9.1.2013 07:33

A to jste si všimli, jak jsou jablka v obchodech nepřirozeně lesklý? To...
.  |  9.1.2013 09:36

Japka v obchoďácích bývají navoskovaná a vyleštěná, na každý kus...
Jindra  |  9.1.2013 10:10

Karlo, tvého taťky je mi líto. Můj taky jedl hodně jabka, hlavně...
Třinečák  |  9.1.2013 14:46

vy jste taky dobrý jaPko.
jiří-jablka  |  10.1.2013 13:03

zobrazit všechny komentáře

Přidat komentář

 
* *