Ledvinová bolest hlavy

24.6.2011 00:00
Zdraví

Při ledvinové bolesti hlavy nebo ledvinové migréně, tedy při bolesti, která vystupuje ze zátylku přes zadní část hlavy k očím, bychom zpočátku měli jednou až dvakrát týdně zařadit rýžový den, abychom povzbudili vylučování škodlivých látek z organismu.

V   tyto dny by pacient měl ke každému jídlu, tedy třikrát denně, jíst nesolenou a nekořeněnou vařenou rýži s velkým množstvím nepřisazo­vaného jablkového pyré. Klidně se jím může najíst dosyta.

Přírodní jablkové pyré - tedy bez cukru a samozřejmě i bez jakých­koliv umělých sladidel - se hojně okoření skořicí, která nejenže dodá celému pokrmu výbornou chuť, ale navíc i čistí krev, jak píše svatá Hildegarda.

V   tento rýžový den bychom také měli mezi jídly a k jídlu pít dosta­tečné množství neslazeného bylinkového čaje.

Tím se ledviny pročistí a tělo se zbaví odpadních látek.

Vyplaví se otoky z povrchu i vnitřku těla a ledvinová bolest hlavy nebo ledvinová migréna znatelně ustoupí. Akutní bolesti zpravidla zmizí úplně.

Zdroj: Peter Pukownik - Bolesti hlavy a migrény, nakl. Alternativa

Související produkty

Přehled komentářů

zobrazit všechny komentáře 

děkuju Helo za radu ale i tohle už mám vyzkoušené,bohužel ,bez...
zdena  |  26.6.2011 14:25

ale hovno bolest hlavy, to známe ty výmluvy, když to nechce zrovna do...
tomaslezal@yahoo.com  |  30.6.2011 14:11

Já jsemtaké migrenička už asi 30 let. Absolvovala a ještě absolvuji...
Amí  |  30.6.2011 22:54

To že ledvinovou bolest hlavy nezná klasická medicína vůbec nic...
Marie  |  6.7.2011 18:27

PŘEJI TI JEDEM JEDINÝ ZÁCHVAT MIGRÉNY SE VŠÍM VŠUDY A HNED SE TI...
kaREL  |  19.7.2011 19:50

zobrazit všechny komentáře

Přidat komentář

 
* *